January 3, 2010

DiGi Internet brings you the Pimp My Day Challenge


Inilah pasukan kami :

D'STAR

D'STAR combination of short form from the SPECIALIST,the TRACKER,the ANCHOR dan the ROCK. We are the best in TOWN and super talented people. Never say Never is our motto. It is a losses if the organiser not to choose us because we are one of the dream team with full of friendship.

Namun,kami masih kekurangan seorang ahli.Hadiah menarik sedia menanti.Daripada 20 pasukan bertanding,3 akan menang,jadi chance utk menang adalah 1/7.Sesiapa yg berminat nak join team kami (Nuffnangers Gliteratti only), tinggalkanlah mesej di komen.Saya gerenti pengalaman bersama Digi memang menarik.Saya telahpun menang Digi Broadband Modem + line percuma 3 bulan bernilai RM500+...Jadi,Inilah peluang anda.Inilah hadiah-hadiah yang bakal menanti :

The first 3 teams that complete all the tasks will win themselves;

1st prize – Personalized laptop + Speaker + Modem + Headphones

2nd prize – Router + External hard drive + Headphones + Modem

3rd prize – Modem + External hard drive

That’s right! The 4 bloggers from the winning team will each win a brand new laptop along with other prizes! The same goes for the second and third prize! Isn’t this great?

The event will take place on;

Date: 9th January, 2009
Time: 4pm till late
Venue : Mardi Gras @ 1 Utama

12 comments:

  1. Housemate kau kat Pendle College.January 3, 2010 at 6:36 PM

    Weh, aku tak faham sungguh.
    Macam mana nak lentur hati seorang wanita yang jual mahal teramat sangat?

    Aku naik tension pikirkannya!

    ReplyDelete
  2. oh well sounds interesting
    do you require any specific specialty in your team member-to-be?

    but the thing is
    I will leave Malaysia on February
    Will the competition does any good for my leave?I mean, when will the prize be available?If we win, though?and if I am a member of ur team, of course.

    ReplyDelete
  3. all the best with the challenge!!!
    smoga sukses lagik!

    ReplyDelete
  4. Dear Housemateku :

    Hehehe,aku bukannya mat romeo...take ur time n Good Luck...

    ARC :tak perlu..semuanya baru dan ingin mencuba nasib..hadiah akan diberikan hari itu juga rasanya..do message me if u interested..

    Yobsumo:bleh dpt ni?nak join ke?

    rasp :thanks....kami akan berusaha,..

    ReplyDelete
  5. whoaaa..
    silap duk jauh ja..
    if x da lama join..
    huhuuhuu

    ReplyDelete
  6. Menarik hadiah2 tue... tp status glitterati kami dah ditarik balik lepas letak iklan innity di blog.

    ReplyDelete
  7. kat comments blog nuffnang tu ramai gile org mcm xde groupmate & tengah mencari... saye nampak bro jai dah advertise. hrmm takpe... ada masa lagi ni... insyaallah dapat tu sorg lagik. good luck yer ;-)

    ReplyDelete
  8. boleh join? mcm terlambat nak build own team.

    regards,
    ~mother of three~

    ReplyDelete
  9. opsss,

    nak bitau.. saya ada semua peralatan yang diperlukan...

    ReplyDelete
  10. zack :hehehe,sib baikk..

    blogresipi :Ic,xpelah,msti income lagi mengancam skang ni kan?

    Kancilbiru :thanks.

    phatgurl :thanks,tgh mencari..

    Sweetdarling :detail dah forwardkan kat capitan utk keputusan akhir...namun dia tak reply lagi,bercuti antar anak skolah agaknya...nanti dia akan hubungi anda kalau ok..skang ada 3 nama yg capitan tgh shortlisted kan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails