May 20, 2010

Ini Barulah Blogger Tegar Namanya!!

Salam dari Eyriqazz,

Dapat e-mail yang diforwardkan dari rakan. Memang agak sesuai dikongsi di sini terutamanya buat bloggers di luar sana dan terutamanya bloggers tegar. Hak3, korang rasa korang dah cukup tegar ? Jom, agak-agak boleh lawan ketegaran diorang ni tak?

Bawak Anak-Anak Join Berblog Skali. Ni gaya JAI...hik3..
Sampai tertidur depan Komputer. Ini gaya Bean Moreno
Makan minum pun di sini . Ini gaya Kak Ina KL, hak3...
Ohh, Inilah Nyawakuu ( Ini gaya AriffShah....hik3 lagi)
Bangun tidur, ble je terus buka dan update blog ( Ini gaya Melromeo dan Aus )
Sambil ehem-ehem pun sempat lagi update blog?? ( Ini gaya JARD )
Hak3, yang ni bukan gayaku..Cuma tergelak pernah dukung Alisya sambil berblogwalking...Hik3...Rasanya yang paling sesuai, ini gaya MatJoe )

Baruje plan nak ucapkan Selamat Tinggal Dunia Blog , terus terhibur dan tak jadi bila layan gambar-gambar ni.

P/s : Kepada nama-nama yang disebutkan, jangan marah ya...Saya bergurau sahaja...Selingan di hari khamis...

P/s/s :Mana satu pula gaya anda? Hik3...

P/s/s/s : Mana satu yang paling mengujakan hati pula?

38 comments:

  1. gaya aus and melromeo
    sebab masih bujang
    ahah!

    ReplyDelete
  2. hehehehe cayalah kalau dorang semua ni macam ni. baru betul2 tegar. kahkahkahakah

    ReplyDelete
  3. saya suka yang ada bekas keyboard kat pipi tu!!!

    awesome la!!!

    tegar habis!!!

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. memang terhibur.. :))

    ReplyDelete
  5. Jangan berhenti berblogging okey ? :)

    ReplyDelete
  6. kena buat gambar sendiri!
    thx u for the entry ni
    bagi idea
    ;)

    ReplyDelete
  7. wah, mcm2 gaya ada nih..yg bro gto lak mn satu ek..heheh

    ReplyDelete
  8. tang makan depan ladtop tu iras2 gaya ku je..tang tidur pun sama.haha

    ReplyDelete
  9. hahahahaha mmg mencuitkan hati!
    a gud one bro!

    ReplyDelete
  10. lawaknyaaa. kelakar pn ada kan, sbb teknologi masa kini buat kita kadang leka kejap dgn dunia luar. kikikikiki. mostly blogger yg dikaitkan dgn gmbr tu, semuanya ada domain sendiri. wahhh :D tu lah blogger tegar sebenar kan. hehehe

    ReplyDelete
  11. kompem la bukan gaya no 1..sebab tak kawin lagi..hehe

    ReplyDelete
  12. haha..saya punya macam aus dengan melz tu..haha

    ReplyDelete
  13. wah bagus punyer idea ni..eloklah di praktikkan oleh semua nama yang di sebut tu.
    Memang akak tergelak bila tgk gambar ni..sabar ajerlah.

    ReplyDelete
  14. memang tegar betul le ni.... hmmm lebih-lebihan kan

    ReplyDelete
  15. Hahaha! Sabo je la.. Blogging pnye psl.. ;p

    ReplyDelete
  16. Mujur screen tak leh berkata-kata, kalu idak semua tu dah kena kutuk dulu, sebelum orang di sebelah sana nampak...

    Maya kan, kalu blogwalking sambil buat apa pun, takkan orang tahu.. hehehehe

    funny!

    ReplyDelete
  17. kalau Wanie,
    maybe gaya sampai tertido kowt,
    sbb dah byk kali terkena mcm tue,
    hihihihi:)

    ReplyDelete
  18. hahaha.... dalam tandas tu yg tak tahan tuu..

    ReplyDelete
  19. saya yang anak atas riba tu...hahahah

    ReplyDelete
  20. gambar yang no 7 tu..hiks..dia letak anak atas riba je..faheem b/f sambil ibu blogwalking..ekekekek..

    ReplyDelete
  21. hahaha...saya tertidur di atas keyboard?pelik tetapi benar...

    ReplyDelete
  22. Saya pernah tertido sambil menaip.. gambar kedua tu kot.. hehehe

    ReplyDelete
  23. macam2 gelagat blogger n gamerz...hehehe

    ReplyDelete
  24. hihihi. suka gambar last sekali! yg tu paling berkait. w/pon bukan pegang anak sendiri. tp anak buah. lebih kurang lah.

    ReplyDelete
  25. wakakakaka.. semua kelakar..:D

    ReplyDelete
  26. haha makan blog minum blog tido blog.itulah blogger tegar!

    ReplyDelete
  27. wohooo..roxyzai gaya baring terlentang jaa bila update blog..hikhikhik^_^

    ReplyDelete
  28. sy mungkin semua gaya di atas... huhuhuhu cuma blom pernah tulis blog kat toilet.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  29. @kacang :klakar kan?

    @n@m@n:gaya hang ke tu?

    @Ery Farieha:ery ble join skali tak?

    @cik eykameow :) ;eyka yang mana pula?

    @hakimfaridzul ;hik3..seb baik tak pernah lagi setakat ni...ngantuk2pun terus tido tanpa simpan laptop..pastu kena marah ngan isteri..hik3...

    @~ Ann ~ :selingan hari khamis

    ReplyDelete
  30. aku anak tido dulu baru aku on laptop. kalau tak jgn harap lerr nak menaip

    ReplyDelete
  31. saya pilih gaya kak ina kl...hehehe...
    makan tido dpn lappy...boleh?

    ReplyDelete
  32. Cehh..aku juga kat tempat pertama..ahaks..tambah 3 lagi bro termasuk orang umah..ahaks..Gua rasa yang last picture tu sesuai untuk lu..ahaks..gud one

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails