July 26, 2010

Gambar Perempuan Minum Air Mani Dari Segi Kesihatan


Dushh, siapa punya angkara la yang search gambar Perempuan Minum air mani dari segi kesihatan ni? Bro Je JAI dan Kembar Si Diva Popular  , baik hang ngaku cepat. Hak3, gurauje bro.

Seronok juga tgk hits yang datang dari search engine di Histats . Antara yang menarik perhatian saya di situ untuk hari ini  adalah, " hint lelaki suka wanita, lelaki jalang, dan cerita lisa surihani"

P/s : Hik3, macam-macam yang kita jumpa melalui blogging ni kan?

P/s/s : Apa pula kisah anda? Tentu ada yang lebih menarik untuk dikongsi-kongsi.

22 comments:

  1. errrrrrrrr.. apsal diorg nak minum air mani tuuu??? tak fhm sungguh laa

    ReplyDelete
  2. oohh tidak.. aku tidak sepervert itu lagi hahaha

    ReplyDelete
  3. gila punya angkara ... wakakakakaka

    ReplyDelete
  4. haha..search camni pn ade ek..?sabo jek le.. :p

    ReplyDelete
  5. sm lh bro..sy ni...mcm2 keyword plik ada..
    suka gk buat ulasan keyword ni, bg idea utk entry..
    lables "Keyword' adlh sume psl keyword..hu

    ReplyDelete
  6. aku terkena bro... adeiiii~ hahaha...

    ReplyDelete
  7. memang pelik2 betul org cari kan

    ReplyDelete
  8. salam..

    singgah dan follow jemput ke teratak amy ye...macam2 sekarang nie..

    ReplyDelete
  9. huh!!!!!
    macam2 pencarian ....
    inilah gunanya internet..

    ReplyDelete
  10. mcm2 sungguh org cari kat internet

    ReplyDelete
  11. Cehh..kena lagi gua..hehe..Nie mesti sikembor azwan nie punyer cerita nie..aduyaiii..cuba check entri dia mesti ada tu..ahaks..ahaks..

    ReplyDelete
  12. aiyooo yg macam nie pun ada jugak orang cari ye..hahaha macam2 manusia sekarang nie :P

    ReplyDelete
  13. hahaha...takde keje lain ke hapa??

    ReplyDelete
  14. @Amir Izzat:macam2

    @Jard The Great:entah...hik3

    @Che Armster:oh bukan bro ke,kembar bro?

    @Dauspozi ;erk,dah masuk 18 blom?

    @Azmil aka Jamel:waka waka

    ReplyDelete
  15. @♥ shiMawar ♥:macam2 kan?

    @soffya cik bulan;hik3,setuju2

    @::~jAy DaMiEn~:: ;terkena?bukan entry hangit ni..hik3

    @Sharinginfoz :betul2

    @Amy Syaquena :thanks singgah..nanti saya singgahi

    ReplyDelete
  16. @mie:hik3..itulah gunanya internet..tepuk dada,tanya selera

    @HidrogeN :macam2

    @JAI:hik3...bro monster Jambu...mestila kena

    @yanmie:macam2 kak yan

    @amirah:xde kot...hik3

    ReplyDelete
  17. aiyo..... ada ka cari tu...
    nak cari anak ikan leh la dlm blog eyriq..hahahaha


    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  18. Aku datang sini sebab tajuk tu nampak best jer.. hehehe. lama xmelepak sini.

    ReplyDelete
  19. best apa minum air mani....

    ReplyDelete
  20. haram minum bende alah ni

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails