November 26, 2009

Exchange Link


Jom Exchange Link!!

Mood saya agak baik hari ini,jadi  saya ingin mengajak anda exchange link dengan saya (terhad kepada 17 yang pertama) .
  1. Link kan blog saya
  2. Komen di dalam blog saya beserta blog anda
  3. Saya akan linkkan anda selepas itu
Blog saya takdelah semeriah Sepet, Melromeo ataupun Cik Epal yang penuh kontroversi dan sensasi,namun Alhamdulillah,hampir 3 bulan bersama Nuffnang,2 kali berjaya cash out Nuffnang earning dan tunggu akhir bulan ini utk cash out kan kali ketiga.Tak banyak,tapi lepaslah untuk lunch hari-hari.


Bila la my first cheque dari Nuffnang ni nak sampai....

P/s :

Exchange Link sesama kita
Naikkan trafik untuk kepentingan bersama
Orang berbudi kita berbahasa
Sama-sama dapat merasa

41 comments:

  1. waaaa....ada nama disebut...hehe..

    boleh link saya di blog ini?? hehe..

    i link u k ;)

    ReplyDelete
  2. ahaha
    Bro link me!
    http://nurizzahfarhana.blogspot.com/

    dah lama link bro =P

    selamat hari raya aidiladha =)

    ReplyDelete
  3. eh link me bro

    http://nurizzahfarhana.blogspot.com/

    ahah saya dah lama link bro =P

    selamat hari raya korban btw =)
    jgn mkn dgen bnyk sgt yaa

    ReplyDelete
  4. link kan saya. thanks...

    http://peribadiz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sharinginfoz : dah link kan

    izzahfarhana :pun dah

    Cik Epal :Dah lama i link kan u.blog u mmg cool.Lain dari yg lain

    zh-ena : link ur too.

    adaniff : 17 coz my wife birthday.

    P/s : Ada 14 lagi yg kosong.Cpt2..

    Link Exchange ini banyak faedahnya,
    Cik Epal,Ceeramon dan sepet sebagai buktinya,
    Di Nuffnang mmg kadang-kadang tak nampak ia,
    Kerana yg masuk blognya sudah pun make a favourite di komputernya (after seeing ur blog di exchange link )

    ReplyDelete
  6. nk join gk, leh??
    tp npe 17 bloggers je??

    http://p3perak.blogspot.com

    selamat hr raya aidiladha..
    (*_*)

    ReplyDelete
  7. link saya

    http://fatinaliyya.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sudah link kan kamu b4 dis..
    =)

    ReplyDelete
  9. Si budak aboi :Dah linkkan

    Aku orang biasa :blom lagi coz tgk di blog anda masih blom ada link saya

    zack/p3perak : dah linkkan.

    P/s :Ada 11 lagi kosong.

    Sedikit intro entry seterusnya :

    Tanda pertama mudah sahaja
    Susah lelapkan mata asyik teringat si dia
    Mandi tak basah tidur pun tak lena
    Ingatan kepada si dia susah dilupa

    ReplyDelete
  10. link me too..

    http://herneenazirlife.blogspot.com/

    sy dh link bro..

    ReplyDelete
  11. ekekeeee ... kalau masih ada kosong, nak join gak ler! Itupun kalau org di sana sudi ler.
    Tenkiu ya!

    ReplyDelete
  12. nak exchange, klik hari 2 ;) come link me.

    http://neorul87.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Si lampu neon :blom link lagi, blog i blog dilink kan di blog u.

    Hernee Nazir/Precious:Dah link kan.thanks.

    P/s :tinggal 9 lagi kosong.

    ReplyDelete
  14. hmm, im not sure lah request ni diterime ke tak.hehehe. try aje lah. nak link jugak bley?? hoho

    http://www.lizarazak.com

    ReplyDelete
  15. Lizz : Dah link

    p/s :tinggal 8 lagi kosong

    ReplyDelete
  16. bole lagi kn

    http://ajikhahaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. me too please.. adahairuni.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. m.haziqhaniff/adaniff :dah link kan.

    6 to go...

    ReplyDelete
  19. Pls. link me bro:
    http://secondtimeparenthood.blogspot.com/

    Cheers!

    ReplyDelete
  20. AlohaMolly : I will link u once u link mine.

    ReplyDelete
  21. haha.. tolong link kan saya.. muahaha

    http://mylife.aerionz.net/

    ReplyDelete
  22. kay_amx,

    Blom link as u blom link kan blog ini.

    ReplyDelete
  23. Salam, boleh xchange link lagi ker?

    kalau ok jum xcahnge dgn www.petua.org

    tenkiu.. :D

    ReplyDelete
  24. Petua.org :ble,once u dah link kan blog saya,saya akan linkkan urs.

    A girl from a million :Dah linkkan.

    5 to go.

    ReplyDelete
  25. link me too :)

    blog walking, salam kenal dan ziarah.

    i'm member of MBP :)

    ReplyDelete
  26. http://elissmie.blogspot.com

    terlupa plak taruk link :)

    ReplyDelete
  27. beba/elissmie : Add urs.3 to go..Biar lambat asal selamat,hehehe...

    ReplyDelete
  28. dah add ek..thanks...datang2 la jugak melawat ye.. :D neway tahniah dapat jd MBP contributor..saya selalu gak ke sane.. :D

    ReplyDelete
  29. Hi Eyriqazz,

    I have linked you!

    Tahniah joining the MBP COntributor team!

    Pls. link me too: http://secondtimeparenthood.blogspot.com/

    Cheers!
    ALohamolly
    http://secondtimeparenthood.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. Laaa..baru terbaca post nie..bro..link jangan tak link...dah penuh korum kerr??..mmm dah penuh takpe takdak hal...

    http://teratakarmo.blogspot.com/

    yang lain2 sapa nak link tuh..mehh..sambung pulak kat blog gua..banyak kekosongan...hahahaha..tompang sekaki bro..jangan mareee.. cehh..macammana buleh terlepas post nie...

    ReplyDelete
  31. JAI :dah add kan.,.tinggal 1 je lagi...

    ReplyDelete
  32. Jutaan terima kaseyyyyyyyy bro..

    ReplyDelete
  33. incik geli labah2 boleh saya link blog kamuu..
    nnti link blog saya yee

    http://princessyayah89.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi