January 28, 2010

Polis Entry One Two Jaga

I am so tired today(I wrote this entry at 11pm,27/01/10).I'm not gonna to write anything tonite but with help of Uncle Google,I would like to share these pictures.I think it is better than nothing right?


Which one is the Cutest?

Ada sesiapa berani?

It is so Hot today!

Yeh,yeh,I am waiting for your Comment Kennysia

Is there any Perfect Man out there?

Is it?Did i know her?


Umm,No Comment ...

Good Luck!!

16 comments:

  1. pictures tell thousand words....... i really like the one on " i am waiting for the comment".. yalah kan kita berinteraksi dengan visitors through comments....

    Afiqah Moves to Level 3, Good

    Hari Tak Berbelanja, Boleh Ke???

    ReplyDelete
  2. apsal ni bro? takpe..ambik blogjob leave sehari dua..saya pn kengkadang ambik MC gak.. nak refreshkan otak ni..nnti lepas bercuti tu mesti banyak idea gempak nak menulis ^_^

    ReplyDelete
  3. kdg2 perlu jg entry yg merilexkan minda mcm ni..=)

    ReplyDelete
  4. symbolic and penuh makna yang perlu difahami dari gmbr2 tuh....

    ReplyDelete
  5. 2006 pun dah kecik. 2014? waa..tak sabar nak tunggu nei..

    ReplyDelete
  6. haaaaaaaa...semua laki tgk ass pompuan aaaa!!kuikuikuikui..

    suka pic "proof of global warming"..hahaha..makin kecik!!.."hot" la katakan!!

    ReplyDelete
  7. hahahaha a gud one!
    i loike the pic of the penguin taking the chance!

    ReplyDelete
  8. paling takleh blah yang global warning tu

    ReplyDelete
  9. semua best!! Semua kelakar. memula tu kiut, anjing sama saiz macam kucing, kalau x tgk btul2 sah2 tak perasan.

    yang behid every women tu best gak lol

    latest entry aku : how 2.7m bungalow look like

    ReplyDelete
  10. mmg gelak2x aahh tengok gambaR2x nihh heheeee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi