May 8, 2010

AKU KAGUM

Aku Kagum dengan Hanis Zalikha
Beauty with the Brain itulah dia
Orangnya Cantik Sempoi sahaja
Blog menarik aku teruja

Aku kagum dengan Melromeo
Orangnya kacak kegilaan wanita Seantero
Walaupun makin jarang update blog yang famous amous yang dikejo-kejo
Hits beribu-ribu sehari bestnya dio

Aku kagum dengan Ben Ashaari
Update blog berkali-kali sehari
Pengunjung datang tidak henti-henti
Hebatnya penangan kena belajar dengan dia ini

Aku kagum dengan CEO Kueh Tart juga
Masih muda tapi entry cukup matang dan tak sangka dengan usia
Kak Ina kata entry macam orang umur 30 tahun pun ada
Bagi aku setiap orang ada cara yang berbeza

Aku kagum dengan Bean Moreno
Dulu Penjual Watermelon sekarang sudah glamo
Ada saje idea kreatif dari dio
Kadang-kadang aku rasa dia macam Terminato

Aku kagum dengan Yanmie dan Kak Jie
Ilmu SEO mantap dan sudah diuji
Ingin belajar dan mahu tahu lebih lanjut lagi
Tunjukkan ajarku sifu apakah rahsia apakah resepi?

Aku kagum dengan Joegrimjow juga
Dulu berisi sekarang kacak bergaya
Apakah dia apakah rahsia
Adakah Rahsia Alexa yang selalu dicerita-cerita?

Aku kagum dengan myjazmanie dan juga Denaihati
Google Pagerank 4 koleksi peribadi
Berkongsi maklumat dan juga informasi
Aku suka singgah hari-hari

Aku kagum dengan Ceeramoon kudiamkan di dalam hati
Personal blog namun visitors melebihi 3 ribu sehari
Ku cuba selidiki dan ku cuba terjahi
Namun belum berjumpa rahsia kejayaan sehingga kini

Aku kagum dengan ramai lagi
Tapi biarlah berhenti dulu buat entry kali ini
Ada masa ku sambung lagi
Banyak lagi yang aku kagum yang aku ingin kongsi mungkin di lain kali

P/s :Siapa pula yang anda kagumi?

39 comments:

  1. kagum dengan sume bloggers yang hebat2

    ReplyDelete
  2. Dalam entri ini saya hanya kagum dengan Hanis Zalikha dan juga Joe, tak lupa GTO.
    :)

    ReplyDelete
  3. saya kagun dgn eyriqazz fatehah mel dan kawan baik saya bean!

    ReplyDelete
  4. Kagum kat BRO ERYQAZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    *blushing*
    menjawab kembali persoalan disini,
    siapakah yang saya kagumi,
    pastilah sifuku sendiri,
    empunya blog Eyriqazz.com ini,
    tidak lokek ilmu sentiasa berkongsi,
    membuatkan dirinya lebih jauh dikagumi.

    Ikhlas,
    Sendra,
    CEO Kueh Tart.

    ReplyDelete
  6. kagum dgn bro eyriqazz..
    =)

    ReplyDelete
  7. bilalah agaknya terbuat pantun untuk sy ek? bro, tahun depan bleh? hehehhhehehe nak tempah nih.. ahaks~

    ReplyDelete
  8. kagum dengan eyriqazz macam mana dapat ramai pengunjung even less than 10 months dan banyak dapat hadiah.... dan redmummy, mempunyai loyal visitors

    ReplyDelete
  9. hoho...blogger yg saya kagumi?? salah seorang nya adalah bro eyriqazz;)

    ReplyDelete
  10. Salam eyri, slmt berhujung minggu :)
    patut kakyan tersedak pg nie sebab ada org duk sebut2 nama..ehehe..thanks yea atas link yg diberikan tu.

    jom ke blog...ada jugak kredit tuk eyri kt sana :)

    ReplyDelete
  11. semua hebat2 kan,harap2 kita juga boleh jadi seperti mereka..:)
    btw abg eyriqazz pon apa kurangnya...hehehe

    ReplyDelete
  12. saya kagum dengan tuan blog ini...dah banyak hasil yang anda dapat dari blogging ni... :)

    ReplyDelete
  13. saya cuma kena bloggers hanis zalikha saha. saya kagum dgn dua bloggers yg saya rasa mereka punya penulisan mmg meletup iaitu prempuan jumblo dr ladynoe dan juga susudalambotol dr hidd.

    mereka adalah kwn sy di dunia cyber yg saya kagum. hot mama :)

    ReplyDelete
  14. kagum dengan semua nama yg disebut di atas :D

    first time komen kt sini...selalu baca silent je heheh

    ReplyDelete
  15. sy pon kagum dengan semua blogger2 itu..hmm..bl la nak jadi mcm korg sumer nih..aiehh...

    ReplyDelete
  16. I kagum ngan Eyriqazz ! Ada jer idea untuk update entry ! :D

    ReplyDelete
  17. Saya juga kagum dengan kesemua di atas termasuk anda!!

    ye la, blogger yang suka sangat berpantun-pantun nih..


    agagagaga..

    boleh la masuk pertandingan puisi ke, deklamasi sajak ke..

    ada harapan blogger puitis fofular!!!

    ReplyDelete
  18. Aku kagum dengan Eyriqazz.com yang ada keberanian berubah ke dot com

    ReplyDelete
  19. i kagum with you as well! haha..
    basically kagum with all those blogs with huge hits =)

    ReplyDelete
  20. berisi?
    lol
    thx u thx u
    1st time masuk link ku kat sini kot
    ;)

    ReplyDelete
  21. ku kagum dgn kamulah sbb pandai berpantun.. ehehe

    ReplyDelete
  22. pandainye berpantun2...kagum dgn kamu!

    ReplyDelete
  23. yup slalu singgah blog kakyan dan kak jie

    ReplyDelete
  24. @AMIRA IS MIRA:saya kagum dengan semua blogger..masing2 ada kelebihan tersendiri

    @Adziim :thanks ..tak sangka ada juga yang menyukai blog eyriqazz ini

    @helena's :saya pun kagum dengan cik hel..ble organize blogger gathering..saya pun tak berani nak anjurkan lagi

    @asphaq:thanks...saya pun kagum dengan anda...

    @Sendra :thanks CEO kuehtart...anda mmg berfikiran jauh..cara sendra bercakap matang dari usia sebenar..

    ReplyDelete
  25. @[z@ck]:sayapun kagum dengan zack dapat pergi belajar di new zealand

    @KaiZeN SHiNoBi:InsyaAllah...jika berkesempatan saya dedicatekan....

    @Sharinginfoz :saya pun kagum ngan anda...byk info menarik dikongsi...

    @~ ReD ~:thanks red...terharu...

    @yanmie:thanks kak yan..love ur entry....jealous kat template n seo..hik3..

    @Epul Azimi:thanks..di mana ada kemahuan di situ ada jalan

    @Anonymous:thanks ...jika tidak dipecahkan ruyung..manakan dapat sagunya

    @NURUL:nurul,ble kasi link diorang tak?boleh saya singgah,..thanks for sharing it...

    ReplyDelete
  26. @maslinamansor;yup..harus kagumi bakat mereka

    @Sky0ne:saya pun mengkagumi

    @JMR:anda bleh..haahkan..bila la dpt jadi cam mereka?

    @Sakira :thanks..lontarkan saja apa yang terlintas di hati...

    @hakimfaridzul:thanks...dushh..masih jauh untuk kesitu..berpantun main bedal saja..hik3..

    @denaihati:thanks..masih belum berani berhosting sendiri...biar lambat..asalkan puas hati

    ReplyDelete
  27. @kenwooi:I pun kagum ngan u..lain dari yang lain...

    @joegrimjow:eh...dah pernah..contest aritu..hik3...

    @Zikr the Jalanan Sepi Perantau:belajar biarlah sampai ke negara cina kan?

    @Jard The Great:ku kagum denganmu juga ustazah..next time mb ur turn..

    @aNiS tHe BumbleBee:thanks..main bedal saja..hak3..

    @Wan Perlis:yup..byk ble blajar dengan mereka...

    ReplyDelete
  28. bro thanks a lot for the link...hak3...sayapun amcam bro jugak...tapi bro punya hitz tetap top

    ReplyDelete
  29. mama pun kagum...the one and only!!!!
    TIADA yang lain selain PAPA....
    Luv u always....now n 4ever!!!

    ReplyDelete
  30. alololo bestnye. agaknya zaman bila zida akan dikagumi mcm ni? heheeh :)

    ReplyDelete
  31. salam, kagum gak dengan eyriqazz kerana buleh buat entry yang canggih dan meletop... dan lagi satu jangan lupa blog sendiri pun kagum gak kerana mamppu buat blog sendiri....hehehe

    ReplyDelete
  32. akak pun kagum dengan kamu..tq bro

    ReplyDelete
  33. tq coz kagum dengan saya..

    saya pun tak tahu nape orang suka masuk blog saya, =P

    ReplyDelete
  34. sy kagum tengok blog yang hebat²..
    visitors hebat, penulisan hebat...hehe =)

    ReplyDelete
  35. Hohoho dekat2 jer nama aku dengan hanis :P

    Anyway aku rasa macam nak buat entry pasal nie :)

    ReplyDelete
  36. just kagum dgn diri sendiri jer.......

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails