June 30, 2010

Jenaka | Kalau Dah Terlebih Kaya

Selingan di tengah malam,
Arab student sends an e-mail to his Dad saying:
Dear Dad,
Berlin is wonderful, people are nice and I really like it here, but Dad, I  am bit ashamed to arrive to my college with my Gold Mercedes, when all my Teachers travel by train.

Your Son
Nasser

Keretapi Tanah Melayu OK?

Sometime later Nasser gets reply to his e-mail from his Dad:

Loving son,

Twenty Million Dollars transferred to your account, please stop embarrassing us, go and get yourself a train too.

Your Dad

Thanks Akim forwardkan e-mail ni, anda menceriakan hari saya. Ceria skit mood untuk menulis di malam hari ini untuk auto publish entry besok.

8 comments:

  1. WAHHHH, HAMEKK KAU.
    KALAU LA E2 BAPAK AKU. SHOKKK!

    ReplyDelete
  2. memang kelakar betul kan, itulah silap faham, lain kali cakap betul2 kan

    Malu Bawa BMW

    ReplyDelete
  3. duit jenuh tak tau nak buat apa..

    GTO, saya dah buat tutorial atas permintaan...:)

    ReplyDelete
  4. hahahaha......adoilah, susah bila arab nak cakap english ni

    ReplyDelete
  5. ahahaa
    nk request jadi bapak angkatlahh

    ReplyDelete
  6. hahaha..nak jugak!!!bapak nasser nak anak angkat tak???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi