May 12, 2010

AKU KAGUM | PART 2

Aku kagum dengan Redmummy
The Red Diva pengunjung ramai sekali
Seorang Ibu, pekerja fulltime, bloggers dan juga Istery
Pengurusan masa yang mantap dan Support sepenuh hati dari Suami

Aku kagum dengan BeautifulNara
Blogger Popular tapi sempoi sahaja
Orangnya kacak hensem bergaya
Ramai artis tergila-gilakannya
Namun saya dia setia pada si dia
Kalau tidak, mungkin Lisa Surihani sudah menjadi miliknya

Aku kagum dengan JARD juga
Gaya Ustazah , Ustazah Rock gelaran diberi katanya
Orangnya peramah tapi malu-malu juga
Maklumlah sudah berpunya dan bakal berkahwin kita nantikan ia

Aku kagum dengan Carl Samsudin aku teruja
The Only blogger yang kalahkan aku di gelangang Gladiator Gatsby Event aku geram saja
Semangat juang tidak mudah mengalah aku respek dia
Teruskan usaha JOHO pun menarik juga

Aku kagum dengan Fikah Mus, Ms J dan Stormz siapakah mereka?
Mereka mahu blog diterjah oleh saya
Saya membuka sehingga akhir bulan ini saja
Jika tiada yang lain sudah pasti mereka semua akan diterjahi janji akan dikota

Aku kagum dengan Fathiha
Itulah dia Super Junior saya
Teruja rasa , terus diklik ia

Saya kagum dengan Semua Peserta Contest Hadiah Birthday Alisya
Ku tahu bukan mudah mencari idea
Peserta yang lain ku tunggu-tunggu juga
Kejutan mungkin untuk Peserta sebagai tanda Terima Kasih dari saya

Saya kagum dengan bloggers di luar sana
Part 3 bakal menyusul pula
Siapa pula yang ada kagumi pula?
Boleh saya terjahi sama

21 comments:

  1. aku kagum dengan blog sendiri. boleh? :P

    ReplyDelete
  2. Jard, ustazah rock.....haha~
    pelik plak rasanya.

    ReplyDelete
  3. terjah jer bro terjah!!
    jard memang besh,
    Slalu duk ikut!

    red mummy katanya besh,
    pocket tak berani nak ikut takut addicted
    (Buleh ker alasan ni.. hahah!!)

    almaklumlah.. sehari cuma quota 26 blog jer sempat pon.. anda adalah antaranya heheh:)

    ReplyDelete
  4. wah!!!
    bro eyriqaz!!!
    suka..suka..sangat..sangat..!!
    dari rasa lemah, terus rasa macam UP gila2.
    lainnya bro ni dari yang lain, bab pantun tu.
    memang berbisa!!

    ReplyDelete
  5. sy kagum dengan zackzukhairi.. tp die da lama tak hapdet blog tp pengunjung ttp dtg..

    klik sini

    ReplyDelete
  6. wahhh!! thanks eyriqaz!! aku kagum jugak dengan eyriqaz!!

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. saya minat perkara yang mengagumkan juga..

    ReplyDelete
  8. sungguh kagum kanns, jom buat kerja ;-P

    salamm,

    ReplyDelete
  9. jard memang ustazah rock.hehe

    ReplyDelete
  10. i mmg kagum dgn blogger2 tegar nie termasuk u lah bro!

    ReplyDelete
  11. waahhhh kagum sungguh anda dgn blog blog tersebut... anda apa kurang nyer... huhuhuhu

    jom jom g lepak kat tmpat mimie pulak.. agak agak leh masuk senarai kagum tak.. hahahahahah

    jauh panggang dari apai.. bila ayam panggang tuh nak masak...? hahahahahaha

    ReplyDelete
  12. bile nak terjah blog saye ? T_T

    ReplyDelete
  13. bile nak terjah blog saye ? T_T

    ReplyDelete
  14. blogku sangat menarik
    aku kagum dengannya
    harap en eyriqazz
    akan kagum jugak

    http://nurul-ramizah@blogspot.com

    ReplyDelete
  15. © bLurr :blog sendiri la yang kena paling dikagumi..baru bersemangat...

    @intanurulfateha (◡‿◡✿) :hik3..akan kuterjahi satu persatu..

    @Mohd Adziim :hik3..pelik?

    @Pocket :hik3..ada kuota...

    @fikah mus:pantun budaya melayu..tunggu ,fikah akan diterjahi jua..

    ReplyDelete
  16. @Jard The Great :sayapun kagum dengan dia..part 3 mungkin dia muncul...

    @Sharinginfoz:yup..kagum gile dengan mereka..

    @Carl Samsudin:hik3..bila nak berentap lagi?

    @azieazah :samalah saya...

    @tunbegia :jom..

    ReplyDelete
  17. @~ ReD ~:hik3..famous jard ini..entry pasal dia mesti ramai komen...

    @rasp :thanks..sayapun kagum dengan pengomen semua...

    @miMiE aZiMaSK ^V^ :hik3..nanti saya singgahi...

    @encik tikus :joinla entry itu..jika bertuah akan diterjahi..

    @nurulramizah :akan saya singgahi nanti...thanks for sharing it...

    ReplyDelete
  18. Waaaaa.. No wonder traffic byk dtg dr blog Mr Senior neh. Hehe.. Tenkiu2!! :D

    Sy pom kagum sama my Mr Super Senior ni! Happy blogging!

    ReplyDelete
  19. Weh...camana nak masukkan blog2 orang lain kat dalam blog kita...cam yang kat tepi ni? Dah tanya ramai orang ni, tapi sorang pun tak sudi nak jawab. Wa ni dah tua, tapi baru nak belajo.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails