August 25, 2012

Teaser : My 1st Ebook

Status : 20% Completion...
Tajuk ebook masih belum fikir lagi...

Selepas berkali-kali dipujuk dan dirayu Tokey Ebook , eyriqazz pun saja gatal-gatalkan tangan untuk menulis Ebook pertama berkongsi pengalaman menghasilkan side Income dengan berblogging. InsyaAllah, akan dikongsikan dengan lebih details rahsianya di Ebook ini. Baruje completekan lebih kurang 8 mukasurat. Haha,harap-harap tidak hangat-hangat tahi ayam laa....

P.s : Apa pandangan anda? Patutkah eyriqazz teruskan ebook ini? Hik3....

30 comments:

  1. bagus2...boleh ajar org untuk gune nuffnang

    ReplyDelete
  2. idea baik ni, teruskan jer bagitahu segala rahsia cam mana nak dapat beriban2 dari nuffnang baru syok

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan dikongsikan pengalaman peribadi...

      Delete
  3. wahh menarik income yang eyriqazz dapat tu..emm memang sesuai benar la buat ebook tu..m,ana tahu blogger lain dapat income macam ni jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. elok bebenor ler ni...keno gtau semua rahsia buat duit ni... :) newbie nak belajor

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. InsyaAllah, boleh masukkan as part of hadiah contest eyriqazz in future...

      Delete
  6. good luck bro...
    Teruskan usaha murni ini..

    ReplyDelete
  7. wah wah wahhh...
    MEsti best ni...teruskan je la...nnt sy beli..hehe
    Good luck! ;)

    ReplyDelete
  8. teruskan ajer bro...sebelum ni da ada org buat tajuk ni..tapi penulisnya biasa2 jer..tp kalau bro tulis lagi hebat sebab melalui experience yg mmg dah terbukti

    ReplyDelete
  9. Ya teruskan saja Bro..pastinya sangat menarik utk dikongsi..

    ReplyDelete
  10. memang bagus bro, di samping share pengalaman dengan orang lain, boleh gak tambah income

    ReplyDelete
  11. yup teruskan..blog eyriqazz ni antara yang saya minat, sebab semua pun ada..

    ReplyDelete
  12. setuju.. saya harap bro teruskan penulisan tu

    ReplyDelete
  13. Teruskan menulis Bro. Gua support dari tepi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro takble support dari tepi..bro kena support dari semua sisi.,.hik3....

      Delete
  14. Teruskan menulis. Gua support dari tepi je.

    ReplyDelete
  15. Proceed je bro...at least diorang boleh baca KISAH DAN PENGALAMAN yang berguna mengenai blogging

    ReplyDelete
  16. Bagus ni bro.. teruskan.. jgn tak habiskan ye.. tu satu rahsia yang kita kena tahu tu.. nampaknya melangkah setapak lagi bro mat tiger ni..

    ReplyDelete
  17. Bagus ni bro.. teruskan.. jgn tak habiskan ye.. tu satu rahsia yang kita kena tahu tu.. nampaknya melangkah setapak lagi bro mat tiger ni..

    ReplyDelete
  18. Boleh meletup buku ebook bro kerana sudah terbukti berjaya menghasilkan pendapatan dengan Nuffnang.

    ReplyDelete
  19. hi.. good income.. boleh belajar dr blog eyriqazz..

    ReplyDelete
  20. Teruskan usaha menulis ebook ni.. Mesti ramai yang ternanti2 rahsia kejayaan saudara selama ni.

    ReplyDelete
  21. tulis2... boleh kongsi2 ilmu abg..
    ramai yang nak tahu tips2 dia..
    :-)

    ReplyDelete
  22. wah dpt kejayaan, share kpd yg lain.. terbaik..

    tp kasi pun boleh.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi