July 11, 2012

Beratur Panjang Demi Blackberry Curve 9320

Sabtu lepas, gatal-gatalkan kaki ke Pelancaran Blackberry Curve 9320 bersama Celcom. Mood excited, sebelum pukul 10 pagi, dah terpacak depan Pavilion. Pintu pun belum buka lagi.
Dah ramai orang beratur sebelum pintu dibuka pukul 10 pagi

Pintu buka je, berlari-lari diorang. Of course la berlari ke The Cube Celcom di bawah tu.Aduushh, sayani dahla bak lari-lari ni dah kureng skit..Hahahaha...

Aisehh,dah panjang giler queue...Sempatke 100 Pertama ni?
Ahh, beraturje la..Untung sabut timbul kan?

Usha-usha balik, umm, rasanya Eyriqazz ni mungkin orang ke 101 . Cancel beratur...Huk3.....Rasanya kalau si Filla tak beratur, saya sempat orang ke 100 kot..Hik3...


Boleh tahan Queue nya. 
RM118 buat 100 yang pertama (of course ada kontrak)
5 yang bertuah, dapat RM88 je..
Antara Pelanggan terawal yang berjaya mendapatkan Blackberry Curve 9320 bersama Celcom
Ahh, Jelessss... Korang beratur dari pukul berapa ni ha???
Je Jai : RCW, kalau saya belikan Blackberry Curve 9320 untuk hantaran ok tak?
RCW : Kecil tapak tangan, tapak kaki saya tadahkan..Confirm saya terima pinangan Abang Je Jai...
Antara Blogger lain yang turut hadir, Beautifulnara Filla, dan TianChad.
Cameraman saya : Je Jai
Salah satu kelebihan Blackberry Curve 9320 : Dedicated BBM Key
Around 12pm, Masih lagi ramai...
Huk3, Hasrat di Hati tidak Tertunai..
Plan Blackberry Curve 9320 bersama Celcom, Serendah RM88 sebulan untuk pakej setahun

Berminat bolehla layari http://www.celcom.com.my/smartphones/


28 comments:

  1. Berapa harga promosi include kontrak hari tu ye? Tak sempat nak pegi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga promosi RM118 utk 100 pertama..dlm seratus itu ada 5 yang berjaya dapat rm88.... Kontrak minima setahun dengan pakej serendah rm88 sebulan

      Delete
  2. tape tape..mungkin ada rezki yg lebeh baek tidak lama lg..hehehe

    klaka plak rasanya entry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...Hahaha,kelakar part mana tu?

      Delete
  3. tak der rezeki....lain kali kene datang lagi awal

    ReplyDelete
  4. wah, blackberry baru tu murah gak tu..9320 berbaloi gak la 100 orang beratur haha..


    ReplyDelete
  5. Fuyoo.. Lepas solat subuh dah kena gerak pergi the curve.

    ReplyDelete
  6. Kalau benda-benda macam ni. Kompem awal2 pagi dah kena tunggu. Hahaha

    ReplyDelete
  7. 1st time tengok mcm ni kat msia.. woahhh.. bb nye pasal ek.. harga pun sangat murah!!! yg lagi awal datang dapat 88 la ek? perghh

    nsib baik tak minat sangat bbm ni

    ReplyDelete
  8. serius memang murah bro.. kalau dapat hari tu confirm bergaya dengan BB baru untuk hari raya.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Kalau celcom buat promosi memang ramai giler yang akan standby depan pintu....

    ReplyDelete
  10. wahhhh..saya masih tertanya tanya.. kenapa ramai suka pakai blackberry ea?

    ReplyDelete
  11. Diaorang yang 1st 5 tu mesti menyamar jadi security guard masuk awal2 pagi lagi tunggu depan celcom Cube tu. Hehehe

    ReplyDelete
  12. x berapa suka BB sbb android lover :)

    ReplyDelete
  13. Fuyyyoooo panjangnye orang beratur...

    ReplyDelete
  14. perghhh ramai yer orang beratur...kalau den tak sanggup nak beratur panjang2 tuh...huhu

    ReplyDelete
  15. saya mesti pilih celcom, memang terbaik

    ReplyDelete
  16. pergh.. yang terawal tu musti dah berkhemah semalaman da tu..hehehe

    ReplyDelete
  17. Kalau kalau tu adalah iPhone atau Samsung S3 promo, agak lagi banyak orang datang awal beratur@@|||

    ReplyDelete
  18. pukul berapa tu beratur..mesti lama.

    ReplyDelete
  19. diorang dari subuh dah tunggu kot..

    ReplyDelete
  20. ramainya...apa tidaknya BB yg termurah tu..

    ReplyDelete
  21. pergh, ramainya beratur, tak sanggup juga nak beratur panjang macam ni, lenguh lutut

    ReplyDelete
  22. Wahh menariknya...dapat dengan harga rm88 ke tu???bertuah sape yg dpt..hehe

    ReplyDelete
  23. janji masa ambil tawaran Celcom tu, nama mesti clear dari postpaid yang lain. Bukan blacklisted..

    ReplyDelete
  24. RM88 je, bertuah betul sapa yang dapat tu. Blackberry guna pelan rm20 tu pun dah ok dah.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails