November 30, 2009

Kennysia oh Kennysia

Answer me honestly,teruja tak bila tengok earning Kennysia from blogging ?


Lebih dari setahun gajiku,Ini earning untuk sebulan rasanya

P/s : Ini yang membuatkan aku semakin berkobar-kobar nak dapatkan side income dari blogging ni.Kennysia,thanks for the inspiration.

29 comments:

  1. my inspiration is redmummy..hehe

    ReplyDelete
  2. tu gaji aku untuk 2 tahun kot.. gile ahh.. byk btol earning die..

    ReplyDelete
  3. kalau la sebulan camtu, ferrari la jawabnya

    ReplyDelete
  4. Mine is LiewCF. He is good in SEO. ^_^

    ReplyDelete
  5. fuhyooooooooooooo..
    ape rahsie nyeeee

    ReplyDelete
  6. dimana ade kemahuan disitu ade jln

    feh gila aa..!!

    ReplyDelete
  7. mangg aii amaun dia....huhu...terbeliak biji mata..

    ReplyDelete
  8. Mungkin bukan satu bulan, mungkin dia tunggu 3 atau 6 bulan baru cashout. Tapi pun sudah lebih daripada gaji I untuk satu tahun.

    ReplyDelete
  9. Fuyoh!jum bro kte brsmgat!hehe,izzah kt kg,xdpt nk o9.ni pun try tru hp

    ReplyDelete
  10. Hernee Nazir : Hehe,me too.

    Anarm :Haah,byk tu...

    honeyy:redmummy also my inspiration..I won my first nuffnang contest bcz of redmummy also.

    Jayce: I like him too.A silent reader.

    nesca :ferrari?Nyam2...

    Dak Wan : Jom sahutt...

    ReplyDelete
  11. Porcupine :Rahsianya,tanya kennysia.I think hard work+hard work+luck as well.

    zack:mmg byk.huhuh..kayo2..

    nizaa : Bila la turn org2 cam kita ye?

    zh-ena : byk2..

    izzahfarhana :jom2...chaiyok2..

    ReplyDelete
  12. aku teruja :) dulu aku dapat 200 - 400 seminggu . mungkin nuffnang dulu x sehebat nuffnang sekarang miahaha

    ReplyDelete
  13. memang banyak sangat dapat kan....

    ReplyDelete
  14. Simon Seow : I assume 1 bulan coz redmuumy kata itu income dia lebih kurang sbulan.So,i thought kennysia around that figure.Anyway,cogratz of winning so many Project Alpha contest.

    Sharinginfoz :mmg byk

    Melz :200-400 seminggu tu pun dah byk for me.Saya ni seminggu RM50 pun tak sampai..

    ReplyDelete
  15. kennysia dan glamer sangat2,blog die pun interesting. boleh jadikan dia idol pasni woo. hehehe

    ReplyDelete
  16. byk nye..ape lagi..blanje lah follower mkn..aha

    ReplyDelete
  17. i guess you would have read or heard from many but WOOAHHH... i never knew that.. oh well, i read his ocassionally and not all the time... it must be nice to have visitors who come back and lots of comments..

    ReplyDelete
  18. gile banyak.. ni x payah keje pun xpe ni kalo sbulan dpt cm ni..

    ReplyDelete
  19. obviously income tu bukan dtg dari aktiviti xchange nuffnang click seperti org kita. =D

    ReplyDelete
  20. m.haziqhanif : mana ada byk.maksimum tu.skangni suam2 kuku je.InsyaAllah,nanti bila dah dapat first income nuffnang,saya adakan contest lagi.Cash prize or voucher?Setakat 10 dua puluh ringgit blelah kongsi2...no halnya..

    Lizz :Betoitu,blog u apa kurangnya.Cuma,i teringin nak tgk u letak2 gambar dlm blog u byk skit.tentu lagi menarik,skangpun dah menarik..

    Dilot :Memang teruja.

    Esther : u r rite.we learn from a good and experience people.Kennysia is one of the most famous blogger in Malaysia and South East Asia.I really envy him,he can get a lot of reader even he just write less than 20 entry per month.

    chah :kena kerja.lagi besar periuknya lagi besarla keraknya kan?

    nazz : i don't think soo.top blogger ni org akan auto klik ads mereka.

    AidiSafuan :ganas?Heheh,bila lagi aidil nak mengganas?Chaiyok2..

    ReplyDelete
  21. Perghhhhhh...kennysia dia tido blogging,makan blogging,minum blogging mana blogging kut...mmmm..bilalah nak merasa...conpom ker sebulan income tuhh..

    ReplyDelete
  22. datang dari link withnin.

    pergh! bulat anak mata yang sepet ni tengok cek tu. memang betul-betul masyuk dengan Nuffnang.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi