March 18, 2010

Transformasi Alisya

Hai Senangnya dalam hati
Dapat pergi Mydin Mall Kuala Terengganu lagi
Alisya heppi
Marilah join shopping sekali
Mama dan papa nak shopping apa kali ini
Alisya tumpang dua kaki
Masuk troli tolak lagi
Alisya nak itu dan ini
Senyumanku manis sekali
Hati gembira di dalam hati
Bakal berlaku transformasi
Lain dari yang lain dari Alisya sudah pasti
Rambut di ikat kali ini
Macam anak Jepun kata papa gelak hingga ke gusi
Mama suka aku tak peduli
Siapa tak suka cuba angkat kaki
Amcam, comeltak Alisya ikat rambut?

34 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhh~!!!
    die sangat comellllllllllllllL~!!!!

    ReplyDelete
  2. memang happy sangat alisya ya..... nanti bawak pi jalan2 selalu

    ReplyDelete
  3. Haha~
    Comel betul.
    Banyak juga perhiasan gelang tangan.

    ReplyDelete
  4. walalala!

    comel!

    nama dah dekat2 dgn watak novel Zara~

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Comel la princess bro eyriqazz ni.. Pandai pose tgk camera tu.. :)

    ReplyDelete
  6. isk, comel la..nampak terserlah girlnya tuh. ok lah rambut dah boleh ikat, anak saya si Diha ni, tak dpt ape kalau nak diikat..isk..

    ReplyDelete
  7. sungguh comel princess shogun u nie...
    kids buat apa pun comel kan....

    ReplyDelete
  8. comel macam org yang komen ni
    keh3

    ReplyDelete
  9. kat giant lain. mydin tocang. parkson?? botak?? wohoo...(kidding)

    ReplyDelete
  10. hehehe... kanak2 mmg suke hati kalau bawak jln2 duk dlm troli...

    ReplyDelete
  11. wah dah sudah boleh ikat pokok kelapa..kejap jer dah besar :)

    ReplyDelete
  12. dahi luas :) mesti pandai bila besar:)

    ReplyDelete
  13. heheh comell.. :D
    eh baru je gi Kuala Terengganu weekend lepas..hehehe

    cuti-cuti kat primula

    ReplyDelete
  14. nampak happy sangat alisya ya..

    dia sangat comel..geram je nk cubit pipi

    ReplyDelete
  15. comelnya dia...
    suka gambar yg pakai hairband pink tu, cute sangat ^_^

    ReplyDelete
  16. haha..comel gila la ikat rmbut tu...muka sejibik muka ko..

    ReplyDelete
  17. comel3...hehehehe...pandai duk dediam dlm troli kan...

    ReplyDelete
  18. awatnya... panas dah ke? hehehehe lg comel ngan scaf pink
    sweetdarling79.com

    ReplyDelete
  19. aala..alisya pakai gelang banyak..wink:)

    ReplyDelete
  20. mydin kt besaaa betul.izzah x pnah masuk tp lalu je.hai alisya!jgn nakal2 tauuu

    ReplyDelete
  21. comel alissya tojang rambut :) lama tak kome blog abg ni sejak cuti berpantang ari tu

    ReplyDelete
  22. shomeynyer..... ikat rambut kelapa eh... cute....

    ReplyDelete
  23. amboiii... buat pokok kelapa yek!!! omelnye!!!

    ReplyDelete
  24. Saya suka larh gambar yang last tu !
    Bibir dia comel bila cebik camtu :D

    ReplyDelete
  25. umairah tak suka dah ddk dlm trolley tu
    nak berjalan sendiri jea skang nie

    ReplyDelete
  26. Comel.. hehehe.. Brother Eyriqazz baper umo Alisya..?

    ReplyDelete
  27. ala...comel nya bakal menantu sumi...
    hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails