September 4, 2012

Jangan Diucap Selamat Tinggal


Sungguh ku tak sangka sampai begitu sekali rajuk hatinya. Dek kerna Eyriqazz tidak membenarkan dia join Contest INI, katanya biarlah dia membawa diri jauh ke negeri orang. 13 jam perjalanan membawa diri hati yang lara. Owhh, sungguh susah nak dipujuk.

Maafla bro, bukan taknak bagi bro join tapi biarla orang lain yang menang kan? Walaupun merajuk hati, sempat lagi dia menghadiahkan Duit Raya RM6,300 buat 63 pemenang sempena pemergiannya dan eyriqazz pun salah seorang pemenangnya. Dalam merajuk, sempat lagi dihadiahkan duit raya...

P.s : Have a nice journey bro...Kalau Mamat perasan Ensem ini nak kirim Jersey Robin Van Persie, eyriqazz just nak kirimkan fridge magnet dari sana ya bro? Cukup2la bawa hati yang rajuk itu....Hik3....

17 comments:

  1. semoga hilang rajuknya selepas pemergian..
    boleh buat lebih byk GA.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. Nice one. Tak sabo gua nak pakai jersi yang ada nama Van Persie kat belakangnya walaupun gua bencik Man Utd.

    ReplyDelete
  3. huhu Tn DH merajuk bawa diri.. semoga selamat pergi n pulang..

    ReplyDelete
  4. tuan hj amir ke london ke tu? nak FM jugak..hehe

    ReplyDelete
  5. Sempat juga pergi menghantar abang kita yang merajuk pergi ke kejauhan tu ya... :)

    ReplyDelete
  6. harap2 lepas hilang merajuknya tu, dia akan mula buat GA lagi.hehehe

    ReplyDelete
  7. Siapa tu..? Nak pollow gak..gambaq blah pungkoq susah nak cam...hahah

    ReplyDelete
  8. Tadi nampak bro dengan abg ensem dekat NZ Garden menikmati nasi goreng ayam dengan nikmatnya. Ahaks.. Segan pulak mau tegor walaupun selang semeja je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyriqazz dengan Ae tak ajak pun... huhuhuhu...

      Delete
  9. kihkihkih macam-macam .....
    bukan merajuk lh org tuh cuma pergi holiday jer

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails