June 29, 2010

The Pink Lover

07
Isteri oh Isteri, kalau dah minatkan warna pink ( The Pink Lover ), tak sah kalau  nak beli sesuatu benda/gadget mestilah :
Berwarna Pink

Last time ,saya belikan Netbook untuk Isteri dan syarat utamanya mestilah pink. Beberapa hari yang lepas pergi Pavillion dan Midvalley, Isteri beli digital kamera dan Handset juga syarat utamanya adalah pink.Spesifikasi lain nombor 2. Bukan main suka hati lagi dapat serba pink. Sampaikan GPS yang baru saya beli pun Isteri belikan casing berwarna pink .Adussh, sebagai suami saya ikutkanla saja.

Sampaikan kegilaan dengan warna pink dan saya pun menerima tempiasnya . Tengokla :

Papa dan Alisya pun kena Paksa Rela Pakai Baju Pink

First Time Satu Keluarga Serba Pink (Gatsby Deodorant Street Fair Event)

Honestly, first time pakai t-shirt pink lepas kahwin dengan Isteri. Barang-barang dalam rumah pun banyak pink, nasib baikla tv , peti sejuk ,mesin basuh tak cari warna pink. Hik3....

Sayang,sayang, Kalau Redmummy digelar The Red Diva, The Red Lover, sayang boleh join geng-geng gilerkan pink. Rasanya kalau sayang nak buka blog kan, memang sesuai join mereka ni :


Hik3, mereka ni pun peminat pink juga kan? Memang sesuai la sangat-sangat. Apapun, memang suka bila tengok wanita dengan warna pink especially my wife dan Alisya. Nampak cantik , sejuk mata memandang, dan menawan.

The Pink Lover itulah Isteri
Warna kegemaran dari dulu lagi
Tiada pink cam kurang berseri
Dapat warna pink pun Isteri seronok sekali

P/s : Sesiapa lagi the Pink Lover out there? Bolehla ajak Isteri join group "The Pink Lover" .

P/s/s : Saya suka warna biru.Biru itu Cool. Kalau tak, manakan Muncul Monday Blues.....Hik3....Umm, How About 'Pinky Saturday', cool tak?

31 comments:

  1. wah! tak minat pink...tak leh join wife eyriqazz la....kne join redmummy punye group ni...haha

    ReplyDelete
  2. eyriqazz saya pun suka pink... sama2 leh jadi geng ngan ur wife.. meh la lawat blog saya =)

    ReplyDelete
  3. tu la...warna pink mmg diminati ramai..tapi sy tak..sy suke ungu...org yang syang kabanyakan nye suke pink kaler..huhuhu..sume nak pink..macm sy jugak sume nak ungu..hahahahks

    ReplyDelete
  4. haha... sweet jer stu family pakai pink.. ^__^

    ReplyDelete
  5. pink tu sesuai sangat utk perempuan. sy rasa perempuan yg suka pink ni gojes sangattt ;)

    ReplyDelete
  6. pink ngan pompuan sangat sinonim... mesti ada mesti mesti. haha

    ReplyDelete
  7. cantik la pink tu ! hehe but i tak fila pink sangat. tp girls kan kalau tgk pink terpaut la jgk hehe :P

    ReplyDelete
  8. oh ! sy juga peminat pink *wink2 ...

    ReplyDelete
  9. he.. nak join leh.. wakaka.. comel apa abng pakai bju pink tuh... ;-)


    Jum singgah belog Pink

    Update!

    ReplyDelete
  10. memang betol yg kebanyakan org pompuan ni sukakan warna pink @ merah jambu. warna yg sejuk mata memandang kan... saya pon minat ngan pink jugak selain dr kaler biru, oren & merah.

    ReplyDelete
  11. hehehe. saya suka pink jugak. tapi pink campur purple. atau pink campur kuning. hehehe comel ape uncle pakai pink..minat la pink..minat la pink jugakk.. :P

    ReplyDelete
  12. waa.. sy boleh join ur wife laa... the pink lover... kirim salam kat dia

    ReplyDelete
  13. wah bestnya..sume pink...suke...suke...

    ReplyDelete
  14. i love pink,but not a fanatic.
    my blog is not pink kaler, tapi ramai sangat igt kaler pink--and they're loving it.hehe

    ReplyDelete
  15. My blog bukan kaler pink,tapi ramai sgt yg igt pink.huhu. Btw, suka gak dgn pink but not fanatic. ada gak belikan my cik abg shirt pink kaler..hehe

    ReplyDelete
  16. saya, saya, saya the pink lover muehehehe

    ReplyDelete
  17. wahhhhh pink sungguh....ala..apa salahnya..pink pun cantik apa..

    ReplyDelete
  18. sy pun suka pink...
    selagi ade barang boleh beli warna pink,saya akan beli...hehhehe

    ReplyDelete
  19. saya juga penchenta pink....tapi tidak encik hubbyku mati hidup semula tak nak pakai pink...masa kahwin saya sangat merajuk hati kerana usul memakai baju pink direject sama sekali hoho

    ReplyDelete
  20. meh join rina. pinky n the brain~ hehe

    ReplyDelete
  21. wahahaha. nampak jambu daaaa hahah.

    ReplyDelete
  22. saya pun suka pink.. sampai baby boy pun saya pakaikan pink.. time kecik, boleh la.. bile dah besar, sure dia cakap "tak mahuuuuuuu".. hehehe

    http://sayahappyslalu.blogspot.com/2010/04/who-said-boy-cant-wear-pink.html

    ReplyDelete
  23. alamak..tertinggal nama nana la...nana pn suke pink...sume gadget pink smpai bilik pn kaler pink...ngeee~~~

    ReplyDelete
  24. betul.........betul..............betul...........
    saye suke pink too....
    saye suke...saya suke..laahhh!!!!!!!!!
    ^_^V ^_^d
    sukses teros lah family nye...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi