September 11, 2012

Michelin Pilot Experience 2012

Weekend lepas, berpeluang merasai Michelin Pilot Experience.Once in a lifetime opportunity, hadiah bernilai RM6K+ hasil menang blog contest. Excited mood, penginapan disediakan dan di pagi Ahad , pukul 7 pagi :

The bus is ready...

Perjalanan dari KL-Sepang yang mengambil masa lebih kurang 1 jam lebih. Excited mode dan ternanti-nanti apa yang bakal dialami di sana. 

Disambut oleh Michelin Staff. Bergambar dengan maskot Michelin
Experience Start Here..Dup dap, dup dap..Jantung berdegup kencang..
Briefing Session dari Big Boss Michelin
Turut dikongsi Kejayaan Michelin di persada kereta lumba dan motosikal
Some rules to follow
Check blood pressure dahulu

Mula-mula, hampir tak dapat join coz blood pressure eyriqazz tinggi. 150+. Mungkin sebab nervous dan tak cukup tidur. Check semula, Alhamdulillah, lepas.... Getting ready ke bilik persalinan untuk menukar pakaian yang disediakan. No jeans, pakai seluar pendek or seluar kecik dah cukup....Baju pun mereka sediakan.

Getting ready. Siap ada personalized loker lagi
Ready..Amcam, ada gaya macam Michael Schumacher tak?
Green Team... Group2 beginner laa lebih kurang..Hik3...
Can't wait for exciting experience....
One of the best experience in my life!!

Lagi gambar dan aksi, Klik SINI

- Bersambung-

17 comments:

  1. oh ni la citer camne lah naik kereta lumba tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..Inilah teaser nya..More entry coming soon...

      Delete
  2. fuyyohh..!! dasatnye hadiah kemenangan! congrats!

    ReplyDelete
  3. perghh.... memang nampak smart ... cuma cam tak percaya je ade saiz yang muat untuk bro....hahahaha ( gurau yea )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini size XL...Size XXXL pun ada bro...hik3

      Delete
  4. Wow memakai racing suit. Jiwa saya lebih kepada kenderaan 2 tayar lebih adrenalinnya sambil boleh corner baring cecah telinga. :-)

    ReplyDelete
  5. wah hebat2 lepas ni leh tukar kerja atau buat kerja part time sebagai pelumba broo.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    Fuyoooooo! Dah ada gaya macam pelumba pro bosss! Hu hu hu hu bestnya tekan minyak...gedebusssssss pecut!

    ReplyDelete
  7. wow hebat bro...menang hadiah 6k++ tue.. siap dapat naik kereta lumba lagi.

    ReplyDelete
  8. Kenapa tekanan darah tinggi tak boleh lepas?

    ReplyDelete
  9. cool man.. sure same blood pressure high.. if I with

    ReplyDelete
  10. great to meet u that day...here is my post on this Michelin Pilot Experience!

    http://iamtraveladdict.blogspot.com/2012/09/race-like-queen-at-michelin-pilot.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails