March 29, 2010

Yang Mana Satu, Pilihan Kalbu...

 Salam dari eyriqazz.Bertanya pendapat. Dalam gambar di bawah ni, which one yang anda prefer? Tak tau nak buat entry mana dulu + mood tengah swing skit .Hak3, mood rindukan kampung halaman. Inilah dia pilihan bermain di fikiran (yang ada gambar)  :

Jalan-Jalan Di Zoo Negara
Pengalaman Pertama Bersama Yun Nam Hair Care
Contest Tulis & Menang Ariff Shah
Ikan Celup Tepung Batu Buruk
Laksa Terengganu
Terjah Mr X
Gelagat Alisya

Itu je. Apa salahnya tanya pembaca kan? Yup, it's my blog, tapi anda yang baca. Saya cuba sesuaikan dengan cara saya dan cara anda juga.It's a win-win situation kan?

P/s : Yang mana satu pilihan anda? Pilih-pilihla ya.

16 comments:

  1. nak tengok gelagat alisya....hehehe

    ReplyDelete
  2. aku suka makan. LAksa terengganu please

    ReplyDelete
  3. yun nam pun ok juga sebab macam advertorial aja..... hmmmmmm kalau tak pun pasal alisya,

    Gaji Naik Belanja Naik

    Jom PIBG

    ReplyDelete
  4. ikan celup tepung batu buruk..sbb..saya kuat makan..hehe..bole pilih 2 x? huhu..satu lagi gelagat alisya..

    ReplyDelete
  5. laksa terengganu mcm sedap je... :)

    ReplyDelete
  6. terjah! terjah!
    tapi masa terjah tu jangan la ketawa mengilai..hehehehe

    tapi ikan celup tu pun best jugeee

    ReplyDelete
  7. Dua pilihan bleh?

    ~ Contest tulis dan menang aliff shah
    ~ Terjah Mr X

    Okey, saya lapar udah tgk makanan. hehe

    ReplyDelete
  8. zooo..



    lama dah x gi zoo..
    tiket dah beli..sbb ade promosi ari tuh./


    tapi x pegi2 lagi,,

    ReplyDelete
  9. Mana mana pun boleh tapi syarat mesti ada pantun :)

    ReplyDelete
  10. sumi suker sumer..
    klau leh selit2kan sekali sekal ok gak.. x la jemu nak baca citer yg sama kan?? hehehe

    tp..part tips tu ramai yg siking kot.......

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi