May 13, 2010

I Have Been Invited To Have Coffee with Nuffies!‏

Hai Senangnya Dalam Hati
Dapat Invitation Dari Nuffnang Lagi
Tak Sabar-Sabar aku Menanti

Bertambah Senang Dalam Hati
Persembahan mantap dan terbukti
Puas hati dan menyengat sekali

Inilah e-mail yang saya terima daripada Nuffnang :

Dear Nuffnanger,
Greetings from the Nuffies! You're cordially invited to join us at our cozy office for coffee at the date, time and venue as below:


Date: 14 May 2010 (Friday)
Time: 4.00pm - 5.00pm
Venue: Nuffnang KL Office
12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

Honestly , saya ni memang Peminat Setia Nuffnang. Semenjak join Nuffnang bulan September 2009 , apa saja yang Nuffnang buat, hampir semua saya akan ikuti dan join. Contest, Premiere Screening, Event, dan macam-macam lagi. Memang berbaloi-baloi menjadi Nuffnangers.

Walaupun ada terbaca di blog lain akan pendapatan mereka yang mengujakan dengan Syarikat Pengiklanan yang lain , hati saya tidak tergerak untuk curang dan hati saya tetap setia bersama Nuffnang.

Saya percaya, kesetiaan dan sikap tidak mudah putus asa akan ada ganjarannya. Alhamdulillah, 8 bulan bersama Nuffnang, RM8K+ telah saya kecapi melalui hadiah Contest + Income dari Nuffnang dan saya betul-betul gembira dengan Nuffnang. Pilihan di tangan masing-masing, tapi bagi saya biarlah yang saya kejar saya dapat, yang dikendong tidak berciciran.

Sebabtu saya begitu sayangkan Nuffnang. Antara entry yang saya rasakan mengujakan bersama Nuffnang adalah :











Dan Selebihnya, bolehla terjah di SINI .

Harap-harap dengan menghadiri Coffee with Nuffies ni bolehla saya pelajari lebih banyak info dan tips dari Nuffnang yang mana boleh saya kongsikan sekali bersama pembaca nanti. Sebelum tu, jangan lupa VOTE SAYA DI SINI

Coffee with Nuffies akan kuhadiri
Peluang keemasan takkan ku lepasi
Semoga lebih Success di kemudian hari
InsyaAllah, rezeki yang dapat akan dikongsi-kongsi dengan Contest saya sendiri

P/s :Ada sesiapa yang join dan pergi tak? Boleh kita jumpa di sana nanti.

P/s/s : Kopi apa yang bakal dihidangkan ya?

20 comments:

  1. bagus2
    bro mmg aktif dgn event nuff =)

    ReplyDelete
  2. wah... ^___^ memang tak curang sikit pun ngan nuffnang.. hikhik




    Ade sesuatu untuk awak disini
    >> Cara cute tunjukkan mood anda pada pengunjung blog

    ReplyDelete
  3. heeee.
    tumpang gumbira tuk bro.
    nanti jangan lupa tanya tips ke apa ke ek.
    boleh kongsi2 kat sini.
    enjoy your day ya.

    ReplyDelete
  4. 8K.. huh, best2... kira side income memang mantap.. best la EN Eyriqazz...

    ReplyDelete
  5. memang sah peminat setia nuffnang :D

    ReplyDelete
  6. waa,tingin gak.tp mcm segan lagi nak join for now..but i did win invitation utk Caught In the Middle!!

    ReplyDelete
  7. wah bestnya :)
    kakyan jenis payah nk ikut event sana sini sbb en.hubby selalu bizi...huhuhu lgpun jauh..wah cam jauh sgtlah klang nie..hhahaha

    ReplyDelete
  8. mamat ni orang kuat nuffnang tuh...satu buffer 200...ces

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Saya baru nak belajar dan berjinak-jinak..

    ReplyDelete
  10. bestnya..
    malaysia akan menang piala thomas

    ReplyDelete
  11. Wahhhh syoknyer..... teringin tapi memang ssh nak dapat....hihihi...

    ReplyDelete
  12. wah..bestnye..
    tahniah ye cikgu =)

    ReplyDelete
  13. Masa tak sesuailah..ada gak hati nak pegi..

    ReplyDelete
  14. rajin betul eyriqazz berpantun

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails