June 13, 2012

Undangan Perkahwinan Irine Nadia Marcello

Kad Undangan Perkahwinan  dari Blogger Popular, Irine Nadia Marcello  dah sampai ke rumah
Thanks Irine sudi jemput eyriqazz sekeluarga
InsyaAllah, kalau tiada aral melintang, kami datang
Bolehla Cuti-Cuti Melaka dan makan-makan Seafood di Umbai lagi

P.s : Menangis tak berlagu  Si Cimon. Sampaikan 1 guni durian di balunnya   kesedihan. Tuhla, dulu suruh tackle awal-awal taknak.... Hik3....

19 comments:

  1. Bestnya dpt undangan dr blogger femes. Mesti nanti bleh jumpa blogger lain masa majlis tu kan

    ReplyDelete
  2. adik bradik aidid marcello ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la..dia sahaja bubuh ikut abg dia kasi bunyi nampak glamer..in fact nama sebenar dia bukan irine pun..nama sebenar dia khairinadia..takkisah la mana2 asal ade bunyi irine2 jugak dah kira ok..

      Delete
  3. Hoho aku pun pergi bro.. InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. Kad undangan yang kretif macam banner drama.

    ReplyDelete
  5. Ehh awak ni kawan cimon panda tu ekh ? Ooo cimon minat irine rupanya. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,kawan cimon..bukan irine je, ramai lagi yang dia minat..hik3

      Delete
  6. cntik...mcm poster filem je kad kawen dia..

    ReplyDelete
  7. Apasal takde sape nak undang gua ni? Cani, gua nak kawen sendiri la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu bro undangla ramai bloggers famous bro..takpun bro kawin je ngan bro famous i.e. hanis zalikha,fatin liyana ke..sure berderet2 menanti undangan bro

      Delete
  8. idea poster kahwin untuk kad kawin memang kreatif laaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehla bro buat utk kenduri kahwin bro ngan neelofa nanti

      Delete
  9. Serius memang kreatif.. Mcm yang kawin ni pengarah filem seh.. Banner memang terbaik

    ReplyDelete
  10. lawa kad kahwin dia cam poster filem plak sekali tengok huhu..

    ReplyDelete
  11. kalau p jumpa di sanaaaaaaaaa ye :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails