November 4, 2012

Proton Preve Untuk Dimenangi


Peraduan Belanja & Menang di Tesco Extra Mutiara Damansara
Belanja minimum RM30 dalam satu resit di kedai-kedai di Tesco Extra Mutiara  dan berpeluang memenangi Proton Preve 1.6
Tarikh tutup 30 November 2012

P.s : Rezeki ayam nampak di kaki, Rezeki manusia siapa yang tahu kan? Kot-kot boleh menang kereta macam si Gadis Manis ini..

P.s.s : Kalau dapat menang Rumah Tanpa Modal pun best jugak kan?

7 comments:

  1. Wah menarik hadiah yang ditawarkan. Berbelanja RM30 berpeluang untuk menangi Proton Preve'.

    ReplyDelete
  2. Assalam,,, hahaha... kalau menag Proton Preve tu pun dah kira ok dah tu...

    Jangan lupa pi sini dan komen nah ---> http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html .... ^_^

    ReplyDelete
  3. kalau hadiah rumah memang gempak la..
    tapi jarang2 ada nak bagi hadiah gitu.paling besaq pun bagi kereta..

    ReplyDelete
  4. haa.. sesapa yangdekat kawasan sana boleh la serbu TESCO lepas nih... hmm dekat nak akhir tahun nih banyak lak peraduan yg bagi hadiah kereta...

    kumanx.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hujung minggu ni gi shopping pamperslah.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shopping di kedai2 je bro,shopping di dalam tesco tu dikecualikan utk contest ini....food court pun tidak dikira..

      Delete

Related Posts with Thumbnails