February 26, 2010

Nasi Lemak Mas Hitam

Harini bangun lambat. Salam Maulidur Rasul untuk semua.Cuti camni, kalau pekena nasi lemak best juga.Aku pun apa lagi, pergilah singgah di Esso On The Run.Harap-harap belum habis lagi la nasi lemak di situ.Memang sedap nasi lemak kat situ.Best dan mengasyikkan.Hik3,sampai sana nasi baik la ada lagi.

Nasi Lemak Bungkus

Sedap, berpatutan pulak tu.RM1.20 sahaja.Berbaloi-baloi .Tambah pula bila breakfast dan pekena :

Mangga Mas Hitam

Sedap, mangga Mas Hitam ni memang favourite aku cuma mangga ni bermusim.Sekejap ada,sekejap takde.Cam chipsmore pula.Nasib baik pi pasar semalam ada mangga ni.Fuhh,best dan puas hati bfast arini.Petang ni nak temankan isteri pergi shopping.Hik3, wanita,memang tak larikan dari shopping?Sebagai suami, kita gembirakanlah hati mereka selagi mampu dan terdaya.Mestilah ada give and take kan?

P/s :Siapa join paintball besok?Dah bersedia untuk ditembah oleh GTO yang tak pernah main paintball?Hik3...

P/s/s : Cuti best kan?Ehh,kalau pi Jom Heboh agak-agak ramai tak orang?Plan nak pi Ahad ni.

18 comments:

  1. siyes sedap ke cikgu nasi lemak tu?

    ReplyDelete
  2. sedapnye nasi lemak tu eyriqazz. nak jugak jugak! hehehe :)

    ReplyDelete
  3. adeh...menggiurkan..tapi tak penah dgr mangga mas hitam tu. aku selalu beli yg pasar malam tu jer..tak tau mas hitam ke mas putih. hahaha

    ReplyDelete
  4. give and take:) itu penting bro. dia pernah korbankan nyawa untuk anak kita sendiri :)

    ReplyDelete
  5. Jom Heboh memang confirm ramai orang.

    ReplyDelete
  6. tiba-tiba perut menjadi sungguh lapar...

    oh nasi lemak..

    ReplyDelete
  7. nampak sedap aja nasi lemak.. tapi tak pernah pulak beli kat esso,......

    ReplyDelete
  8. wah, best tu mangga mas itam...sedap bangat sih

    ReplyDelete
  9. sungguh berpatutan..nmpak bnyak.. dn sdap..pos kan 2 bungkus.. hahhaha

    ReplyDelete
  10. nasi lemak alas daun pisang sedap dan wangi. berbaloi harganya tu.
    Kadang2 tu nasi lemak bungkus dalam tak brapa nak ada, telur pun tak nampak, timun lagi la tak de dah cas 70sen huhh

    ReplyDelete
  11. nmpak sedap je ns lemak tu....

    ReplyDelete
  12. Pelam tu memang terkenal kat kelantan. Zures kalau balik kg mesti beli banyak2. Rasanya memang sedap dan manis sgt...

    ReplyDelete
  13. Salam Maulidur Rasul....

    Have a good fun at there....
    Cadang nak tembak sapa...?

    ReplyDelete
  14. Erk,..nasi lemak,..memang my favourite, tapi tak boleh nak makan selalu pulak,..isyk!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi