January 16, 2010

Penangan Cik Epal dan Melromeo


Cik Epal dan Melromeo,gandingan blogger baru/muda yang sedang meningkat naik

Edisi terjah Ada Apa dengan Cik Epal dan Ada Apa Dengan Melromeo kurasakan agak berjaya bagiku.Hebat betul penangan hero dan heroin muda ini.Buat pertama kali, lepas aku menerjah mereka,hits blogku mencecah 400 unique visitors, satu pencapaian yang boleh ku banggakan buat diriku sendiri yang baru saja aktif menulis blog kurang dari 5 bulan .Korang tengoklah sendiri penangan mereka ini :


Lumayan hasilnya

Tak sangka pula edisi terjahku ini mendapat sambutan dan blogger yang diterjah amatlah sporting/cool.Entry Cik Epal yang ini juga http://cikepal06.blogspot.com/2010/01/kalau-buat-peacekena-ajak-rakan-rakan.html menjadi antara penyumbang referral terbanyak untuk 2 hari yang lepas.Nak tahu jumlahnya?Kasilah RM1 seorang,saya akan uploadkan print screennya.Just kidding.....

Lepas ni bila ada kelapangan ble la sambung lagi edisi terjah.Memang teringin aku nak terjah BeautifulNara and the Gang.Hanis Zalikha telah diterjah dan boleh ku katakan ,rekod baruku akan tercipta.Nak tahu jumlahnya?Nanti saya kongsikannya ya?

Oh ya, sebelum aku terlupa,aku juga akan turut terjah pengomen2 setiaku.Jadi,kepada sesiapa yang ingin diterjah,tinggalkan komen di entry ini dan saya akan buat undian.Tiga pengomen yang terpilih akan ku terjah pada masa yang sesuai dan kuberikan pandangan peribadi berkenaan blog mereka.Namun,kalau ada terkutuk or terkasar bahasa bila menerjah nanti,harap-harap maafkan la ye?

Ok la,gotta to go.Nak pergi Samsung Corby Carnival Day ni.Doa-doakan aku pulang dengan tangan yang penuh barang Samsung kali ini.Muahahaha....Good Luck to Me...

P/s :Aku teringin nak terjah blog Azwan Ali (Project Alpha Season 2), tapi tak berani....Nanti aku kena cili-cili,naya eden...Hehehe...

P/s/s: Tinggalkan komen, 3  pengomen terpilih akan diterjah +backlink percuma (cabutan akan dibuat melalui website untuk SEO tu..Betulke ni Jejaktrend?, Aku tak pandai SEO).

P/s/s/s :Agak2,kalau Cik Epal dan Melromeo bercinta dan mereka buka blog bersama apa nama yang mereka nak kasi ye?Adakah :

1)Cik Epal di Hati Romeo?
2)Sharing is Caring, Sharing I Find My Love
3)Nothing is Impossible in Blogging World

Atau ada apa-apa cadangan?Hehehe,Melz n Cik Epal,jangan marah daa...Bergurau sahaja...Thanks to both of you..Jgn lupa terjahla blog mereka,memang cool dan menarikk......

UPDATED

Thanks guys,I just won myself :


Samsung Corby handphone during Samsung Corby Carnival today

As promised,Pink Colour for my Wife

Later eyriqazz updatekan pasal event ni ya?

53 comments:

  1. wahh...banyak tu..congrate...

    kalau cik epal dgn melromeo bukak blog bersama,aku rasa nama paling best ialah:

    "melzeatepal"...hehe.

    ReplyDelete
  2. memang hebat.. x pe kite org baru kne belajo dr bawah =)

    ReplyDelete
  3. "salam.anda dijemput...jom komen saya tuk contest fcu community...saya nak menang.."

    ReplyDelete
  4. perghhh..btmbh2 visitor ek..cayalah bro..btw, gud luck ae smoga bwk balik hadiah lumayan..hehehe..

    komen ni bukn mintk terjah..tp klau tringin nk komen blog sy ok gak at least i know ape yg bgus n x bgus nya blog picisan sy tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah..meletup! Unsangkarable.. Sy slalu gak ltak nama cik epal kat entry tuh tapi tak buat link. On9 pakai enpun cikai je. Jenuh nk wat link mau patah jari oden ni haaa..

    Best tu ramai datang terjah. ;-) idea yg bernas la en.eyriqazz.. Gaya mutu keunggulan. Cececeyh.. :-)

    ReplyDelete
  6. terjah jangan tak terjah
    terjah blog saya jugak
    erk888

    erk888.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. wah..
    lepas ni traffic dorang pula yang naik..
    hehehe..

    ReplyDelete
  8. BESTTNYAAAA bila nak terjah i pulakkk ni HAHAHAHA

    ReplyDelete
  9. dh terjah blog mereka..siap link lg taw..thax GTO memudahkan kerja sy...

    ReplyDelete
  10. hehe..congratss..memang berbaloi2 laaa

    ReplyDelete
  11. wahhh.. tahniah2!! mmg berbaloi-baloi!!

    ReplyDelete
  12. Cik Epal ngan Mel ? Okay gak tu ... jadi Melpal

    ReplyDelete
  13. eh mel ngan cikepal memang sedang bercinta .. miahaha

    betul kan cikepal? miahaha

    ReplyDelete
  14. x mo direview.x glemer.tp tetap nk komen.hehe..

    ReplyDelete
  15. amboi2 pandai eh bro nak kenen2 kan orang ye
    ahaks tp memang okay pun sorang hot seorang cool
    aman rumahtangga
    hakssss jgn marah ye melz n cik epal

    ReplyDelete
  16. sgt teruja bile bc ur post, 3 bln dah dpt cek dr nuffnang..n bile bc tips nak buat duit tuh, terus rs nak tggl komen kat mane2 sbb sy silent reader pd byk blog..hihi
    nway, tq for ur good info.. :)

    ReplyDelete
  17. blog mereka juga telah saya terjah hasil terjahan dari blog ke blog.and u r rite.saya suka gaya penulisan cik epal yang memang sempoi.rasa dekat dengan diri saya yg muda remaja nie.hehehe!

    ReplyDelete
  18. wow.. cayolah.. kena buat anugerah nih;)

    ReplyDelete
  19. whoaaah...hebat!nuffnang naek xhengat d0nia..best nyeww!!good-good..gud strategi..
    hurm..nk soh terjah blog saye tp rs mcm xde ape yg menarik je..lg pn tidak seglamor cik epal n melz..ngeheheheh..tgk la bertuah ke x diri ini..ngehheeheh..keep it up!

    ReplyDelete
  20. Wahh.. Bertuah la badan.. It's nice to see traffic yang tinggi ke website sendiri kan.. And kalau disebabkan indirect help link dr famous bloggers, lg la best. Your post and their return acknowledgement is like a symbiotic relationship. Good for you and boost their popularity more too. :)

    ReplyDelete
  21. Salam bro.. sket lg kalah ler nas ahmad.. dah ader penerjah terbaru di dunia blogging. semoga success bro jd pernerjah. jgn gentar dgn mulut laser2 nih kalo mo berjaya bro..
    Bro cubala terjah blog si A.A tu . Takkan nak komen pun dia nak cili org.. @ takut kena saman..org skrgni salh sikit main saman jer.. tu joijoi pun takut.

    ReplyDelete
  22. hi, juz blogg walking... nuff is also on... btw, nice page...!!~~huhu...

    ReplyDelete
  23. terjah le haku! terjah le haku! ngeh3..

    ReplyDelete
  24. wow! congratulations on your win!

    hmm, gossip gossip srkg senang nak dapat hits kan?

    ReplyDelete
  25. yeay, oren menang, suke isteri banga nanti tu, kembali pada blog saya semula ye nanti, regiter akaun sebagai ahli komuniti, naanti ahli2 oren kite add as friends semua

    ReplyDelete
  26. huwaw..congrats eyriqazz..aku sepatutnya nak sangat pergi tapi dah terlambat huhu mesti gempak kan . tak sabar aku nak tengok entry tuh

    ReplyDelete
  27. ala jeles!!!!!! huhu..nak corby jugaa!!! huhuhuhuhuhuhu T.T frust menonggeng dh ni tak dpt pegi..

    ReplyDelete
  28. aiseh..die sudah updated la..
    ahaha..
    begaye dgn HP baru..
    ahaha

    ReplyDelete
  29. wahhh bertuahhnyaa encik ini menang samsung corby. ruginya daku tak join :(

    ReplyDelete
  30. hahaha..klaka je andaian tajuk blog if Cik Epal ngn Romeo 2 bercinta..
    tapi, uasa Allah..mana nak tau kan??? :P

    Wah..congrats GTO..
    dpt samsung corby 2..
    jelesss

    ReplyDelete
  31. memang kedua2 tu gempak..... anyway tahniah menang samsung..... bolehlah buat contest pulak ya...

    Jom makan Tempe

    Perlu ke suratkhabar????

    ReplyDelete
  32. pergh,rasanya lepas ni boleh la anda pula yang ganti nas dalam segmen terjah kt tv3 tu :)

    ReplyDelete
  33. pergghhh...mmg hebat penangan dorang ek ....
    tapi bro, u pun hebat gak maaaa....

    congrats menang pink karer corby for ur wifey! mesti dia gumbira :D

    ReplyDelete
  34. Dua-dua blog yang terbaik untuk jadi pedoman pada blogger baru. Tak sombong dan rajin ke blog orang yang komen di blog mereka. Yang penting, takder widget dari widgeo!

    ReplyDelete
  35. orang oren sume dah update blogggggg

    cOngratzzzz

    go yellow go! =P

    ReplyDelete
  36. hehe.. cik epal n melz loving? oke ar tu.. cute jep kalo btul2.. xD

    dowg ney mmg meletop seyh! hot gitu! da mcm artis lak tgk.. x)

    ReplyDelete
  37. wow dalam dunia blog pon ada segmen terjah erk...nanti abg nas habis kena caras...

    apa2 pon suka dengan ur idea "TERJAH"

    p/s: menang hadiah ker dekat samsung carnival semalam???

    ReplyDelete
  38. huwaaa jeles nya dia membawa pulang sebiji HP T_____T

    btw. nice meeting u, bro :)

    ReplyDelete
  39. saya bercinta dengan melz?? boleh la daripada tak ada....wakakaka :D


    congrtaz anyway~ :)

    ReplyDelete
  40. terbaik! bagus idea macam ni. teruskan, kalau rasa baik hati boleh terjah blog cap ayam jugak. wakakaka.

    mel terkenal dengan sifat die yang tak lokek ilmu. cik epal for me someone yang tak sombong. even, dia dah boleh sombong kalau dia mahu cuz blog dia bukan calang2. phew.

    ur blog tak lama lagi akan fofular jugak. tunggu..hehehe

    ReplyDelete
  41. Arghhhhhh..tidakkkkkkkk..hehehe walaupun tak menang tapi puas hati..enjoyyyy...tahniah bro...

    ReplyDelete
  42. melz jadi laki aku??? masak laaa dia...BERTUAH gila la dia dapat aku...wakakakaka :D

    ReplyDelete
  43. nak merasa tempias kamu, sila terjah ween sekarang :)

    http://alammayasaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. waduh2...best nye jadi dorang kan..ada jugak org nak terjah...hehe..
    kalau blog sy,mmesti kutukan yann melambung..huhu

    ReplyDelete
  45. Wow! Dasat ah dpt traffic cenggitu. Agk2, blog cikai cm blog sy tu ada peluang nk kne terjah tak Mr. Senior?? Kui3!

    ReplyDelete
  46. wah..u memang terbaek lah en eyriqazz.smoga trafik trus naik lah hoo..hehe

    ReplyDelete
  47. maila terjah blog sy y sedang2 saja nih..hehe

    ReplyDelete
  48. @black_mel :cantik juga nickname tu..

    @ieQa sWetLuv :betultu..kalau diorang ble..kite pun ble kan?

    @Muhamad Arif Bin Zaripin:salam...thanks kongsi..

    @♥Hernee Nazir♥ :hik3...kalau terkena akan tetap kena...

    @ardinihumaira:wah,gaya mutu keunggulan?

    ReplyDelete
  49. @deusXmachina® :hik3..terjah tetap terjah..

    @[z@ck] :trafik diorang memang dah mengancam tanpa diterjah pun..

    @Liyanaa. :kalau ada jodoh diterjah tidak kemana..

    @Kaseh NazLieza :sama2...

    @ezzati:berbaloi2..hik3..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails