November 18, 2012

Income Affiliate Pertama dari JomNiaga

Berjinak-jinak dengan Program Affiliate Jomniaga bulan lepas selepas terpengaruh dengan Pakcik Goyang. Sebulan berlalu, merasa juga Income Affiliate Pertama dari Jomniaga :



RM62. Income Pertama yang masuk ke Akaun Maybank

Alhamdulillah, bolehla buat Modal Untuk Pelaburan Hartanah  Ke-3, InsyaAllah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?. 

RM160 Income Affiliate sepanjang tempoh sebulan yang lepas

Payment akan dimasukkan secara berperingkat. Charge RM2 dikenakan untuk interbank transfer . Okla, baru nak berjinak-jinak dengan Program Affiliate ni. 

Antara Ebook yang berjaya Eyriqazz jual dan mendapat hasil sepanjang bulan lepas antaranya :

1) Pelaburan Hartanah Tanpa Modal
- Agak sukar untuk membuat Pelaburan Hartanah tanpa modal, namun ianya tidak mustahil jika kena pada caranya. Lebih mudah, meminimumkan jumlah modal untuk membeli hartanah.

Eyriqazz sendiri, rumah Pertama dibeli bolehla dikatakan tanpa modal. Langkahnya ada diterangkan dalam salah satu cara di Ebook di atas. 


Tak sangka, di ranking Pertama pula untuk Ebook ini. Yup, Ebook No. 2 ini banyak membantu eyriqazz untuk kembali menyusun strategi penulisan entri blog yang lebih berkesan disamping "Blog Smarter and Earn Better Income". Kalau tak percaya, korang tryla beli dan jika tidak menepati citarasa dan tidak seperti Eyriqazz katakan, boleh minta wang anda dikembalikan kerana "Produk-produk digital di Jomniaga mempunyai tempoh jaminan pulangan wang selama 30 hari"

3) Tips Anak Pintar --> http://goo.gl/hplkk
- Sempat baca ebook ini, Alhamdulillah banyak tips berguna yang eyriqazz boleh praktikkan dalam membesarkan anak-anak. 


Apapun, masih bertatih lagi dari Affiliate ni, tak boleh nak lawan :


Top Affiliatte Malaysia. Tengokla Pakcik Goyang di tempat ke-8 tu, confirm Income at least 4 angka tu

Eyriqazz? No. 8 bukan, no. 84 ya...Hik3...

Alhamdulillah, satu lagi Cabang Side Income buat Eyriqazz selain dari Nuffnang, ChurpChurp, Google Adsense, dan etc. Kalau nak bersara awal  macam Pakcik Goyang , kenalah pelbagaikan Side Income sedia ada dan teruskan berusaha dan menyusun strategi kan?

P.s : Idea sentiasa ada selepas khatamkan Ebook 37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea ini. Good for me, good for my readers, good for my future n "give it a try ya.."

28 comments:

  1. wow...hebat tu dpt income..bolehlah buat bayar line internet.

    ReplyDelete
  2. lama x sertai Affliate...
    boleh jana pendapatan jika kena dengan entry dan promosi..
    pendapatan pasif yg sgt bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah,nak kena berguru dengan sop ni..Nanti kongsi2kanla pengalaman ya bro?

      Delete
  3. Pergh! TERBAIK..
    BOLEH TRY GAK NIE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2..kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya kan?

      Delete
  4. Masih tidak memahami strategi Affliates ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya banyak belajar strategi affiliates ini dengan membaca entri ciktom.com, Abangensem.com dan Ariffshah.com ...Affiliate ini, kalau too hardsell, people agak susah nak membeli...

      Just my 2 cents...

      Delete
  5. tahniah!! wah dah cash out ye..ciktom pn join tp xpernah lg cashout..nk peram dulu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu..jauh lagi nak kejar ciktom ni

      Delete
  6. ok ni..bole cuba usha tengok..mana yg boleh dijadikan panduan, boleh le diikut n dikongsi bersama.thanks 4 sharing :)

    ReplyDelete
  7. tengok nama saya zemi1991 ada dlm list yg beli..hihiihiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro..So,apa pandangan bro tentang ebook tersebut?

      Delete
  8. masih lagi dalam belajar utk menambah income affiliate nie .. :D

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah,pecahkan ruyung,dapatkan sagunya kan?

      Delete
  9. takpe. lepas nih..mesti leh maintain bulan-bulan 200-300 punya. hoho..

    apapun. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...Nak kena berguru dengan titan juga ni...

      Delete
  10. gile ah banyak income affiliate... pakcik kayo!... best best ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, lepasla nak beli polkadot dan bergoyang2...

      Delete
  11. Tahniah Bro Eyriqaz.. Bila agaknya nama saya nak tersenarai dalam top 10 affiliate.. hehehe..

    ReplyDelete
  12. Pantun dua kerat:

    terime kasih daun keladi
    nak cuba juga sekejap lagi

    Lipat kertas bersegi-segi
    jangan segan, kongsilah lagi

    ReplyDelete
  13. tahniah sebab dapat komisen pertama

    ReplyDelete
  14. aku pun nak berjinak-jinak, tp x der guidance.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails