May 27, 2010

Terimakasih Semua | 40 Peserta Telah Diterima

Salam Petang dari Eyriqazz,

Alhamdulillah, 40 peserta telah diterima untuk Contest Hadiah Birthday Alisya sehingga kini. Inilah Senarai Peserta Untuk Hadiah Birthday Untuk Alisya.


Sayang Korang Semua!!!

Di tambah dengan kegembiraan baru memenangi Contest Love World Love Sloggi , ingin memberikan kejutan. 40 peserta dan saya tidak dapat pastikan satu persatu, saya mahu kasi hadiah sampingan sebelum hadiah utama diumumkan bila tarikh tutup contest ini pada 13 June 2010 nanti. Kepada 3 peserta pertama yang berjaya komen yang menepati kriteria ini :( Tag at least 3 orang, dan tiga orang tersebut telah join), sila inform saya. RM10 top up/cash sebagai hadiah . Opps, ini hadiah sampingan ya, anda masih layak menang hadiah-hadiah seperti yang dijanjikan sebelum ini. 3 pengomen pertama yang menepati syarat akan saya berikan hadiah seperti dijanjikan di atas. Rm10 pun rezeki juga kan?

Tak lupa juga, nak promote skit :


Mudah saja, klik link itu, register, log in, dan klik Like. Berbaloi-baloi .

Apapun, terimakasih kepada semua peserta.  Saya janjikan 10 hadiah tapi tidak bermakna 10 hadiah akan saya berikan. Mungkin lebih jika rezeki saya pun lebih. Hik3, saya tak makan sorang-sorang apa yang saya dapat dari blogging.

P/s : Apa tunggu lagi? Jom Join Contest dan Jom Vote Eyriqazz for a Better Nuffnangers. Ini Manifesto Saya (hak3, cam nak berkempen pula) :  "Humility in Oneself, Respect For Others, Vote For Eyriqazz, I Won't Let You Down and Bring Nuffnangers to A Greater Height''

8 comments:

  1. bro, ku nye nama yg ditag semua dah jawab
    hehe
    dapat duit lagiii
    kaya2
    ;)

    ReplyDelete
  2. congrats once agains for winning sloggi contest ..
    me dh check...my name kat no. 20 dlm list :)
    40 entries mean 40 ideas for alisya's bday present...best tu alisya :)

    ReplyDelete
  3. ramainya yang join ya...
    bertuah si alisya
    mesti hadiah birthdaynya best

    ReplyDelete
  4. ramainya yang join ya...
    bertuah si alisya
    mesti hadiah birthdaynya best

    ReplyDelete
  5. ramainya, baguslah share apa yang kita dapat ngan org lain kan

    ReplyDelete
  6. i like...eryqazz semakin hebat n popular..=))

    ReplyDelete
  7. bro...hoho...ayat bawah sekali tak boleh blah...hak3...


    jujur & ikhlas;
    si kacak bean moreno

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi