March 28, 2010

Happy Birthday Melromeo

Salam dari eyriqazz. Walaupun agak terlambat rasanya, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan :

Happy Birthday Melromeo

Siapa Melromeo ni ?Rasanya tak perlulah saya bercerita pasal dia lagi. Namun, bagi sesiapa yang rasanya kurang kenal dengan bloggers yang cukup popular ini terutamanya di kalangan bloggers baru dan tengah meningkat naik, bolehla refer kepada entry ini :

Ataupun, bolehla singgah di blognya : Melromeo

Selamat Hari Lahir Melz yang ke 20-an. Agak-agak berapa ya?Aku rasa, mungkin 23-25 kot. Hak3, main teka jer Melz. Jadi di kesempatan ini, eyriqazz wishkan Melz :

1) Semoga panjang umur, murah rezeki, senyum dan ceria selalu.

2)Semoga Melz terus success di dunia blog dan terus menjadi inspirasi buat bloggers-bloggers yang lain termasukla saya.

3)Semoga Melz berjaya memikat gadis pilihan Melz itu. Siapa ye? Adakah Cik Epal, Miss Lolly, Rina Salleh, Ajwin Ajeera, ataupun Lisa Surihani? Yangtu ,korang kenalah tanya Melz sendiri.Dah nama pun Romeo, mestilah ramai peminat. Nak kahwin nanti jangan lupa jemput saya ye?

Adakah Cik Epal yang akan menjadi Pilihan Melz?

Tak lupa juga, di kesempatan ini Eyriqazz ingin mengucapkan terima kasih buat Melz :

1)Membantu memperbaiki mutu blog ini. Sebelum mengenali Melz, nak cecah 200 sehari pun payah. Sekarangni, terus-terang walaupun takdelah banyak, at least 300 sehari memang tiada masalah. Terima Kasih Melz, sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan?

2)Buat header blog saya dan menolong dalam pembikinan blog hosting dan domain baru saya . Hak3, lambat lagi kot , sekarang masih belajar ngan Melz. Saya tidak mahu tergesa-gesa, takut yang dikejar tak dapat, yang dikendung berciciran. Biarlah saya dengan rentak sendiri.

3)Menjemput saya menjadi penulis jemputan di InfoKami . Terima Kasih. Cuma, masih tercari-cari apa yang boleh dikongsi disana kerana saya ni menulis pun rojak punya entry.Ikutkan apa yang terasa di hati.

4)Dan banyak lagi yang tak mampu untuk diluahkan dengan kata-kata dan perkataan.

Tidak lengkap kalau tidak berpantun buat Melz :

Selamat Hari Lahir buat Melromeo pujaan ramai
Orangnya hensem tinggi lampai
Perangai cool dan santai
Banyak ilmu dikongsi sungguhlah pandai

Melromeo , penulisanmu menjadi inspirasi bloggers di luar sana
Tidak lokek ilmu dan mudah mesra
Sekali singgah terus tergoda
Ilmu apa yang Melz pakai ajarlah saya juga.

Last but not least, terimakasih buat Melz.Teruskan usaha dan saya akan terus menyokongmu. Andalah blogger yang telah banyak mengubah dan membantu blogger-blogger lain di luar sana.

P/s : Anda sudah wishkan buat Melz?

P/s/s : Apa pula pandangan anda pasal Melromeo? Bagi saya, kalau tak singgah sehari blognya walaupun tidak mengomen, rasanya macam lain macam saja hari itu. Ilmu guna-guna blog apa yang Melz pakai ye? Hik3,gurau je Melz....

P/s/s/s :Agak-agak, siapa gadis pilihan Melromeo ya?

17 comments:

  1. wahhhhh..siap ada untuk mel n cik epal..

    ReplyDelete
  2. happy besday melz..
    mmg femes melz ni kan..
    dimane2 mesti ade melz..
    i think cik epal mmg sesuai utk melz la..
    hehe...

    ReplyDelete
  3. mana leh
    cik epal juz for me
    hahahahahhahahahahahhahahahah
    ahahhahahahahahhahahah

    *over pulak :D

    ReplyDelete
  4. wah siap ada entry wat Melz lg...kwn yg baik...

    ReplyDelete
  5. haha...apa2 pun melz memang terbaek dari ladang tapi melz,aku lebih kacak dari ko...hak3

    ReplyDelete
  6. Eh!! si romeo bukan besday 4 tahun sekali kerr..pinjam gelak..miahahahaha..nie nak bagi ucapan belated atau in advance? Apa-apa pun gua nak ucapkan jugaklah in advance selama 50 tahun,jadi tak payah nak ucap setiap tahun selama 50 tahun. MEL SELAMAT HARI JADIK..tahun depan hang refer komen kat sini..jangan cakap gua tak wish besday hang..ahaks3..

    ReplyDelete
  7. Omaigod² . Iman! Serious nie . Terima kasih banyak² atas special entry ini ! weeee terharunya...

    ReplyDelete
  8. memang romeo habislah jadi pujaan ramai melz ni..hehe


    P/S : nak beli pantu tak?

    http://naman0807.blogspot.com/2010/03/hari-selasa-ada-subjek-fizik-orang-kita.html

    ReplyDelete
  9. dah wish dah. tapi wish kat sini terbaik punya. haha.

    ReplyDelete
  10. la,.

    bfday melz pulak,.

    makin tua lah dia yg mcm dah tua tuh,

    akeke,.

    ReplyDelete
  11. wah! agak2 kalau bezday shaye eyriqazz nak wat special entry macam ni ke? haha~

    ReplyDelete
  12. selamat hari jadi untuk melz. memang ramai peminat ni.... so ada gadis2 kat luar sana berminat bolehlah hubungi melz ya

    Gaji Naik Belanja Naik

    Jom PIBG

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi