July 3, 2012

Jemputan ke Pizza Hut Red Carpet Party

Special thanks buat Rakan Blogger, Hazman Fadzil. Kalau tak kerana entrynya --> Tawaran Pizza Hut Red Party, mungkin eyriqazz tak berkesempatan registerkan diri. Inilah pengaruh blogger, berita kadang-kadang sampai lebih cepat dari media massa. 

Alhamdulillah,masa tengah merempit semalam, terimalah panggilan mengesahkan saya dan Isteri terpilih untuk ke event ini.Nama yang terpilih sudahpun diupdatekan di SINI


20 fans will be invited along with a friend each for a night of free foodgamesfunlaughter, and magic! All courtesy of Pizza Hut!

Alhamdulillah, bolehla makan-makan free sambil tambahkan Network... Yup, Network itu penting dalam apa jua bidang yang diceburi....

14 comments:

  1. fuh..bestnya...boleh tapau tak bro?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun hendak tapau bawak balik. :-)

      Delete
  2. InsyaAllah berjumpa la kite nanti ye... =)

    ReplyDelete
  3. Chop, nak kawan yg kita bawak, takde dalam list tu kan? ke dah ade dua2 sbb name kwn sy xde..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..takde dlm list tapi memang boleh bawa seorang lagi..

      Delete
  4. Wah untunglah dpt mkn free.. Wife aku ada tlg apply juga kot... Tp takdo rezeki. He3.

    ReplyDelete
  5. thniah bro..bleh mkn pizza free byk2 nnti..hehe

    ReplyDelete
  6. hish3..pijja tuh!!! sedapnyer dpt pegi..

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat makan pizza free..

    ReplyDelete
  8. MEMANG rezeki bro la tue kan.... dan kalau tak silap ade gak dua tiga blogger dalam .... p/s : dapat voucher post la satu kat eden yea... hahahaha

    ReplyDelete
  9. Wah bestnyer.. Semoga Bergumbira... :)

    ReplyDelete
  10. Assalam,

    Fuh..best tu dapat makan free...tp macam yg bro cakap, network tu yg penting...terbaiklah1

    p/s-lama jalan2 kat sini, baru nak mengomen...hhehee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails