May 12, 2010

Yang Mana Paling Sedap Ya?

Salam dari Eyriqazz,

Auto publish entry dan rasanya ketika time ini ramai tengah berkira-kira nak lunch di mana. Saya kasi hangat skit untuk membuat pilihan. Jom pilih, dalam banyak-banyak ni yang mana satu korang rasa paling best/sedap dan mengujakan hati?

1) Pulut Mangga
2) Pisang Goreng Ala Bali
3)Subway Sandwich
4) Ikan Celup Tepung
5) Mee Udang Kak Ina KL
6) Laksa Terengganu
7) Char Kue Teow
8) Chicken Chop

P/s : Yang mana satu pilihan anda? Nyam,nyam...sedap....

33 comments:

  1. chicken chop! wuuuu. x cukup!laksa tganu pon nak jugak! ikan celop tepong pon nak!

    ReplyDelete
  2. char ketiaw menjadi pilihan ku..hehehhe

    ReplyDelete
  3. saye pilih sandwich subway!!!!!!!sbb ya rabbi mmg berbaloi2 bile makan..serius..lagi2 kalau mkn yang plg pnjg 2..uhh..mmg pegi la rase die

    ReplyDelete
  4. hmmm nak lunch ni rasa lapar pulak...apa kata sandwich dan laksa ganu.....kalau belanja mana2 pun boleh

    ReplyDelete
  5. hoho..Norfa pilih subway sandwich...angkat tangan sape maw..jom lepak subwat lunch ni.

    ReplyDelete
  6. nyam2...sdpnye food tu :)
    tliur plak rs tghri2 cmni

    ReplyDelete
  7. subway sandwich paling menggiurkan..
    ishh.. dah dekat waktu lunch tgk makanan tu bikin perut terasa lapar aje..

    ReplyDelete
  8. pertama mestilah pulut mangga,
    kedua char koey teow,ketiga ikan celup tepung....
    yummy yummy:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U ni ex-student MTDC ekk!

      Delete
  9. saya orang barat..suka subway sandwich dan chicken chop..hahahaha

    ReplyDelete
  10. nape laksa terengganu tu tak menggiurkan?? me peberet laksa terengganu.harus ada ulam2 yang menggiurkan :) sebab gambar tak menggiurkan, me pilih pulut mangga.hehehe


    elissmie.com

    ReplyDelete
  11. pulut mangga tuuuuuuu sgt sedappp!!! ada sesiapa nak belanje

    ReplyDelete
  12. ikan celup tepung? tak pernah makan pun.. hehe ;)

    makan subway la elok ;))

    ReplyDelete
  13. saye nak sume yag ade udang di atas =)

    ReplyDelete
  14. sangat le meleleh tengok pulut mangga tu..tak tahan le..saya sangat suke no 1 tu

    ReplyDelete
  15. yang lagi sedap dari bege tu pilihan hatiku

    ReplyDelete
  16. nak makan ikan celup tepung..tapi mana boleh dapat sini...huhu

    ReplyDelete
  17. sedapnya...tp kalo saya terliur dgn char kuey teow..............

    ReplyDelete
  18. lapaqnya tgk gmbar2 ni..huu

    u made me hungry la..hehe

    ReplyDelete
  19. semua di atas nampak sedap, maklumlah petang2 ni lapar tau heheheh

    ReplyDelete
  20. @petisuara:yup..subway sandwich memang best...

    @nurulramizah :dah lama tak pekena char kue teow..

    @Alien Hijau :hik3..semua best2..

    @Sharinginfoz:jom bro...bila free?ble blanje?

    @Razis:nasi lemak time bfast baru best...

    ReplyDelete
  21. @stormz:hik3..memang sedap..

    @Cik Norfa:saya nak..cik norfa nak blanje kan?

    @mama alya:subway sandwich mmg best

    @maslinamansor:ramainya pilih subway..ni yg buat nak pi subway ni

    @Cik Wanie:yummy2..

    @Yorke Kun:hik3..subway menang ni..

    ReplyDelete
  22. @azieazah:lapar juga ni..

    @NuRul:jgn lupa blanje saya sekali..

    @e.l.i.s.s.m.i.e :hik3..saya tak suka ulam..tuhla sebabnya..

    @Nur -al- Ain:Ikan celup tepung memang best..

    @Aini:blelah suruh kak ina blanje..

    ReplyDelete
  23. @dbalkis :pulut mangga memang sedap...

    @Matjoe :hik3..ramai suka subway...

    @Kancilbiru:tuhla..takde jual kat sini..

    @littlehumblelynn:char kue teow pun best juga..

    @enyheartsdiamond :bila eny nak blanje?

    @intanurulfateha (◡‿◡✿):mmg sedap2...

    ReplyDelete
  24. @Nurul Zaty:hik3..blela blanje saya makan camni,,

    @Hazzy Ishak :char kue teow ramai juga minat..

    @farenova;sayapun lapar ni.tunggu isteri balik nak dinner cheese nan...hik3..

    ReplyDelete
  25. Char kue teow!!!!! Rindu nk mkn tu.. Kt tganu ni mana la nk dpt yg sodap yea? Uhu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails