April 30, 2010

Mari Susun Gambar

Salam dari Eyriqazz,

Small contest dari eyriqazz, siapa yang rajin jom join sebelum eyriqazz umumkan Contest Besar mungkin minggu depan. Just a Give Away kepada sesiapa yang ada kesabaran dan berani mencuba . Inilah Contestnya :

Susun Kembali Gambar/Puzzle

Syaratnya Mudah saja :

1)Susunkan kembali 16 keping gambar yang telah dipecahkan ini kepada gambar yang lengkap.

2) Sudah siap, cepat-cepat e-mailkan kepada saya di iman1237@hotmail.com 

3) 2 Pemenang Terpantas akan memenangi top up RM10 each daripada saya.

Itu saja, mudahkan? Rasanya , kalau susun balik tu, 5 minit sempat siap kot.

Good Luck dan Selamat Menyusun Gambar.

5 comments:

  1. saya dah send...
    check it out...

    ReplyDelete
  2. hehe.. da buatkan da.. pandai la idea kamu tu

    ReplyDelete
  3. camane nih boleh tak tak paham,.email camane?

    ReplyDelete
  4. salam eyri,

    hari tu ada nmpk gmbr nie dlm vid rummz kot kan? tp alahai mcm susah je nk lengkapkan gmbr tu..ehee tetiba jadi rabun :)

    bak mai yg senang2...ekeke

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi