October 13, 2012

Rezeki ChurpChurp

Dah agak lama tak merasa Income ChurpChurp. Yerla, nak buat Income dengan churpchurp ni, kena rajin. Eyriqazz ni jenis malas skit, so lambat la dapat incomenya. 

Cek ke-6 dari ChurpChurp
Sifu Eyriqazz pernah cakap, kalau nak berjaya, dalam apa jua yang kita buat, kenalah rajin ,konsisten dan tidak mudah putus asa. Kena lebih tingkatkan usaha kalau nak mencapai target bersara sebelum usia 35 tahun. 

13 comments:

  1. Betul-betul. Usaha tgga kejayaan. Churp2 sy dah masuk cek yg kedua patutnye. Tp cashout nanti2 lah. peram dulu...

    ReplyDelete
  2. Tempoh hari tinggal dalam seringgit dua tetapi disebabkan ada kes server dimana ChurpChurp host telah didelete.

    Nak kena kumpul balik. :-)

    ReplyDelete
  3. err..sebab tak consistent kot masih tak dapat lagi income dari churp2. dah 2 tahun join, tapi takde hail lagi :)

    congratzzz!!

    ReplyDelete
  4. bersara sebelum 35 tahun?...hehehe me dah bersara sebelum 35 tahun lagi :-)

    ReplyDelete
  5. Masih belum berkesempatan untuk register sebab follower twitterku masih suam2 kuku.

    ReplyDelete
  6. Seronok klu dpt cek hasil blogging ni..nkmatnya xterkata..:)

    ReplyDelete
  7. waaahh.. ok la tuuu... nadot try skali dua iklankan churp2...tp langsung tak dapat ape barang duapuluhsen pun.. hohoho.. so malas dah..hihihi

    ReplyDelete
  8. tahniah bro.. aku dapat merasa sekali je.. sekarang memang malas gila nak share churp2 ni.. hehhe

    ReplyDelete
  9. skali pon x penah cash out lg..

    ReplyDelete
  10. Woww!! dah kali ke 6.. Cayalah..

    MJ sekali pun blom pernah padahal dah setahun dengan churpchurp ;)

    ReplyDelete
  11. canggih laaa bro!! lepas makan meatball nih.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails