June 13, 2010

Yey, Resortku di Pulau Langkawi Ada Kemudahan Wifi

Yey, happynya...Di sini ada wifi walaupun agak perlahan..At least blehla surf internet juga bila ada kelapangan...Best juga naik Feri dari Kuala Perlis..Parkingnya pun tak mahal..RM10 je sehari...

Ada masa saya updatekan kisah percutian ini...

P/s : Lebih gembira coz wifi ini much more better than Celcom Broadband...Nekad balik bercuti nanti akan cancelkan Celcom Broadband..Frust menonggeng......

P/s/s :Bukan main happy Alisya dapat mandi di Swimming Pool pertama kali...

17 comments:

  1. wah.. tak sabar nak tunggu update dari eriqazz.. nanti boleh jadikan panduan ke langkawi nanti

    ReplyDelete
  2. Bro Eyriqazz, Nanti Upload La Photo Eh.. Hehehe..
    Lagi Satu, Nama Celcom Broadband Telah pun Ditukarkan Kepada Celakacom Berukband... Hehehe..

    Jom Baca Ni Lak - Saiful Apek Direman 5 Hari Selepas Kantoi Menghisap Ganja

    ReplyDelete
  3. yup! broadband da jadi berukband..
    kat umah suda pasang wifi.. =D

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti...
    mesti banyak tangkap gambar alisya...

    ReplyDelete
  5. baik-baik budak kecik tu yer..enjoyyyyyy luperkan hal semua..

    ReplyDelete
  6. Wahhhh jealous nyeee.. Saya baru je berangan nak gi ujung tahun ni.. Huhuhu.. Update kan kalau tmpt ni murah bro.. :)

    ReplyDelete
  7. @~ain :jika ada kelapangan akan diupdatekan secepat mungkin

    ReplyDelete
  8. @aReaL:hik3..memang sesuai....nanti akan diuploadkan gambar2nya....stay tune..ahaks2...

    ReplyDelete
  9. @Kancilbiru :tak duduk hotel...dok chalet milik syarikat jer....murah skit...hik3

    ReplyDelete
  10. @aainaa:wah,kena pasang wifi juga la lepas ni...baru puas hati

    ReplyDelete
  11. @a kl citizen:kena tangkap byk3....hik3...

    ReplyDelete
  12. @ Bella:akan diupdatekan..tapi tempat penginapan ni untuk pekerja je..memang murah...tak sampai Rm200 untuk 4 buah bilik ....

    ReplyDelete
  13. murah lah..
    nak pegi jugak
    tp x tau nk bajet bape..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails