November 6, 2012

iPhone 5 gadget impian

iPhone 5 gadget impian memang menjadi impian ramai. 

iPhone 5 gadget impian
Tuan Denaihati yang dermawan
Sudah semesti menjadi idaman

Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati :
7. Lain-lain entri on IPhone5 dari Denaihati.com, Click Here


Kenapa Saya Nak Sangat Dengan Iphone 5 :

1. Spesifikasinya yang menarik , sesuai dengan blogger tegar macam Eyriqazz.

2. Blogger Hebat @ Ariffshah dan Fazreen pun turut rekomenkan Iphone 5 kepada Eyriqazz.

3. Current Phone - Nokia Cap Ayam , RM70 (dah guna lebih setahun)
Rasanya dah sampai masanya beralih ke arah yang lebih "Smart" dan "Menawan"
4. IPAD 2 dah menjadi milik Alisya. On the go, eyriqazz perlukan something untuk menggantikannya
Yes, Iphone 5 menepati requirement.Alisya happy, Papa happy
5. Dah beratur panjang untuk Blackberry Curve 9320 dulu, tapi cancel last-last minute
Rasanya ada phone yang lebih sesuai. Yup, Iphone 5 laa...

6. Dah join macam-macam Contest, dah menang macam-macam hadiah utama i.e. TV,Pakej percutian,IPAD 2 etc. Tapi, tak pernah lagi menang hadiah utama dari Denaihati. Hahaha,so, cuba lagi,lagi dan lagi. Hidup kena berani untuk gagal kan? Barula kejayaan dapat dicipta.

7. Last but not least, masih belum mampu nak beli sendiri. Bajet yang ada dengan kumpul untuk yang lebih penting i.e. simpanan masa depan anak-anak, insurans, bajet rumah ketiga, etc...So, orang mengantuk disorongkan bantal, mestila mahu memiliki hadiah yang canggih dan menarik ini kan?

P.s : Jom sama-sama joini Contest iPhone 5 gadget impian dari denaihati.com . Denaihati ni suka berikan kejutan, manalah tau,dari satu, 10 hadiah ditambahi nanti?

35 comments:

  1. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
  2. wah.. ada chance menang iPhone 5... :)

    ReplyDelete
  3. Good luck bro.. Hope tertunai hasrat d hati ye..

    ReplyDelete
  4. hang pun join jhugakk? haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja mencuba nasib...open to all kan?

      Delete
  5. nak join...tp ... ishk...gud lak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn cepat putus asa..last time denaihati anjurkan contest,semua peserta dapat rm100

      Delete
  6. Good for u to grab new phone for FREEEEE....
    Gd luck

    ReplyDelete
  7. Ramai yang join ni.. Good luck bro.

    ReplyDelete
  8. Salam...otai pun join juga...hehehe
    Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  9. WAH..MENARIK..DENAI HATI SGT2 BERMURAH HATI LA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidupkan untuk memberi,InsyaAllah dimurahkan rezeki

      Delete
  10. Salam,

    Good luck Eyriq, nanti menang boleh pinjam heheee :D

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  11. wahh bro pun join jugak,terbaik ...selamat berjaya bro

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya... kalau dapat boleh ambil berkat Denaihati tu...dia dah pakai lama dah...

    ReplyDelete
  13. Terbaik... Good Luck Bro Eyriqazz.. :)

    ReplyDelete
  14. semoga berjaya !!!!! kak sha pun join juga contest ni :)

    ReplyDelete
  15. hehe..simple dah menarik...semoga ada rezeki juga untuk eyriqazz..baru mantap berblog..hehe..banyak dah kemenagan tu..kalau dapat yang ni, bertambah seri lagi eyriqazz tu..hehehe

    ReplyDelete
  16. iPhone 5 ini adalah antara gajet terbaik didalam kelasnya. Kalau dapat smartphone canggih percuma apa salahnya. :-)

    ReplyDelete
  17. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    ReplyDelete
  18. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    ReplyDelete
  19. Dah klik G+1 buat anda eriqazz, moga anda klik juga buat saya.
    Terbaiklah entri anda, Good Luck.

    ReplyDelete
  20. salam...
    saya dah g+...
    jgn lupa support saya jugak k...

    ReplyDelete
  21. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe..thanks..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    ReplyDelete
  23. semoga berjaya..

    satu sokongan G+1 dari saya..

    sudi kiranya berkongsi G+1 untuk saya di SINI

    ReplyDelete
  24. ok. sudah vote. semoga berjaya menag!

    ReplyDelete
  25. Salam, singgah disini untuk memberi vote G+ ke 13 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    ReplyDelete
  26. Rasa2 hari tu dah g+1, tapi bila tgok lagi masih belum...
    g+1 untuk Eyriqazz.com..

    ReplyDelete
  27. assalam segmenmate :)

    PuanGojes da klik G+1 kat sini :)
    mohon balasannya sama ya ;)
    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    thanks :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails