June 18, 2010

Terima Kasih Followers, Terima Kasih Pembaca, Terima Kasih Semua

Salam dari Eyriqazz,

Terima Kasih Followers, Terima Kasih Pembaca, Terima Kasih Semua

Buka blog malam ini (Khamis), tengok-tengok followers sudah mencecah 1,002 orang. Terima kasih semua. Menjadi pembakar semangat untuk teruskan berblog. Blog Cap Ikan Ayam ni masih banyak kekurangan dan perlu diperbaiki.

Terima kasih buat semua dan terimakasih especially buat Sifuku Melromeo yang kini ketika entry ini ditulis followers nya sudah mencecah 2020 .Wah, macam wawasan 2020 pula kan?

Alah, follow blog tak semestinya baca blog pun? Tak tally pun followers ngan hits hari-hari? Hik3, itu hak pembaca, follow blog dan membaca itu pun hak mereka. Tidak baca hari ini, mungkin baca besok, minggu depan, or bulan depan kan? Ishh, banyak mengomel pulak eyriqazz ni.

Alhamdulillah, hampir 10 bulan berblog secara aktif semakin menampakkan respons positif. Kenalan semakin ramai, ilmu dapat dikongsi bersama, Income makin meningkat, Advertorial semakin muncul dan hopefully ianya akan terus ke depan.

Terima kasih Followers dari saya
Anda follow anda baca saya suka
Menjadi motivasi untuk berjaya
Salah silap dalam menulis maafkan dan tegur-tegurkanlah ya?

P/s : Pentingke Follower ni ? Apa pandangan anda pula? Lain padang lain belalang kan?

57 comments:

  1. tahniah eyriqazz! keep on blogging ok :D

    ReplyDelete
  2. wah...terserlah kepopularan tuan tanah ni!

    ReplyDelete
  3. tahniah, dasyat tu, 10 bln dah boleh mencecah sribu lbih..

    ReplyDelete
  4. mesti masyuk kan dapat advertorial. Macam mana ek nak dapat. Nuffnang beri berdasarkan ape ye cikgu?

    ReplyDelete
  5. penting! sbg motivasi utk terus b'kecimpung dlm donia blog nih.

    ReplyDelete
  6. tahniah.. memang blog gempak, banyak perbezaan jika dibandingkan dengan mula-mula saya baca....

    ReplyDelete
  7. sama-sama..hehehe.apa pun aku tetap bc belog nih walaupun orang jarang baca belog aku.sindir nampak :p

    elissmie.com

    ReplyDelete
  8. Tahniah bro! Dengan ramainya follower membuktikan para blogger semua suka dengan isi kandungan dalam blog bro! Salam perkenalan dari saya, shahrul.. heheh~

    p/s: lama tara jumpa daa.. huhu~

    ReplyDelete
  9. TANPA FOLLOWER SIAPALAH BLOGGER KAN..:)

    ReplyDelete
  10. follower pembakar semangat untuk terus menulis..poyolah kalau kata follower tak penting..kalau tak penting kenapa kalau bertambah bukan main suka kalau berkurang terus gusar mencari dimana silapnya?haha

    ReplyDelete
  11. kalau dapat follower yang berkualiti memang penting la.
    tapi, tak ramai la yang macam tu.

    ReplyDelete
  12. pada iva follower tu ade kepentingannya....yelah pembakar semangat..cuma perlu ditegaskan..ape niat utama kita berblog..?

    ReplyDelete
  13. oh..sama-sama...

    follower nie penting..itu menandakan dia nak follow entri kita kan..

    tapi sy masih jauh nak kejar eyriqazz...huhuhu..

    ReplyDelete
  14. waahh tahniah... dah 1004 ini pagi.. mie baru laa 121.. hehehehe

    meh meh meramaikan folowwer yang membaca mie merepek.... hehehehehehe

    klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

    ReplyDelete
  15. sangat2 la penting...
    Followers dihati ku...

    ReplyDelete
  16. @chybee : thanks..perjuangan akan diteruskan...

    ReplyDelete
  17. @cik panadol:suam2 kuku...ramai yang hebat di luar sana...enjoy blogging...

    ReplyDelete
  18. @Ilhamny.com :Sifuku lagi hebat...Melromeo tak sampai setahun dah 2000+

    ReplyDelete
  19. @Aini :memang offer advertorial lumayan...rahsianya InsyaAllah next week saya akan revealkan kalau berpandukan informasi Coffee with Nuffies dan pengalaman peribadi

    ReplyDelete
  20. @Sharinginfoz:thanks bro..bro pun apa kurangnya..makin mantap skang...

    ReplyDelete
  21. @Kancilbiru :thanks kancilbiru..pembaca dan pengomen setia dari dulu...I will terjah ur blog one day...hik3..

    ReplyDelete
  22. @e.l.i.s.s.m.i.e:hik3..singgah juga sekali sekala cuma kurang sempat nak mengomen...

    ReplyDelete
  23. @Shahrul Shaharuddin:thanks bro..salam perkenalan?hik3...lama tak bergosip kan?

    ReplyDelete
  24. @JMR:thanks bro n thanks selalu komen n singgah

    ReplyDelete
  25. @cikkiah:thanks..masih bertatih lagi...

    ReplyDelete
  26. tabik ah pada blog nie..mmg femes ah..malah mesra alam..walau dh femes..tp still singgah2 blog yg bru2..

    ReplyDelete
  27. @The Juggling Queen :thanks.....cantik nickname...

    ReplyDelete
  28. @Sendra:setuju ngan bro..penulisan bro makin mantap dan matang..keep it up..

    ReplyDelete
  29. @noor afzan :u r rite..kualiti is more important than quantity..ada yg follower kurang lima ratus tapi hits beribu2 lebih menggembirakan hati kan?

    ReplyDelete
  30. tahniah..
    kawan berkawan.. gitu lah pentingnya follower,..
    lebih best kalo dpt follower yg rajin ziarah & beramah mesra.. tp kdg2 sendiri pun tak larat nak return ziarah on the same day..

    ReplyDelete
  31. @[z@ck]:thanks zack..camne life di New Zealand?Tentu seronokkan?

    ReplyDelete
  32. @iva saionji :byk niat berblog kan?tepuk dada tanya selera...

    ReplyDelete
  33. @~suNshiNe~ :thanks..chaiyok2..boleh2...

    ReplyDelete
  34. @miMiE aZiMaSK ^V^ :thanks..teruskan usaha...

    ReplyDelete
  35. @maslinamansor:betul...hik3 cam lirik lagu pula..

    ReplyDelete
  36. wow cecah ribu2..hehe tp blog bro memang mantap!

    ReplyDelete
  37. follower 2 penting..mcm saye mule2 berblog dulu..mcm xtau sgt kan..bile tgk blog org ramai follower mesti tertarik nak tgk isi die..tp kalau blog 2 follower sikit mesti trus pk,oh blog ni xbest kot..follower 2 1st impression

    ReplyDelete
  38. fulamak!!!!tahniah eyriqazzz!!!!!!

    ReplyDelete
  39. 4 angka dah :) congrats eyriqazz :D

    ReplyDelete
  40. congrats to u..kita follow bila kita suka pada blog tersebut & takut terlupa nama blog..takut termiss cerita best2..hehe

    ReplyDelete
  41. Tahniah..cehhh..banyak tuhh..bilalah nak merasa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails