August 30, 2012

Perodua Aidilfitri Open House 2012‏


Kusangkakan panggilan hangit. Rupanya panggilan daripada Perodua menjemput ke Perodua Aidilifitri Open House 2012 dek kerna My Myvi story ini. Tahniah buat Perodua, menghargai pengguna mereka mengadakan event sebegini. Namun, kalau dapat jemput pasangan tentu lebih best kan? Dapat bawak anak-anak dan diberi duit raya tentu lebih best-best kan? Hahahaha,bagi betis nak peha, bagi peha, Hamzah Ian sila sambung...


Myvitrd tentu dijemput sama...Kalau tak dijemput, sila hantar surat aduan bro

P.s : Oh ya, weekend ni Sumijelly ada buat open house raya..Sila la terjah rumah dia ya kalau belum dijemput...Hik3...

24 comments:

  1. wah specel invite tue dari PERODUA... p la bro nanti leh review apa yg best kat sana hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah dapat jemputan raya dari produa.. Inilah kelebihan membeli kereta keluaran Malaysia.. Agak2 bilalah naza kia nak buat open house ni?

      Delete
  2. huhu.. aku memang tidak di jemput kucewa.. tapi kalau dapat jemputan aku nak bawa anak bini boleh tak? sama macam hang dibagi betis nak peha.. hehehe

    ReplyDelete
  3. whoaaa... peluang besar untuk dapat jadi DUTA PERODUA nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeszaaa..semoga rezeki eyriqazz bertambah lg lps ni...duta perodua... :)

      Delete
  4. Esok pun rumah MJ buat open house, jemput la ye Bro... ;)

    ReplyDelete
  5. wahh untung la saudara...kan kena panggilan hangit naya jugak...mesti pelanggan yang terhormat eyriqazz ni..hahaha

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  7. dpt jemputan... seronok tak terkira...

    ReplyDelete
  8. wah, best la eryqazz. aku apsal dia tak jemput?

    ReplyDelete
  9. waa... jeles... proton tak buat ka?

    ReplyDelete
  10. wah...rezeki tuh...boleh makan byk2..ehehe

    ReplyDelete
  11. aku pakai proton.. tapi proton tak jemput pung.. hehehehee

    ReplyDelete
  12. Saya tak pakai Perodua.., jadi memang tak dijemput kot.... :)

    ReplyDelete
  13. Alah.. Kenapa i tak dijemput? Rasanya dorg tak tahu i ada seketul perodua kat rumah ni kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..confirm dia tak tau tu...kalau tak mungkin dia jemput

      Delete
  14. Wajib pergi ini sebab sudah ada jemputan rasmi.:-)

    ReplyDelete
  15. Perodua mmg best...rasa dah buat satu keputusan paling bijak bila beli Viva 850 sebulan lps...nanti nak bikin entri pasal tu

    ReplyDelete
  16. aku pakai modenas, modenas x nak jemput ke hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi