June 30, 2010

Diari Seorang Part Time Blogger

Salam dari Eyriqazz,

Bagi saya seorang full time worker, bapa, suami, dan part time blogger, kenalah pandai bahagikan masa kan? Jom layan diari seorang part time blogger:
Masa Itu Emas
Hik3, Isteri ambil gambar curi

Inilah aktiviti blogger part time cap Ikan Ayam Goreng cam saya. Masa yang semakin terhad dengan kesibukan kerja, keluarga, perlulah dimanfaatkan sepenuhnya . No pain, no gain kan? Alhamdulillah, hobi yang saya semakin minati ini semakin membuahkan hasil terutamanya pengalaman dan Income yang semakin mengujakan dari Nuffnang

I Love You Nuffnang . Biarlah dugaan melanda, ombak yang menghempas pantai, mahupun godaan yang mempesona, aku akan tetap setia bersamamu. Dikaulah yang terbaik buatku, dulu, kini dan selama-lamanya.

Tepuk dada tanya selera, pengalaman saya bersama Nuffnang begitu mengujakan dan menarik hati. Walaupun belum cukup setahun aktif berblog, sudah banyak pengalaman menarik bersama Nuffnang. Saya pun bertambah happy.

Diari Seorang Part Time Blogger dari saya
Nuffnang adalah pilihan terbaik sudah semestinya
Walaupun usianya masih muda di bidang Pengiklanan di luar sana
Sudah terbukti, banyak kejayaan sudah dicipta

Malaysian Book Of Records pun ada dengan usaha mereka
Staff yang peramah dan mesra bloggers aku teruja
Komuniti blogger begitu mereka jaga
Sukar sekali mencari sebegini di luar sana

Advertorial diterima begitu teruja
Pertama kali, Blog Cap Ikan Ayam Goreng saya
Entry terbaik, InsyaAllah dari saya
Advertiser happy, Nuffnang suka, sayapun teruja sama

Terimakasih Nuffnang dari saya
Saya gembira, keluarga pun sama
Kasih dan setiaku pada Nuffnang sudah semestinya
Anda pula Bagaimana?

20 comments:

  1. hihihi eksklusif ni ! jarang skali tengok diari orang. hehehe. keep on posting uncle! blog eyriqazz mmg besttttt. sbb tu la dpt advertorial job. huhu kasi la tipsss!

    ReplyDelete
  2. you are really loving Nuffnang eh.. nice.. haha.. =)

    ReplyDelete
  3. heeheheh..syg beno ngan Nuffnang...

    ReplyDelete
  4. cayalah bro..tak perlu nak dressup skema bagai, tup2 masyuk je tetiap bulan ye..tahniah bro!

    ReplyDelete
  5. Abg mmg low profile..keep it up...i got latest too, nice too Nice Lorr

    ReplyDelete
  6. sama le kita part time blogger. thanks for introducing to nuffnang.....

    Nak Cashout Ke Tak???

    ReplyDelete
  7. hehehe.. comel je. kene intai ye.

    ReplyDelete
  8. mmg btol masa tu penting..nak palk bila berfamily.. tp yg penting blog tak tinggal la..

    Angel Di Maria Sah Milik Real Madrid !

    ReplyDelete
  9. hehehe.. time management penting tu. baru semua menjadi. :)
    sy baru first time cash out dr nuff. :)

    ReplyDelete
  10. Tak lama lagi boleh jadi permanent blogger...

    ReplyDelete
  11. tahniah!! :) dah lama blog ku nuff tak melekat

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. blogger tegar mmg cam tuh.. tekun skali~

    ReplyDelete
  13. wah... hebat nyer is3 abg.. leh jd juru kamera.. hehe

    my recent post:
    my friends to u versi malaysia

    ReplyDelete
  14. rasa macam perlu sayang sepenuh hati jer ni nampaknya..heheh

    ReplyDelete
  15. bro eyriqazz memang terBAIKK!! setiap entry ade sahaja pantun/sajak yang di buat. kreatif! sy jrg tnggl komen. jd silent reader je. hehe tak pe kan bro? :p

    ReplyDelete
  16. @eykameow :) :thanks eyka..tips akan dikongsi....action is better than word kan?bila advertorial dah dipublishkan..barula akan dipublishkan tips untuk mendapatkan Advertorial Nuffnang

    @kenwooi:yup..u too pun kan?

    @CERITAKU... :sayang,sayang,sayang sgtt...

    @JMR :Alhamdulillah, rezeki anak bro...

    @suhaisweet:thanks...

    ReplyDelete
  17. @Sharinginfoz :sharing is caring kan?

    @MaryamJamilah :hik3..kena intai tu...

    @velasrizal:betol,betol...

    @Salmia :congratz..teruskan usaha...

    @maslinamansor:permanent blogger?hik3..sayangkan kerja skang ni...

    ReplyDelete
  18. @Nur Su'aidah:terimakasih..dimana ada kemahuan ,di situ ada jalan...

    @intanurulfateha ❤:thanks intan..Intan pun apa kurangnya...mantap juga..

    @|| NaFiRaa || :hik3..tersipu2 malu saya...

    @zairie:hik3..ble2...

    @DaHLia :hik3..tepuk dada tanya selera.....

    @Anne Boleyn:takpe2..jenguk pun dah suka ....hik3..thanks....

    ReplyDelete
  19. murah rezeki ya...
    alhamdulillah
    teruskan... saya tetap membaca

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi