April 8, 2010

Weeave Mengegarkan Rangkaian Laman Sosial Anda!

Dapat e-mail ini daripada Digi. Nampak cam menarik. Apa pandangan anda? Saya copy pastekan di sini :



Weeave Mengegarkan RangkaiaN LamaN Sosial Anda| Pelik namun Uniknya Nama

Yo geng!

Bersosial di arena internet kini semakin mudah dengan aplikasi terbaru kami,  Weeave.com. Bayangkan kemudahan semua rangkaian kegemaran anda seperti facebook, twitter dan friendster kini disatukan di satu lokasi. Hanya satu login untuk anda berkomunikasi dengan segala rakan-rakan anda di pelbagai laman web sosial anda. Lebih dari itu, anda dapat mengakses update terkini, video dan gambar-gambar menerusi internet dan telefon bimbit. Weeave.com kini mepermudahkan komunikasi laman web sosial anda!

Daftar dengan Weave dan ambil bahagian di dalam peraduan  Weave-Your-Web. Sungguh mudah! Anda cuma perlu mendaftar dan berkongsi bersama rakan-rakan anda mengenai Weeave untuk peluang memenangi hadiah-hadiah istimewa seperti Mackbook ataupun Xbox360! Untuk keterangan lebih lanjut, sila lawati laman web kami sekarang! 

Daftarlah untuk pertandingan Weeave-Your-Web di sini:



P/s : Aku memang suka Contest-Contest ni. Jom Kita Join Beramai-ramai. Nampak Cam Menarik. Adakah Weeave mampu untuk menandingi Facebook,Friendster,mahupun Myspace?

9 comments:

  1. makin lama, makin canggih teknologi nie...
    gud luck bro!

    ReplyDelete
  2. huuuu mcam2 ada sekarang ni kan...semuanya dihujung jari...

    ReplyDelete
  3. cambest je. nnt try ushaaa

    ReplyDelete
  4. hoho. macam menarik contest ni. usah jap :)

    ReplyDelete
  5. dah try tp cam lagi menyusahakan je...

    ReplyDelete
  6. mcm menarik. tp mcm malas nak join. haha.

    ReplyDelete
  7. rupa mcm menarik tapi ku malas nak join :P ko dah join ke?
    ku jumpa vid lawak di www.pacik.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails