July 26, 2010

Cek Yang Dinanti-Nanti Tiba Juga Akhirnya


Alhamdulillah, cek yang dinanti-nanti tiba juga akhirnya. Dua kegembiraan yang mengujakan Minggu ini. Cek ini tiba dan menang Phone LG Cookie Fresh



Inilah Cek Yang Dimaksudkan

Alhamdulillah, cukup untuk kasi Hadiah Pemenang Contest Hadiah Birthday Untuk Alisya. Selebihnya bolehla disimpan dan guna untuk apa yang patut.  

Cek apakah Ini? Adakah Cek dari Nuffnang? Adakah Cek dari Advertiser yang cuba menggodaku? Adakah Cek dari Anonymous? Ataupun Adakah Cek Ini Dari Saudara Abdullah Hafiz? 

Cek yang dinanti-nanti kunjung tiba
Aku gembira aku suka
Terimakasih la dari saya
Lain kali kasi la lagi ya?

P/s : Umm, agak-agaknya cek apa ni ya ? Kalau korang pandai, cubalah teka.,.

UPDATED - Terror la korang, ramai jawab betul. Hik3, ini sebenarnya Cek Income Tax Refund untuk tahun Tafsiran 2009. Bolehla beli baju raya untuk Alisya .

29 comments:

  1. fuh.. leh beli bju raya alisya :-) tahniah..

    ReplyDelete
  2. byk tu!!!!! congrats!! hasil nuffnang ke ;)

    ReplyDelete
  3. advertorial....
    sebab kalau nuff kasi mesti depa pakai HSBC... betul tak?

    ReplyDelete
  4. saya xpandai nak teka2 ni..so, xtau la cek ape..tp, nnt padam kan sekali no cek tu..bahaya gak kalo org tau no cek..:)

    ReplyDelete
  5. Abdullah Hafiz? Cam kenal je orang tu... ermmm

    ReplyDelete
  6. aa..saya tau..ini mesti cek mek molek ni..hihihi

    ReplyDelete
  7. errr errrr..cek ape yerr main teka je lah. maybe cek advertorial tapi...mesti advertorial lg banyak dari ni.. hehe :p

    ReplyDelete
  8. bukan dari nuff ni rasenye.. hehehee

    ReplyDelete
  9. banyak tu... berapa lama nak kumpul banyak tu ye... earning blog kita pun baru je tiga pat ratus. Kalau nak cukup seribu kena tunggu 4-5 bulan lg la kot

    ReplyDelete
  10. cek lembaga hasil...wkakaka

    ReplyDelete
  11. wowww....beshnye...manyak tue maaa...

    ReplyDelete
  12. wah best nye dapat cek dan hadia, bila la nak dpt cek dr nuffnang nie..huk..huk..

    ReplyDelete
  13. yang pastinya bukan cek nuffnang..hehe

    takkan cek company kot, saje nak menghangitkan org?

    Entri terbaru chekgu

    Mak Cik nak berhentikan Luna Maya lah chekgu!

    ReplyDelete
  14. ini mesti cek bonus raya kan? hehehe

    ReplyDelete
  15. wah mashyukk. cek apekah inii?? alaaa..uncle...kasi je la tahuuuu

    ReplyDelete
  16. ingatkan nuffnang, kalau betul mesti lagi banyak kan....... maybe double or triple...

    ReplyDelete
  17. ehehe murah rezeki...alhamdulillah :) tu dpt blk duit income tax tu bkn setakat leh beli baju alisya..siap blh mkn angin lg tu..ekeke

    ReplyDelete
  18. @Suliana :boleh2...hik3,dah kena claim dah dari azwa..

    @mama zharfan :timekasih..hasil bekerja...hik3

    @maslinamansor :salah..bukan advertorial..hik3

    @Suara Hati Ini.... :thanks for the advice

    @CikLilyPutih:kenalke ?siapa ya?artis ke lily?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails