January 3, 2010

Kanak-Kanak Ribena

Kenangan zaman muda-muda dulu,selepas habis exam di Universiti :


Lompat lah kami lompat

Lompat lah tinggi-tinggi

Cepatlah abang-abang lompat

Lepas ini boleh makan Barbeque lagi

22 comments:

  1. memang seronok kan zaman dulu dulu...... yang penting buat yang terbaik sekarang....

    Beg Plastik 20 sen

    Buat Salah OK ke???

    ReplyDelete
  2. bestnya... mesti seronok~. syokkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. ini bukan kanak2 ribena..

    tapi power root..

    hehehehehe;)

    ReplyDelete
  4. ngee,,ni yg rindu nak g skola ni.
    waaaaaa...
    dah la dorg balek hostel arini.
    seyes, jeles jeles T__T

    *dulu masa abes exam ske wat camni. haha
    =P

    ReplyDelete
  5. karenah!! seronoknya klu dpt kembali ke zaman persekolahan..

    ReplyDelete
  6. haha/....

    lOmpat melompat..

    nak buat jugak lah..

    ayaaakkkk!

    ReplyDelete
  7. Eheh.. Lompat dengan azam yang tinggi. ;-) seronok zaman universiti kan.. Teringat kwn2 lm.. Sob..sob..

    ReplyDelete
  8. salam menziarah..
    wahh...seronoknye melompat..
    lompatan riang gembira~

    ReplyDelete
  9. woah.. best ambik pic lompat.
    especially if taken using a great camera.
    are u in the pic? haha.

    ReplyDelete
  10. mmng suke ya lompat2 :P
    sadis la, kalu nk wat part lompat2 ni msti fail..auch~

    ReplyDelete
  11. Wah..bukan main seronok lagi bro..hehehe..nampak perbezaan blog nie serba baru sempena tahun baru yerr bro..for your info..tinggal sorang lagi team lom dapat lagi..ada sorang nie budak umo 20thn pompuan nak join..tengoklah kita discuss nanti...

    ReplyDelete
  12. zaman di uni adalah zaman yang aman menarik...*rindu*

    ReplyDelete
  13. ooo... i think everyone have this kind of shot masa sekolah dulu2 or time kanak2 ribena..

    .
    .
    .
    . *terkenang zaman muda2...** LOL.

    ReplyDelete
  14. wah ni nk marah ni
    main lompat2 x ajak aku,,,,heheh

    ReplyDelete
  15. Sharinginfoz :memang seronok...

    Nina :Best2...mengujakan..

    Zuewairy :power root pun cool juga..

    zida :hehehe,bestkan zaman belajar?

    hanna : u r rite..patutla dulu cikgu pernah kata,hargailah zaman persekolahan...

    ReplyDelete
  16. saypool: tak terdaya nak cecah..

    Keyrol :buat jgn tak buat..

    ardinihumaira :mmg best zaman uni

    miera:mmg riang gembira..seronok..

    Ejay :yup,I'm in the picture...

    ReplyDelete
  17. farhana :knapa fail pula?

    Pinky blue : mesti2

    Fina Fento :happy2..

    JAI :Aku dah forwardkan detail...check blog u nanti..

    ms. somebody :yup,zaman universiti mmg best..

    ReplyDelete
  18. Nor Ramli :Skang ni pun masih muda lagi...hehehe..

    enyheartdiamond :amboi jugaa..

    syaf :laa,dah ajak...ko taknak join..hehehehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails