December 26, 2009

Pengikut di Alam Maya

Mari kita tengok siapa yang kena?



Apa yang aku suka pasal blog dia?
- Layout dia kemas dan tersusun
- Entry berkisahkan cinta,teringat-ingat zaman-zaman bercinta dulu
- Dia rajin update blog dia dan friendly orangnya.Terimakasih atas rekomenkan pakaian untuk Mr. Potato Fiesta 2009 tu ya?

Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Layout dan design blog dia lagi cantik dari blog aku.Jadi aku jelesss!!!Hehehe...Siapa boleh tolong cantikkan design,header n layout dan template blog aku ya?Aku kasi upah RM30++++....



Apa yang aku suka pasal blog dia?
- Nama blog dia mengujakan.Lain dari yang lain.Aku rasa mamat ni mesti orang perak,Yob.
- Ceria je aku tgk gambar-gambar dia.Mesti happy go lucky orangnya,sejuk mata memandang.
- Entrynya sempoi dan santai. 

Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Font dia berwarna warni.Sakit mata dehh..Almaklumlah,atuk ni dah tua.Hihihi...



Apa yang aku suka pasal blog dia?
-Buka-buka je dah ada bunga ros.Cantik pulak tu.

Apa yang aku kurang suka pasal blog dia?
-Byk benda-benda bergerak n blink-blink.Sakit mata nak baca entry...Agak-agak dia ni mesti berseni orangnya.

22 comments:

  1. prefer one colour dari banyak colour coz bleh pening kan..

    nak upah buat header? lumayan gak tu ganjarannya..hahaha

    ReplyDelete
  2. lain pdg lain lalang..btw ikut suke bro lah hee..!

    ReplyDelete
  3. hhahahhaa bro terima kasih byk promote blog saya kat sini!

    font colou2 sakit mata eh, saya mmg nak ubah template mcm Izzah Farhana, tapi tgg masa je, bz sgt sekarang. hehe.

    ReplyDelete
  4. haha..tenkiu tenkiu..tk payah la nak jeles..blog i biase jek la..hee~!
    neway, i bleh juga ambek upah tu kan..tp lagi senang buat sendiri sbnrnya sbb lagi puas hati..bleh letak apa yg disukai..download lah adobe photoshop..kat situ lagi banyak leh buat.
    tapi i punye tu, buat gune paint jek.hihi~~

    thnx once again :)

    ReplyDelete
  5. bagus ni promosikan blog kawan2......

    ReplyDelete
  6. cantik template dorg.aku xreti bab2 template ni. ak pakai apa yg ada kt blogspot je. tu je ak pakai. huhu

    ReplyDelete
  7. Salam Eriqazz;-)

    Menarik entry ni. Betul ke nak buka job edit template blog ni? Bukak la iklan;-)

    ReplyDelete
  8. aku suka blog y kedua tu..seni =x

    ReplyDelete
  9. suka tengok bunga ros ek. hehehe.. btw mmg cantik. soft je..

    ReplyDelete
  10. zack:u r rite...byk2 colour pening..even bloggers yg popular cam jojo struys pun bila byk2 colour nampak pening ...

    ReplyDelete
  11. Si budak aboi :u r rite aboi...thanks pengomen setia..lepas ni nak kena buat entry untuk pengomen setia la...tunggu ya..bila ada masa saya buatkan..

    ReplyDelete
  12. enyheartsdiamond :sabar,saya amik scara random je..next time mungkin enymuncul..hihihi...

    ReplyDelete
  13. Yobsumo :yup,sakit mata..atukpun dah tua ni....kesianla kat atuk...hehehe..

    ReplyDelete
  14. fiza mastar :haah,mmg jeles...eden tak pandai..nak kena buat contest header dan template la camni..

    ReplyDelete
  15. Cik Epal :hehe,Cik Epal dah cukup popular..dah byk kali pun kuar kat blog saya ni pun...hehehe...xper..nanti saya kutuk2 blog cik epal ye...(huhuhuhu)

    ReplyDelete
  16. sharinginfoz :apa yang penting?Kerjasama...

    ReplyDelete
  17. Ustaz Cahaya:good idea tu..nanti ada masa saya bukak iklan...hadiah,no problemo...

    ReplyDelete
  18. ada mokhtar:yup,ros itu menarik...Lelakipun sukakan kecantikan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi