August 10, 2012

Kasih sayang seorang kakak yang tiada galang gantinya.....

Yup, kasih seorang kakak memang tiada galang gantinya :


Ada Seekor Serigala yang sangat Cantik
Dia nak makan Puteri yang Cantik juga
Tertidur juga Azim dengar Kakak bercerita
Kakak pun nak join sekali la
Makan time
Kakak, Azim minum Susu Mamaje...
Azim nganga mulut
Sedap tak Azim?
Huwaa, tak berapa sedap la kakak masak
Tambah Lagi
Taknak,taknak, Azim dah kenyang
Minum air dulu
Permata hatiku.....

P.s : Anak sulung memang penyayang kan? 

25 comments:

  1. Anak aku dok buat saja adik dia.. Itu beza laki dan perempuan kot...
    Balotelli... He he...

    ReplyDelete
  2. Tapi kakak saya pembuli..teruk kena buli,haishh

    ReplyDelete
  3. Tang bahagian mulut tu memang kopipes kakak dia..Dah namanya satu acuan ye dak..

    ReplyDelete
  4. anak sulung selalu nya independent :)

    ReplyDelete
  5. alahai sweetnya..azim dah berapa bulan eyriqazz?..chubby..

    ReplyDelete
  6. Betul tu bro... anak sulung nei memang caring skit... cer tanya si KID....

    ReplyDelete
  7. bagus kakak ni... pandai jaga adik... boleh lah mak dan ayahnya bg bnyk2 adik... haha...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/iklan-raya-yang-bermakna.html

    ReplyDelete
  8. aloooo coemlnyer Alisya.. Pandai dia jaga adik.. dah boleh harap dah ni..

    ReplyDelete
  9. rajinnyer kakak bace buku...bagus2,,

    ReplyDelete
  10. bila ada adik mmg cam tu.. sayang habis
    tp kalau dekat cam anak Sop beza setahun, dorang rapat tp selalu gaduh juga.. dgn baby auni bukan main.. dua2 sayang..

    tp bila baby dah besar nanti.. masa tu akan bergaduh kot? heheh

    pandai alisya jaga adik!

    ReplyDelete
  11. Nampak gaya.. didikan awal bro Eyriqq superb... insya-allah tergolong dalam anak2 yang soleh.. bakat semulajadi selalunya diturunkan (reflek) dari ibubapa.. tahniah bro eryiqq and family...

    ReplyDelete
  12. So sweetttt!! Tekun Alisya melayan adik kesayangannya tu.. memang nampak sifat2 penyayang Alisya..

    ReplyDelete
  13. hamboih hamboih hamboih.. comelnya beliau dan beliau.hehe

    ReplyDelete
  14. saya anak sulung...hehehe :)

    ReplyDelete
  15. Wah... comelnya dua beradik... :) cute!

    Zuhaini
    My-Alia.com

    ReplyDelete
  16. Baguslah sudah ada perubahan kepada kak long apabila sudah boleh menerima kehadiran Azim.

    ReplyDelete
  17. alolololo..suwitnye sangaaatt.. ni yg rase nak tambah yg kedua ni.. hohoho

    ReplyDelete
  18. dah nampak dah rasa tanggung jawab seorang akak sejak dari kecil lagi..

    ReplyDelete
  19. dah besar..dia baca blog ko ni..mesti dia geram habis. haha..

    ReplyDelete
  20. sweetnya... mencuit hati betol =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails