February 5, 2010

Contest Bersama Eyriqazz@Great Teacher Onizuka

Salam semua.Mood agak baik hari ini dan Cek Nuffnang pun dah on the way.Terima Kasih Nuffnang dan pembaca blog ini.Issh,Eyriqazz tak tamak,rezeki eloklah dikongsi-kongsi kan?Jadi kali ini , eyriqazz ingin menganjurkan Contest Ketiga yang diberi nama :

Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka (Credit pictures to Melz and JAI )

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

* Buat satu entry bertajuk ''Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka" dan link kan blog Eyriqazz di entry tersebut.

* Terjah la Eyriqazz cam Eyriqazz terjah blog-blog laintu.Ala,cam review blog la.Apapun gaya diterima.Be creative,nak memuji,mengutuk dan apa jua pun dibenarkan  agar Eyriqazz dapat memperbaiki mutu penulisan Eyriqazz.

*Sertakan sekali di segmen Terjah anda itu entry Eyriqazz (beserta dengan permalink) yang paling anda sukai/tidak sukai dan sebab-sebabnya.Tak perlu panjang pun takpe,satu perenggan pun jadi.I.e. Saya paling suka entry Eyriqazz pasal I Love Nuffnang (permalink ) kerana saya pun sayangkan Nuffnang dan Nuffnang mengujakan.

*Tag 3 orang atau lebih untuk menyertai contest ini.Namun,kalau dia tak join contest ni pun,penyertaan anda masih diterima.

* Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28 Februari 2010... Pemenang akan diumumkan seminggu selepas itu.(Latest penyertaan akan diupdatekan di blog eyriqazz dari masa ke semasa)

* Last sekali, tinggalkan penyertaan/permalink blog anda dalam comment box entry nie ok...

Hadiah untuk contest ini:

* Hadiah 1 - Wang tunai RMXX + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + Blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah 2 - Wang tunai RMXY + Voucher KFC/Pizza Hut bernilai RM10 + blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah 3 - Wang tunai RMXZ + blog anda akan diterjah Eyriqazz

* Hadiah Saguhati  -  Blog anda akan diterjah Eyriqazz (3 hadiah saguhati ataupun lebih bergantung kepada penyertaan, 3 tersebut adalah untuk entry/penyertaan 1@7 (kalau menang hadiah utama,tak dptla hadiah saguhati), cabutan undi melalui http://random.org , dan pilihan penyertaan ke-x daripada Isteri)

P/s : Wang tunai itu dirahsiakan dulu jumlahnya(Yang pasti, XX,XY,XZ= >10)

P/s/s : Pemenang akan dipilih berdasarkan daya kreatif + entry yang paling membina nak memberi kesan mendalam ke atasku dalam berblog ini .

P/s/s/s : Selamat mencuba.Rezeki ada di mana-mana.Tepuk dada,tanya selera.Hik3...

UPDATED

Hadiah pertama actually nak tambah satu lagi hadiah iaitu voucher MOS(Ministry of Sound) di Sunway Pyramid bernilai RM100 namun voucher tu MIA (Missing in Action).Jadi,kalau jumpa voucher tu,eyriqazz akan update kembali.

83 comments:

  1. salam GTO..saya beru jer berjinak2 dengan nuffnang dan blog2 nie..so mcm menarik jer contest nie..sy faham step yg letak link dan tajuk tue..tapi yg selebihnya cam kureng jer..sebab tak penah dengar segmen2 terjah nie..bole tolong ajar..tq..

    ReplyDelete
  2. bagus ni.. share apa yang kita dapat ngan orang lain kan... hmmm semoga dapat banyak response........ terjah jangan tak terjah......

    Siapa Nak Promo Blog???

    Anda Penyelesai atau Pembawa Masalah??

    Apakah Mimpi Terbaik?????

    ReplyDelete
  3. Interesting Contest nih...
    ok ok tunggu ye entry saye :)

    ReplyDelete
  4. hehehe...akan cuba mencuba contest ini...tunggu...;)

    ReplyDelete
  5. salam Eyriqazz,
    nak tanya mcmmana kalau sy yg tak de lg NUffnang kat blog? Boleh join jugak ke?

    ReplyDelete
  6. makin rajin buat contest ye?
    saya rajin baca aje.. join2 contest tak rajin.. hehe.. apapun, goodluck kepada sesiapa yang join.. :)

    ReplyDelete
  7. nk join ke taknak,.

    serik la pulak.,
    join cntest kalah je,.,
    kua3

    ReplyDelete
  8. Waaaweeee.. Cm best nih! Terjah jgn x terjah. Hmm.. Mesti mau join.. :DD

    ReplyDelete
  9. fuiyyoo!! kang kalau masuk kan ada bias plak..hehe..

    ReplyDelete
  10. Tunggu jap yea... nak karang ayat nie...

    ReplyDelete
  11. Contest ni macam best.I should try!

    ReplyDelete
  12. orang laen semua dah buat contest.. biler pulak saya nak buat contest yer.. tunggu blog popular dulu kot.. aha!~

    Putera Melaka,
    Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
    e-Store StormReaders - http://www.stormreaders.net/zulfadhli

    p/s: Miliki buku2 ilmiah karya ikon2 popolar seprti Dr. Fadzilah Kamsah, Dr. Irfan Khairi, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Nor Bahyah & lain2 di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

    ReplyDelete
  13. wan fahmi : selebihnya terjah tu cam blog review la.What do u think about my blog.Hampeh ke,ok ke,bagus ke n etc beserta komen or etc...ble refer or search entry2 terjah saya...Hik3..

    ReplyDelete
  14. temp.housewife :boleh,apa salahnya.ini contest bukan nuffnang yang organized...

    ReplyDelete
  15. Mel terjah guna VloG boleh ? miahaha

    Percakapan lagi telus dari hati yang cute! miahaha

    ReplyDelete
  16. tuan rumah jemput tu, meh ramai2 terjah dia!!! :D

    nak join ni tapi tgk dulu aku nak kutuk apa pasal belog dia ni... hehehe

    ReplyDelete
  17. eceh,,,nk kena terjah blog eryqazz ea..

    ReplyDelete
  18. wah..mcm mnarik je ni.. k tgk lah mcm ne nnt..hehe

    ReplyDelete
  19. ok... mas dh join...

    http://maslinamansor-life.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  20. mcm susah je contest nih... erkkkk!!!

    ReplyDelete
  21. rajin eyriqazz wat contest..good luck pd sume...

    ReplyDelete
  22. wahh menarik..musti masuk..gua bukan edisi terjah bro gua ada edisi sergah..hahaha..tungguuuu...

    ReplyDelete
  23. menarik2..ada masa lagi nih..huhu..

    ReplyDelete
  24. Salam...saje nak cuba nasib,manalah tau,kan?kan?kan? camne caranye ek?

    ReplyDelete
  25. salam...molek jugak contest nie...tapi tak tau caranye..dah baca arahan,tapi masih lagi blur!blur! blur!

    ReplyDelete
  26. Kak Teh : Boleh rujuk entry maslinamansor.entrynya ada disebelah kanan blog saya.

    ReplyDelete
  27. bang ups la sket hadiah..hehhehhe...pastu jgn luper buat agreement ek..kang terkutuk lebeh..sampai plak surat summons..

    ReplyDelete
  28. maya sini...dah join...kalau silap bgtau ok

    http://coretanmayaku.blogspot.com/2010/02/contest-terjah-eyriqazz-great-teacher.html

    ReplyDelete
  29. nice contest bro! surely ween akan join bg memeriahkan majlis, hoyeyyy :D bersiap sedia la utk diterjah! HAHA

    ReplyDelete
  30. salam..hemmmmm tengah cari idea ni???

    ReplyDelete
  31. cikgu, review tu kita post kat blog kita sendiri kan? tapi kalau blogger lain tiru camane? sebab tarikh tutup lambat lagi

    ReplyDelete
  32. aku terjah kau bila abes gath 7/2 :)

    ReplyDelete
  33. Kak ina kl:hahaha,idea pasal makanan pun best juga

    ReplyDelete
  34. Mas Putri:haah,kat blog sendiri...kalau camtu,ble tunggu last minute untuk join,...hik3...jangan risau,eyriqazz akan mengadili seadil2nya...

    ReplyDelete
  35. Saya dah join. Ini link ke entry saya:
    http://tihazainal.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  36. macam best aje contest nie..hehe..
    nk pikir dulu la..hehe..
    syafa xreti la nk cmne join nuffnang tuh..:((
    cmne ek?
    maaf bertnya..:)

    ReplyDelete
  37. ok, saya dah join =D

    http://masputriworld.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  38. Mas Putri :Thanks for joining.Saya cuba balas di blog anda namun tidak berjaya.tak tau kenapa

    ReplyDelete
  39. owh ok apa pon thanx sebab dah baca. i cuba test dulu kalau berjaya i l let u know. harap2 jangan la susah sampai kene tukar template =<

    ReplyDelete
  40. haha.. interesting..
    free publicity to your blog =)

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  41. hoho..
    macam best ni...
    tgk dulu...
    ade idea nk kutuk kau
    aku join..
    ahahaa

    ReplyDelete
  42. cikgu, i dah repair template i tu. boleh lah tinggalkan komen =D

    ReplyDelete
  43. salam perkenalan Eyriqazz... Sy peminat setia blog anda.. so sy join r contest Eyriqazz..

    ni Link saya..


    Temkiu;p

    ReplyDelete
  44. boley ke link td...

    try yang ni..

    http://sayatulisblog.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  45. Hi tuan rumah , saya sudaj terjah ...:)
    http://natifar7884.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  46. mas dh uruskan kesilapan teknikal ejaan tue...hehehe.... link pn dh bt... klu ada pembetulan inform kat mas yea... :)

    ReplyDelete
  47. hahaha... akhirnya dah siap entri untuk contest ni.. :D
    bleh cek disini..

    http://kyuubi85.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    Kalau ada apa yang tak menepati syarat ke apa, tlg inform balik ye... :D

    ReplyDelete
  48. dah diterjah!! sila2 la bertandang..:)


    http://zaihazrasulaiman.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  49. Hmm. Very-very interesting.
    Nak terjah tapi kalau Manglish, ok ker ? :)

    ReplyDelete
  50. shak :ok2 aje...saya faham...english semuapun tak kisah...

    ReplyDelete
  51. miahaha~

    nak join!!

    nak join!!

    er, ni kontestnya macam terjah main2 kah?

    ReplyDelete
  52. Lagi satu kalau tajuk Contest tu ganti dengan pertandingan boleh tak?

    ReplyDelete
  53. bang tunggu ye...saya akan ambush dengan gaya zeonis...

    ReplyDelete
  54. Gto ! Jangan bergerak ! anda telah diterjah oleh saya !! Anda telah dikutuk Habis-habisan..
    hahahaha !

    masuk ini..

    http://writetoasphaq.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  55. cube gaklah, walaupun tinggal 7 ari lagi kan, klu dapat dapatlah, klu x dapat pun x per.. cuber je..

    ReplyDelete
  56. nak hadiah
    nak hadiah
    tapi xterer terjahhhh

    ReplyDelete
  57. Salam

    dah terjah ni

    terjah edisi elissmie :)

    http://elissmie.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  58. salam Eyriqazz,
    sy baru je siapkan entri terjahan. cuma saya tulis di blog yg khas utk contest.

    http://crazyabtcontests.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    harap2 Eyriqazz suka :D

    ReplyDelete
  59. aching! nak join lah..(bakal nak jadi kaki terjah dah ne)

    bg masa 2 hari belek2 blog eyriqazz yer.. eheheh..

    ~bilet mc baru jadi minta tunjuk ajar ya.

    tggu pnyertaan bilet.ahaks

    ReplyDelete
  60. Salam, ne entri bilet. Terjah second tyme, minta tunjuk ajat ya otai terjah.. eheheh.


    http://notadaripadahatiku.blogspot.com/2010/02/second-terjahan-bilet-wachaaa-jom.html

    ReplyDelete
  61. alamak tak ingat dah tekan publish ke belum ke belum
    lagi sekali http://nuwulproperty.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  62. Salam En. Eyriqazz, saya tukar blog address & nama display a few days ago . . . So terpaksa larh menyusahkan kamu utk menukar link entry saya. Huhu

    Sakira (Shak)
    Terjah Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka

    ReplyDelete
  63. Yay! Akhirnya siap!! Sempat lagi kan, ni entry saya

    http://unlistedone.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  64. hi eyriqazz.. saya try out my luck.. hope its ok.. :)

    http://www.enveeus.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  65. eyriqazz, ni entry aku...haha..last minute aci kan..sempat lagi nih..

    http://kancilbiru.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    Sertai Contest Aku & Kancilbiru!

    ReplyDelete
  66. Encik Eyriqazz. Tak nak tukar ker my link tu ? Huhu~

    Shak - http://sakiralicious.blogspot.com/2010/02/terjah-eyriqazz-great-teacher-onizuka.html

    ReplyDelete
  67. huhu.tk smpt nk join....
    sbb x reti nk terjah.=p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails