May 8, 2010

Saya ingin berada di dalam blog list kategori MERAH kerana ...

Salam weekend dari Eyriqazz,

Jalan-jalan berblogwalking secara silent weekend ini sebelum lunch hari ini (entry ini auto publish) ,  terjumpa satu entry dari salah seorang blogger yang Aku kagumi iaitu :


Oleh kerana hari ini weekend dan mungkin ramai tidak suka saya menulis dengan panjang lebar, saya berpantunlah kenapa saya mahu berada di blog List kategori MERAH Ben Ashaari :

Ben Ashaari nama diberi
Background merah versi lelaki Redmummy
Aku respek dan aku kagumi
Idea memanjang setiap hari update entry

Warna merah kurang ku gemari
Namun tetap memberikan Inspirasi
Hadiah blogging Contest pertama ku menangi
Entry berbaju merah Alhamdulillah rezeki

Blog Ben Ashaari sudah di listku kini
Dalam sehari mesti ku kunjungi
Mungkin bertambah rezeki ku nanti
Bila berada di List Kategori Merah Ben Ashaari

Sekian saja dari saya kali ini
Kalau sudi katakan sudi
Tidak saya ternanti-nanti
Kalau tidak sudi saya terima saya cekalkan hati
Saya sedar siapa diri
Blogger Picisan masih merangkak di dunia blog ini

P/s : Jika anda mahu berada di blog list Ben Ashaari, lebih lanjut singgahlah di ENTRY ini. Inisiatif dan idea yang menarik dari Ben Ashaari, jadi apa tunggu lagi?

16 comments:

  1. Eyriqazz - blogger picisan ?
    Ohh, tidak ! :)

    I rasa you'll be in that bloglist, for sure ! :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. ku rasa ben da marah aku kot

    ReplyDelete
  3. tak salah cuba kan..untung batu timbul..
    gud luck bro..

    Mi Segera Bukan Penyebab Kanser ?

    ReplyDelete
  4. fuhh...canggih mnggih betul pantun..nk join jgk lah..:)

    ReplyDelete
  5. wow menarik..boleh dicuba jugak ni

    ReplyDelete
  6. nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

    http://pondokmerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. saya pun join juga, kategori HIJAU...
    sebab masih hijau dalam berblogging

    ReplyDelete
  8. @Sakira:yup..saya masih merasakan saya blog picisan....main redah je...hik3...

    @Jard The Great:kenapa ben marah kat jard?

    @Kaseh NazLieza:follow..jgn tak follow..

    @velasrizal :betul2..

    @soffya cik bulan:jom join...

    ReplyDelete
  9. @etomyam:jom cuba skali..

    @xmizanx:bagus...

    ReplyDelete
  10. saya rasa saya suka blog kamu eriqazz sbb penulisan kamu mantap okeh

    ReplyDelete
  11. ben ni saya rasa nama dia baru nak naik di dunia bloggers ni. penulisan ermmm so so pendapat saya la. sbb maybe say suka penulisan yg selambar n cool mcm yg saya katakan mcm hanis zalikha , perempuan jumblo n susudalambotol. ohhh perempuan jumblo dan susudalambotol kalu eriqazz tahu mereka mmg terkenal dikalangan mama2, photographer maybe. kenal saiful nang? susudalambotol adalah adik ipar kepada saiful nang :). saya kagum cari penulisan mereka yg jujur, cool dan tak selindung2.

    yup penulisan yg jujur senang nak faham bukan?

    ini link mereka
    http://perempuanjomblo.blogspot.com/ (blog ladynoe)


    http://susudalambotol.blogspot.com/ (blog hidd mama umar arjuna)

    ReplyDelete
  12. tq bg tau pasal nieh.. heheh mau joint jugak.. :D

    ReplyDelete
  13. sy suka baca blog yg santai & jujur....

    ReplyDelete
  14. mpfzbtkgzbahryriaieycduyivl, The Renegade Diet, grztubdeu, The Renegade Diet Review, bAYboekvc, http://therenegadediet.traulever.net/#22141898256796 The Renegade Diet Reviews, rnZvuemkd, The Renegade Diet, ocDxtSrVV, The Renegade Diet Review, UzJOKvpHb, http://therenegadediet.camping-cote-atlantique.com/#96369943978437 The Renegade Diet Reviews, HKsyYkLaW, The Renegade Diet, akLtlKYOG, The Renegade Diet Review, RYHvHfkKm, http://therenegadediet.mobilis-tv.com/#42399172723543 The Renegade Diet Reviews, xzEaayhfw, The Renegade Diet, qQkyZwlyo, The Renegade Diet Review, XTQgRkidF, http://therenegadediet.autolissants-dissipatives.com/#24613785259257 The Renegade Diet Reviews, UzWuUXJtw, The Renegade Diet, qTECtwwmg, The Renegade Diet Review, PIZVCKPWb, http://therenegadediet.fasgroup.net/#72347461425179 The Renegade Diet Reviews,RrCkfpaHK, The Renegade Diet, NoFjydiEE, The Renegade Diet Review, AvvifhEtp, http://therenegadediet.air-flux.com/#46525343186429 The Renegade Diet Reviews, PwAMewYEy.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails