July 18, 2010

Semarakkan Cinta Anda Bersama COFFEE-MATE‏ | Lagi Hebat dari Filem Lagenda Budak Setan

Suka sangat Iklan Coffee-Mate ini. Begitu menarik dan teruja hati. Lebih-lebih layan time weekend dan celebrate Birthday Isteri . Semarakkan Cinta Anda Bersama Coffee-Mate. Siap ada komen disana kata iklan ini lagi hebat dari Filem Lagenda Budak Setan. Diakui, iklannya memang menusuk kalbu dan jiwang/Romantik habis. Sesiapa yang belum layan lagi, jom layan sekali :


Episod 1

Episod 2

Episod 3 (Final)

P/s :Apa pula pandangan anda? Jiwang kan iklan Coffee Mate ni?

P/s/s : Penat tapi gembira dapat gembirakan isteri. Plan hari ini mahu pergi Putrajaya bawa Isteri Naik Cruise pula. Gembirakan hati Isteri dan semarakkan Cinta. Kena beli Coffee-Mate juga ni, tentu lagi teruja juga kan? Hik3..

P/s/s/s : Love the taglinenya, "Cinta itu sentiasa ada, cuma kita kena menyemarakkannya" .Umm, betul tu terutamanya dalam kehidupan berumahtangga ini. Jangan pula sampai cam Lirik Lagu Senario " Sesudah anak tiga, dah mula rasa, nak pimpin tangan Isteri pun dah rasa malas"

12 comments:

  1. wah bhgia isteri u dpt suami mcm u..bkn sng nk cr lelaki zmn skrg yg btol2 appreciate wife diorg..^__*

    ReplyDelete
  2. Hehe hari tu diorang wat contest untuk ni kan. Memang best citer neh. Sayangnya 3 episod jerr. Tak puas tengok. Lepastu ending dia macam tak menyengat sangat.

    Bro..nak join naik cruise boleyy : hakhak *menyebok :p

    p/s : suka juga tagline tu. :)

    ReplyDelete
  3. Terpanggil nak komen yang ni, pasai pelakon laki tu dulu, ex-classmate masa skolah..nama skolah rahsia..:) terkejut masa 1st tgk iklan, xsangka..:)

    btw, la ni tgh dalam misi gila..nak jadi follower kepada 120,483 bloggers..:) pls support ya..tq..

    ReplyDelete
  4. bro..aku baru jer tgk semua eps tu mggu lps..mmg best...pndek kata..kalau org yang xde bini tgk citer ni,mesti nak kawen cepat2...

    ReplyDelete
  5. bagus gembirakan orang kan terutamanya yang sangat rapat dengan kita

    ReplyDelete
  6. lagi dah lama kawin lagi kena jaga rumahtangga..skrg ni byk sgt godaan.

    selamat ulangtahun buat isteri kamu. Semuga di limpahkan rezeki dan berbahagia selalu. Bila plan anak ke 2.

    ReplyDelete
  7. Kebahagiaan paling utama ialah apabila melihat orang yang kita sayang itu gembira. Happy birthday pada isteri eyriqazz ;p

    ReplyDelete
  8. @velasrizal:samalah kita..teringat kisah cinta monyet dulu

    @Anne Boleyn :haah...nak join cruise?jom2..ehh,alamak dah balik dah...hik3

    @@jura:thanks..kalau tak sayang isteri,nak sayangkan siapa lagi kan?

    @ScoTTisHioR:oh ye ke?kacak juga lelaki tu kan?

    ReplyDelete
  9. @black_mel :bestkan?apa lagi bro?Cepat2la kahwin...hik3

    @Sharinginfoz;betul tu bro..

    @kak ina kl :setuju sgt2..thanks kak ina...

    @aZLiNa aZiZ :yup,tugas kita untuk menggembirakan orang tersayang..thanks for the wish

    @Zikr the Jalanan Sepi Perantau :jom kita semarakkannya lagi

    ReplyDelete
  10. Tau tak sape nyanyi lagu yang 1st tu???? sedap lah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails