October 18, 2012

Michelin Pilot Experience - The Lunch

Selepas 2 kereta sudah dicuba di Michelin Pilot Experience 2012, tibalah masanya untuk "Lunch". Dah bawa kereta, sudah pasti perut pun lapar. Buffet Lunch sudah menanti kami yang disediakan oleh Pan Pacific Hotel ":

Sayur-sayur camni memang menjadi kegemaran Nadot
Roti. Ni favourite food blogger, Hazman Fadzil
Pisang. Teringat pula kisah Sayang Nak Pisang Abang
Perghh,yang ni memang sedap. Jemput makan
Lauk pauk. Umm, nampak menyelerakan
My favourite. Burger, Sangat Sedap. One of the best burger ever taste
Nyam2... Mesti Nadot terliur ni..Hahahaha
Ambil gambar satt
Litar Sepang
Rakan blogger yang hadir sama, Cindy Tong
Sua sue Good Afternoon
Kusyuk Uncle ni ambil gambar
Sepang International Circuit
Bila la dapat pergi lagi ni ya?

16 comments:

  1. gambar2 ni guna dslr ke? cantik lar!!!

    ReplyDelete
  2. best nye makan.. sedap buger tu.. nyam-nyam..

    ReplyDelete
  3. laparlak tgok burger.. okla nak pg beli lunch

    ReplyDelete
  4. pisang pun nampak sedap..
    apatah lagi gambar lain..hahhaha

    ReplyDelete
  5. puding roti tu nampak paling sedap....salad tu pun best...

    ReplyDelete
  6. whoaa... mesti kenyang makan burger besar tue... anyway this weekend ada MOTOgp ( tiket sendiri ) dan bulan depan ada CUBPRIX - Masuk adalah percuma...

    ReplyDelete
  7. hahaha..nadot bukan sukakan daging ke??hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadot? Umm,semua dia suka kot....hahaha

      Delete
  8. puding roti tu sedapnya
    so yummmyyyy

    ReplyDelete
  9. tengok burger je trus rase lapar..

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/10/kebaikan-seks.html

    ReplyDelete
  10. Makanan yang disediak pun light. Nanti kalau lepas bawa kereta ada yang muntah burger pula. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails