November 7, 2012

Bukan Kek Birthday Eyriqazz

First time tengok kek sebegini. Cantik juga. Warna-warni :


Bukan Kek Birthday Eyriqazz

Sedap juga rasa kek ini. Makin kreatif dalam mempromosikan kek sekarang ni kan?

P.s : Birthday Eyriqazz minggu depan, takde orang nak sponsor kek ke? Hik3...

13 comments:

  1. saya ucapkan selamat hari lahir... ;)

    ReplyDelete
  2. cantik memang cantik tapi mesti byk guna bahan pewarna ni.. xbaik utk kesihatan ni.. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh, entry ada udang disebalik mee ni? haha.... tp untung juga mana tau kot ada yg nk sponsor kek pelangi mcm kat atas tu ke nanti, nak sponsor pavlova mcm bday alisya ke kan? hihi...

    p/s : next week bday yg ke berapa ni?

    ReplyDelete
  4. bestnyaaaaaa... nak kek 3 tingkat ke?

    ReplyDelete
  5. HARAP2 kek itu sesedap rupenya..hehehe

    ReplyDelete
  6. Macam kek Rainbow. Nampaknya bro Eryqazz sudah alert sambutan hari kelahiran. :-)

    ReplyDelete
  7. cuba tnya bro Kid...dy baru dpt cek ++ UNIFI dia masyukkkkkkkkkkkkk =P

    ReplyDelete
  8. tingginya kek ni;)
    menarik2! sebab pelangiiiiii :)

    ReplyDelete
  9. siyes cantik n nampak sedaaapp...

    erm..birthday eyriqazz? tringin nak blnje..tp bz kot minggu depan sampai 3-4 tahun lagi.. hohoho

    ReplyDelete
  10. Tinggi nye Kek.. x gayat ker.. hehehe

    P/s: Abg Eyriqazz.. yup manik tu nurul jahit sendiri.. ;)

    ReplyDelete
  11. luar cantik mesti dalam sedap..

    ReplyDelete
  12. mmg cantik
    selamat hari jadi :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails