February 15, 2010

Sirih Pulang Ke Gagang

Rindu pula aku kat rakan-rakan sekelas dulu.Rakan seperjuangan satu ketika dahulu.Ohh,aku rindu juga zaman ini.Ni gambar paling latest kami bersama :

Dalam Kenangan,Reunion 5KP1 SMTT 98/99

Reunion ni diadakan pada hari raya ketiga,sejurus aku pulang ke Malaysia.


Bob dan Aku sebagai Penganjur Bersama
Merangkap MC juga bersama Angah
Kehadiran lelaki 2/3 (oklah kan?)
19 sahaja yang dapat hadir daripada 41 orang

Issh,kami pernah bercadang dahulu,umur 30 tahun nak adakan Reunion lagi.Tentu seronok kalau jumpa lagi nanti,yerlah semua dah berubah dan ada anak masing-masing.Cepat kan masa berlalu?

Aku rindu zaman sekolah ku,aku rindu :

1)Panjat tangki Air layan jiwang tengok kapal terbang
2)Lompat pagar pergi makan kat luar (hik3,nama je Pengawas)
3)Rindu guru-guruku dan usikan rakan-rakan sekelasku
4)Banyak lagi yang aku rindukan

P/s :Bagaimana dengan anda?Rindu tak zaman sekolah?

17 comments:

  1. maunya x rindu..tp makin lama makin susah nak berjumpa kan...

    ReplyDelete
  2. zaman skolah mmg zaman plg best..takyah pk byk hal sgt..tol x bro?;-)

    ReplyDelete
  3. rindu btl zaman sekolah.. dulu dok asrama... mmg macam2 aktiviti jahat yg dibuat.. hehe.. bila time riadah ptg, kdg2 malas turun, wat2 tido dalam dorm, kena kunci dalam dorm.. bila tibe musim exam, mula la buat 'toyol' mcm2 'toyol' yg dibuat dgn kwn2. hehe..

    ReplyDelete
  4. Hmmm, seronok kan ingat kenangan lampau

    ReplyDelete
  5. best kalo jumpe kwn lama..
    mesti bnyk yg berubah..

    ReplyDelete
  6. rindu sgt2..la ni mmg susah la nak jumpa..semua dah ada commitment masing2..

    ReplyDelete
  7. xwindu sgt zaman sekolah but, zaman2 dok campus windu banget!

    ReplyDelete
  8. lol , rimdu gile .
    aku nk create entri gak ingatkan.
    hahaha.
    tapi kau dah wat .
    kang org kate tiru .
    hahaha..
    tapi xpe , aku nk wat versi laen..
    kekekeke..

    SMTT tu ape ??

    ReplyDelete
  9. umur 30 tu memang sesuai..selalunya semua dh bekerjaya dan mempunyai family...

    ReplyDelete
  10. Betul bro..kenangan dulu sukar diganti..rasa nak balik zaman dulu-dulu

    ReplyDelete
  11. insylah nnti nak join gak reunion itu..kalau da lagi..mesti masing2 dah kelek anak2..hehe

    ReplyDelete
  12. Aus :SMTT ialah Sekolah Menengah Teknik Terengganu.Skolah eyriqazz dulu

    ReplyDelete
  13. bro....tersangat lah selim nye kamooo 5 tahun yg lalu...hehhe...
    sape yg tak rindu zaman sekolah...zaman ipt..huhu andai dapat ku undur masa.....lagi satu zaman takde masalah....enjoy je....

    ReplyDelete
  14. zaman sekolah paling best. rasa mcm nak lalui sekali lagi....muahahaah

    ReplyDelete
  15. mst rindu zaman skolah duk hostel..kene angkut air,histeria,kene jln itik sbb lmbt pg skolah..kene solat ats tar sbb lmbt pg suboh.mcm2..best gle time skolah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails