July 1, 2011

GTO Pointz

Salam Dari Eyriqazz,

Alhamdulillah, setahun lebih aktif berblog, semakin menampakkan respons dan ke arah yang lebih positif. Income pun sudah ada kemajuan dan beberapa Advertorial telahpun diterima .

Action is better than word ? Saya pernah cakap yang saya akan cuba kongsi-kongsikan Income yang saya dapat dari blogging kan? Sharing Is Caring, money is not everything. Jadi, kali ini saya ingin memperkenalkan :

GTO Pointz

Firstly, terimakasih buat Saudara Melromeo @ Sifuku. Idea ini diambil darinya.

Apa itu GTO Pointz?


GTO Pointz adalah pointz yang akan diberikan oleh eyriqazz dari masa ke semasa. Point ini akan diberikan melalui contest-contest yang akan eyriqazz buat di masa hadapan. Juga akan diberikan tanpa diduga, seperti pengomen terbaik, pengomen setia dan macam-macam lagi ikut mood dan apa yang terlintas di hati.

GTO Pointz ini juga diberi sebagai tanda maaf kerana sudah semakin kurang masa untuk berblogwalking dah menyinggah blog pengomen setia especially. Bukannya sombong ataupun perasan bagus, namun anak dah makin membesar. Namun, singgahan tetap dilakukan dari masa ke semasa .

Camne system GTO Pointz dikira?


1 Pointz bersamaan RM1. Sistem point ini boleh ditukarkan seperti berikut (Point boleh ditukarkan bila dah cukup 10 pointz atau gandaan 10)


1. Wang Tunai ( untuk akaun Maybank sahaja) ,i.e. 10 pointz = RM10


2. Top Up Telefon Bimbit, i.e = 10 pointz = RM10 top up

Jadi, bila pointz dah dlm gandaan 10 ataupun lebih 10 (untuk cash) , bolehla redeem dengan tinggalkan mesej di entry ini ataupun e-mailkan di iman1237@hotmail.com. Saya akan updatekan pointz dari masa ke semasa.


GTO Pointz ini dibuat bagi menghargai pembaca setia eyriqazz disamping mempromosikan blog eyriqazz agar anda terus setia bersama saya. Win-Win Situation kan? The More Income saya dapat, lagi banyak pointz akan cuba saya berikan + kongsikan  . Stay Tune.


 Updated Pointz akan diupdatekan dari masa ke semasa dan akan diletakkan di sidebar blog eyriqazz (Info Terkini) :


GTO Pointz percubaan terbaru saya
Sebagai tanda terima kasih yang menyokong dan setia
Sharing Is Caring sesama kita
Rezeki dikongsi apa salahnya?
UPDATED 1 :


Latest GTO Pointz setakat 1 July 2011 :

151 GTO Pointz
Joegrimjow @ http://joegrimjow.blogspot.com/

95 GTO Pointz
Miza Yusof

40 GTO Pointz

15 GTO Pointz
Shi3la

10 GTO Pointz

8 GTO Pointz

6 GTO Poinz
 Liyana Lunia   

5 GTO Pointz  
 Syuhada 
3 GTO Pointz  = Darkbatman   Lily Norliza        Velasrizal     Zikr the Jalanan Sepi Perantau    

2 GTO Pointz = Black_Mel   Suzzsuzie

1 GTO Pointz = Ismail Noh     Sakira      Kak Tash   CikAlienHijau (URL gagal dikesan)  Doryn Doralin     Mrs Adam         Cikgu Isza    Kak Ina KL     Bean Moreno    Cik Lily Putih    Killer    Elissmie    KL Citizen    Sop         KancilBiru    Shiorila    Orked    Cik Hani Zain    Mama Adam    Dyahaha    Mama Seni    Firahadifa    JARD    Hayati    Intanurulfateha     Nanie    Belalang        Nida  Anin    Amoi Kusut    Nana    XeNoGeArS            Bunga     Aaina       Faizal The Newcaster       Aizuddin  

UPDATED 2 :

Sesiapa yang memiliki Acc Maybank, GTO Pointz boleh ditukarkan walaupun belum mencukupi 10 Pointz. Hanya perlu e-mailkan details ( No. Akaun dan nama) ke iman1237@hotmail.com

84 comments:

  1. Definitely a win-win situation. Tapi tak menyusahkan you ker ? Cam byk 'homework' jer. Hehe :)

    ReplyDelete
  2. aiseh.. mati2 ak ingat GTO kluar drama baru ke ape.. ;)

    ReplyDelete
  3. wow!! jow terus dapat 11 point??
    best jugak mende nih

    ReplyDelete
  4. wah dengan adanya GTO pointz ni makin ramailah visitor blog ni.
    Emm macam best je..(nak kumpul point banyak2)hehe

    ReplyDelete
  5. wowww. macam best.. contest untuk pantun hari tu dpt berapa point? hehe

    ReplyDelete
  6. Orait, interesting^^
    nak join la camtu.
    promote blog u dulu..k

    ReplyDelete
  7. @Sakira :thanks..no pain,no gainkan?lagipun pointz tu akan diberikan depend on situation juga..

    ReplyDelete
  8. @cik panadol:thanks...tiket wayang dah terima dah?saya dah poskan ....

    ReplyDelete
  9. @Jard The Great :Joe dah dpt 10 point untuk entry sebelum ni...plus 1 jadi peserta contest...

    ReplyDelete
  10. @Nur Su'aidah:hik3..point memang dah ada sebelum ni..jadi,stay tune..more pointz akan muncul...

    ReplyDelete
  11. @kyo_9:hik3..best jugak kalau drama GTO baru kluar ya?

    ReplyDelete
  12. @mrs adam :amin....jom kumpul...ahakz...

    ReplyDelete
  13. @eykameow :):thanks..untuk contest pantun aritu blom decide lagi nak kasi point or tak....

    ReplyDelete
  14. @Wan Gerrard:thanks...joinla later ya...

    ReplyDelete
  15. memang satu benda yang unik.. bagus GTO, suka your style of innovation....

    Top Link June 2010

    ReplyDelete
  16. menarik2

    kire macam treats point gitu hehe

    apa kata 10,000 point dapat lunch dgn family GTO ;)

    ReplyDelete
  17. rajinnya iman.. selamat maju jaya!! semoga diberkati..

    ReplyDelete
  18. idea yang bagus tu..
    kiranya sama-sama memberi dan menerima.. lagi pun tanda penghargaan kepada kawan2 juga kan... :)

    ReplyDelete
  19. brooo
    apsal ku nye 11??
    haha
    thx u thx u
    ni sebab xredeem lg la ek?
    xmo redeem la, bagi banyak2, kumpul
    hehe

    tweet skit
    ;)

    ReplyDelete
  20. @maslinamansor:jadi apa tunggu lagi?hik3...jom join skali

    ReplyDelete
  21. @Mommy Lyna:tak perlu byk tu...100 pun dah ble...hik3

    ReplyDelete
  22. @kulanz:yup..itulah motif saya...

    ReplyDelete
  23. @joegrimjow:10 yang dijanjikan aritu...semua yang ditag join contest....

    ReplyDelete
  24. ooh~..
    mcm nie rupanya..
    bru je baca entry nie..
    mmg idea yg bgus..
    hehe..

    ReplyDelete
  25. Oh.. Wah! Bestnye ade point camni. Thanks bro. Point camni memberi smangat kepada sy untuk terus berblog. :)

    ReplyDelete
  26. la kite pun dapat point gak! cayalah bro.. keep it up

    ReplyDelete
  27. ehh.. ain pun ade gak ;) hehehee.. thank GTO

    ReplyDelete
  28. wah..me baru tau psl GTo points ni..mcm Bonuslink plak heheh sbb boleh redeem..very creative away in promoting ur blog!!! yeyy me dh ada 1 GTO point :p

    ReplyDelete
  29. wahhh baru perasan dah tigaa :D hee terima kasihh bro eyriqazz :DDD

    ReplyDelete
  30. Abang..bak 1 point..hang tak kesian ker kat aku yang no point langsung..ahaks..ahaks..tahniah kerana menganjur sistem point ini semoga murah lagi rezeki wehhh..buleh bukak syarikat mcm bonuslink nie..wakakakaka

    ReplyDelete
  31. Eyriq... sumi risau kat eyriqq..banyak nau kerja kene buat..nak update point lagi bagai...

    apa pun..semoga murah rezeki di dunia blog ini...
    apa yek akan jadi andai satu hari x baca entry Eyriq..hik3

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  32. @SyUhAdA:thanks atas sokongan..

    @MaryamJamilah:wah,teruja mendengarnya

    @CikLilyPutih:hik3,pointz akan diberikan dari masa ke semasa

    @Nur -al- Ain:sama2 n thanks support...

    @mama zharfan:thanks..apa salahnya kongsi2kan?

    @Liyanaa. :sama2..kumpul2 la lagi

    ReplyDelete
  33. @|| nemo mimosh || :next time ble kumpul lagi

    @JAI :boleh2..bro jadi cameraman gua ok?

    @Sumijelly:thanks sumi atas ur concern..bila dah tak larat, eyriqq suh semua redeem n bersara berblogging la...hik3..

    ReplyDelete
  34. wow menarik..camner nak join collect point ni Bro? saya baru sedar..lama tak berjalan2..

    ReplyDelete
  35. perghhh.. mmg byk keja nie kira points2 nie. apapun, mmg great sgt la pointnya. tukar duit tu. WOW.

    ReplyDelete
  36. bro Eyriqazz : nice programme reward to appreciate other blogger who comment or view ur blog.

    overall : gud job bro

    ReplyDelete
  37. miza baru baca entry ni. whoa! bestnya :) baru tahu. hehehe

    suka konsep yang bro gunakan "sharing is caring"

    ReplyDelete
  38. oh menarik ni. ingatkan GTO Point tu point untuk game ke ape. hahahhah nasib baik baca. kalau untuk game, awal awal angkat kaki da :D

    ReplyDelete
  39. DeQDeq baru dpt 5 points....mcm mana la joegrimjow tu leh dpt sampai 151 points...uish jauh ditinggalkan org lain....apa rahsia kejayaan ni..heheh

    ReplyDelete
  40. great idea !

    mintak izin awal2 buleh nak pinja/copet idea dan rombak sikit2?maybe later la bile sy dah tak sempat sgt nk blogwalk kencang2...
    hurm bile la sy nk dpt pointz neh? ....

    ReplyDelete
  41. #suez:point akan diberikan dari masa ke semasa..hadiah contest,komen,etc...

    ReplyDelete
  42. #Anwar Osman:thanks..sharing is caring kan?

    ReplyDelete
  43. #Miza Yuso:thanks for the support...

    ReplyDelete
  44. #waneqnour:takkan saya nak tipu pula...

    ReplyDelete
  45. #deqdeq :dia menang hadiah utama haritu...

    ReplyDelete
  46. #Ummi Hanie :hik3..dah dpt dah pun kan?

    ReplyDelete
  47. best idea ni..setuju,mmg win-win situation
    at least reader dihargai..

    ReplyDelete
  48. aah...baruuu je dpt ni ..sukeee ;p

    ReplyDelete
  49. menarik sangat2..tak pernah dengar pulak ade orang buat mcm ni..first time la terjumpa benda menarik mcm ni sepanjang b'blog walking...

    orang memberi kita merasa..tak gitu?? ;))

    ReplyDelete
  50. bilalah nak merasa GTO point ni ye.. hk2

    ReplyDelete
  51. this section just started last month eh? byk nya point joegrimjow! :D

    ReplyDelete
  52. tq eyriqazz akhirnya aku dapat merasa 35 GTO Poinz.. dan claim terus.. heheh

    ReplyDelete
  53. GTO.
    baca pasal GTO points ni.. terbaca at blog MamaZharfan.. Harap2 ada rezeki lebih boleh kongsi dan makin bertambah rezeki GTO.. Amin..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  54. wahh..menarik la sistem point ni..rugi lambat tau :)

    ReplyDelete
  55. bro, GTO point tu auto ke kena enter kat mana2... hik3 ... bukan baru tau dah lama tapi tak kesah... sekarang baru nak kesah... hehehe

    ReplyDelete
  56. @yangbaik:point akan diupdatekan dari masa ke semasa bila ada pemenang ...

    ReplyDelete
  57. bila la nama kakyong akan masuk senarai ni... ekekkekek... :D

    ReplyDelete
  58. wahhh bangganyer namerku disitu tapikan cikgu pantun,shi3la dan cheNamNam adalah orang yang samer.macamner?

    *mcm best jer panggil cikgu pantun,hiks*

    ReplyDelete
  59. #♥ Che NamNam ♥ :oh,orang yang samake?kalau camtu bolehla combinekan point untuk redeem ..anytime..just email me ur pilihan..top up or bank in to acc maybank

    ReplyDelete
  60. wah nak point gAKLA..hehehehe

    ReplyDelete
  61. Salam 1 Malaysia,

    baru je kat GTO ni.. menarik ada point mcm ni.. eyriqazz ni featured blogger bulan lepas kan kt nuffnang? tahniah laa..

    harapan agar anda terus menulis..

    ReplyDelete
  62. baru tawu pasal gto pointz dari cik mizayusof.com. besnye ade point cmnie. murah hati sgt encik eyriqazz nie :)

    mcm mne nk join yer? sangat2 perlukan income sekarang. huhu

    ReplyDelete
  63. ok.. baru tau pasal GTO points.. hahaha.. dah lama nmpk pasal gto ni.. tapi tak tercari apa itu gto point.. ingatkan permainan token.. hahahaha.. ok2.. faham sudah..

    ReplyDelete
  64. waaaaahhhhh...nak jugak point... :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails