March 28, 2010

Ni Great Teacher Onizuka...atau giler terjah orang????

Akupun Sedang Di perhatikan!!

Semalam di tengah malam , sedang sibuk melayan jiwang dan baruje habis tengok drama Miah Oh Miah, buka dashboard blogspot, terima komen ini:


Nickname  Terbaru diberikan kepadaku

Hak3, terimakasih . Walaupun agak sedih sedikit, namun aku terima komen daripada dia. Lagipun, at least ,dia tak letak Anonymous ataupun mungkin dia bergurau sahaja. Kalau dia tak berguraupun, aku terima juga kerana itu pendapat dia.Jadi, sebagai penulis blog kenalah terima kan?

Tak bolehla nak harapkan orang memuji je kan tiap-tiap kali? Haahla, GTO (Giler Terjah Orang). Nickname baruni. Mungkin ayat nya pelik dan bunyinya agak negatif skit, tapi aku rasakan apa yang dia nak cakapkan, aku minat/suka terjah orang.

Apapun, saya masih ucapkan terimakasih kepada pengomen itu. Sebagai hadiah, ada masa nanti blog anda akan kuterjah juga. Hak3...

GTO, giler terjah orang status baru diberi
Aku terima dengan hati terbuka
Orang mengomen aku alukan dan ku bukakan hati
Pendapat ikhlas, terima kasih daripada saya.

P/s : Apapun, ianya tetap ku anggap respons membina dan tidak mematahkan semangatku untuk berblog. Aku tetap akan menerjah. Ada yang suka, ada yang tak suka, normal la tu kan?

27 comments:

  1. hai gila terjah orang.

    orait ape gelaran tu, baru mcm blogger tegar kan. haha.

    ReplyDelete
  2. tak kisahlah janji niat kita ok.....

    ReplyDelete
  3. biasalah tu manusia..teruskan berblog dengan mantap!!

    nanti senang-senang terjah sini pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. wah sapa yg bagi gelaran camtu?macam-macam a hehe

    ReplyDelete
  5. uiih!!!
    tp memang raja terjah kan...
    kalah geng terjah tv2...
    go go GTO!!!

    ReplyDelete
  6. ha nama baru tu bang.. okla ada 2 makna...

    ReplyDelete
  7. keh keh keh
    tak apa bro, sedap gak tak nick tu

    dia gurau je tu kot

    ReplyDelete
  8. hehehe dia jeles tak terjah blog dia tu..

    nnt nak terjah GTO jugak lah camni... kekeke :D

    ReplyDelete
  9. eyriqazz, sapa pemenang segmen terjah tu? tak sabar dah ni
    TIPS BUNTING PELAMIN

    ReplyDelete
  10. apa² pun . Mel tetap suka cara ang terjah! Teruskan jer walaupun comment itu comment negatif.

    ReplyDelete
  11. mungkin boleh tukar ke Penerjah Blog Orang...sbb GTO cam dekat2 GRO

    ReplyDelete
  12. sbg blogger akan ada org komen pelik2. say thanx 2 him/her coz kalu kite bersabar, kite dapat pahala yang berganda2..=)

    ReplyDelete
  13. hmmmmm..... giler terjah orang GTO. tak de la gila sangat pun saya rase...

    ReplyDelete
  14. normal. perkara biasa. :)
    keep it up terjah2
    hahaks. memang beest!

    ReplyDelete
  15. Terjah orang adatlah tu dalam berblogging kan.Adeih itu pown nak jadi isu.sabar yer GTO.maintain friendly ok.:)

    ReplyDelete
  16. hehe...sempoi je nama baru tu..

    salam ziarah :)

    ReplyDelete
  17. xpe... sekurang2 nya orang ingat....

    ReplyDelete
  18. giler terjah orang takpe jgn gian terjah orang,tu mmg bahaye..hehehe

    ReplyDelete
  19. I rasa maybe orang tu maksudkan in a good way kott.
    Kalau dia maksudkan in a bad way pon, kita amik in a good way kay ? Sebab I rasa that new nickname is kinda okay. Tapi tak sound berapa ok. Alamak ayat tunggang-langgang. Hope you get what I mean :)

    ReplyDelete
  20. nasib bukan Gila T3t3k Orang. ahaks!

    ReplyDelete
  21. ok apa tu bro,tak kisah la kan..asal niat kita ikhlas nak main terjah-terjah ni.dlm blogsphere ni terjah tu lebih kurang sama ngan promote blog kenkawan..bertuah tau sapa yg kena terjah..setuju tak?

    ReplyDelete
  22. ok apa tu bro,tak kisah la kan asal niat kita iklhas bila terjah blog kenkawan,bukannya cakap benda buruk pun kan...?buat promosi percuma lagi tu..

    ReplyDelete
  23. hehehe... Terjah versi Blog...

    ReplyDelete
  24. maksudnya dah ada trademark la tu. sebab tu dia ckp mcm tu. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi