May 26, 2010

Entry Menarik Hari Ini

Salam dari Eyriqazz,

Just nak share, entry-entry yang saya rasakan :




Agak Menarik Ketika berblogwalking sebelum tidur

Entry ini ditulis pukul 1 pagi, maaf buat semua kerana sekarang semakin kurang sempat berblogwalking dan tinggalkan komen. Bukan tak sudi tapi masa membataskannya. InsyaAllah, bila dah berpindah rumah baru nanti akan cuba menerjah kembali pengomen. First in first out, skang ni pun sempat menerjah until entry bulan 3 rasanya.

Apapun, jom tengok 10 entry yang saya rasakan menarik di blog list Sidebar saya :











P/s : Dalam kesepuluh ini, yang mana satu tajuk/entry yang anda rasa paling menarik?

P/s/s : Jom terjah.......

9 comments:

  1. thanks tak sangka entry saya pun tersenarai. hmmmm, anyway saya suka yaang tajuk ke 8 tu, mengenai gunakan tajuk gempak. by the way, tajuk memainkan peranan penting kan tapi kalau isi tu sampah then orang tak dapat lagi....

    ReplyDelete
  2. no 6
    hihihik

    thx ya bro

    pss : cepat btol alexa die trun
    seminggu lg mesti kena potong balik
    huhu
    berusaha!!!

    ReplyDelete
  3. tajuk no 6 tu,tergelak siot...hehe

    ReplyDelete
  4. thanks Eriqazz.. krn menempelkan sekali yg no. 7 tu.. jgn lupa amalkan dlm kehidupan u sehari2...insyaAllah wife you akan tambah2 syg lagi...percayalah.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi