July 10, 2012

Finalist Bakal Pemenang Tiket Nuffnang Blogopolis 2012


Maaf, ada beberapa entri yang menarik hati Eyriqazz. Serius tak boleh buat pilihan lagi.Perlukan bantuan anda , ini adalah 3 finalist entri yang Eyriqazz rasakan terbaik. Bantu Eyriqazz buat pilihan dengan mengomen entri ini. Entri yang mendapat paling banyak Undian pembaca, akan Eyriqazz pilih sebagai pemenang :

Finalist 2 : http://bit.ly/NeY0NL

Komen dan tolong pilihkan for Eyriqazz dan tinggalkan komen entri pilihan anda ya sehingga 11.00 malam, 10 July 2012. Pemenang akan diumumkan pada 11 July 2012.

Pemenang : Finalist 2...

As pemenang Finalist 2 can't make it atas sebab-sebab tak dapat dielakkan, Pemenang dipilih berdasarkan pilihan Pemenang iaitu :

Bro....ikut apa yang aku baca... finalis no 1 tu ada kesungguhan....dari batu pahat tu bro.... Aku memang suka kalau orang sanggup tempuh perjalananan jauh sebab nak cari ILMU..."

Tahniah buat Finalist 1.Opss,actually bro Hazman maksudkan Finalist 3. Tahniah buat Finalist 3...E-mailkan Nama penuh dan e-mail anda ke iman1237@hotmail.com untuk saya forwardkan details anda ke Nuffnang.

23 comments:

  1. kasi yanG rasanya sesuai la beb... janGan pakai sebat je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa bukan saya? why?? why?? kya kare?? huhuhuhu

      Delete
  2. goodluck to them.. tak dapat nak attend.. maybe nextime :)

    ReplyDelete
  3. Kasi yang betul2 serius dalam blogging. Nampak gaya macam Finalist 2

    ReplyDelete
  4. Tak sempat join...
    Tgk2 tarikh dah lepas semalam.. he he..

    ReplyDelete
  5. Bro....ikut apa yang aku baca... finalis no 1 tu ada kesungguhan....dari batu pahat tu bro.... Aku memang suka kalau orang sanggup tempuh perjalananan jauh sebab nak cari ILMU...

    ReplyDelete
  6. good luck and congrats la kepada yang shortlisted.

    ReplyDelete
  7. Bagi pada yang betul2 memerlukan... Dan sungguh2 nak belajar... Dari pandangan dan bacaan saya... Saya Vote no.2

    Sebab ada nampak kesungguhan disitu.
    Apapun Bro pilihan ditangan anda.

    ReplyDelete
  8. Wahh....dalam list? alhamdulillah... tak menang pun tak apa. Kalau ada rezeki adalah sebab entri saya biasa-biasa saja. Tak macam yang lain tuu. Ohsem kot intipati yang sarat macam laksa penang..opss.... =D

    Good luck buat yang lain ye.. @_@

    ReplyDelete
  9. bagi saya finalist no 2,kemudian no 3,kemudian no 1...tapi kalau bagi semua tak leh ke?..sebab mereka ni benar2 membuat research sebelum menulis...

    ReplyDelete
  10. tak pandai pilih...huhuhu...semua best2 je entri nya

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada ke3 finalist..

    sy vote for finalis 2!!!! entry terbaik.

    ReplyDelete
  12. Good luck semua..
    Nurul sudah semestinya Abg Hazman menjadi pilihan hati Nurul.. :)

    ReplyDelete
  13. salam bro..erm saya pilih entry ke dua...sekiannn..good luck all

    ReplyDelete
  14. eyza pilih yang nie..

    http://hazmanfadzil.com/2012/07/06/saya-mahu-tiket-nuffnang-blogopolis-2012-dari-eyriqazz-com/

    ReplyDelete
  15. susah nak komen terbuka mcm ni.. rase nak pilih semua je...Eyriqazz blanje je la sume orang tu.. ;p

    ReplyDelete
  16. Aku dah baca ke-3 entri tu.. waduh pening juga nak pilih tu.. hehehe.. semua memang nak sangat pegi.. hehehe.. pandai2 lah ko baling dadu bro nak pilih siapa.. hehehe

    Aku undi : http://hazmanfadzil.com untuk menjadi peneman eyriqazz dekat event tu.. hehehe

    ReplyDelete
  17. good luck kepada semua calon pemenang

    ReplyDelete
  18. Thanks, good luck to another two also^^

    ReplyDelete
  19. Wahh menarik arr mesti iklan nufffnang nanti..senang nak masyukkk..hehe..tahniah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails