July 16, 2010

Waikiki Kembali | Entry Pilihan Eyriqazz hari Ini

Pantai Waikiki, Honolulu Begitu mengujakan

Entry saya yang pertama di blog ini bertajuk  Waikiki .Semasa menulis entry itu tidak tahupun apa maksud waikiki, main bedal+privatekan blog. Ingin berkongsi , saya baru saja letakkan satu Horizontal kategori yang bertajuk :
Waikiki

Waikiki = Entry Pilihan Eyriqazz hari Ini. Lebih lanjut bolehlah Terjah SINI ataupun di horizontal list seperti tanda merah itu. Saya buatnya untuk berkongsi entry yang saya rasakan menarik di hati saya + mempromosikan rakan-rakan blogger yang lain. Bolehla singgah, saya akan cuba updatekan dari masa ke semasa.

Waikiki nama diberi
Entry pilihan hari ini
Sebagai tanda terimakasih dan promosi
Singgah-singgahi entry menarik untuk menambahkan informasi

P/s : Just let me know in my comment if u think that ada entry yang menarik untuk dikongsikan (Komen di entry yang terkini ya?)

11 comments:

  1. Waikiki??emm...menarik tu..xsempat baca detail, nak tinggal komen..emm..nk mintak tolong komen kat entry 'idea baru' kat blog..klu besh, nak kasi RM2..tq..:)

    ReplyDelete
  2. hope to be into it soon..promote kt blog ni, efek positif bangat sey!:-)

    ReplyDelete
  3. Ohhh.. ingenious idea bro ni.. i support! bro eyriqazz mmg byk membantu memperkenalkan rakan2 blogger yg lain dgn cara bro ni.. *thumbs up*

    ReplyDelete
  4. waikiki?? bahasa brazil ke..macam lagu world cup 'waka waka' je heh

    ReplyDelete
  5. entry carl boleh masuk waikiki tak eyriqazz?

    btw isu najis di kedai mamak 2 dapat feedback dari mazidul akmal sidek.

    ReplyDelete
  6. baik btol bro eryqazz...slu promote blog kwn2 kn...

    ReplyDelete
  7. thanks sebab kasi link bro...jasamu dikenang...

    ReplyDelete
  8. kenapa waikiki? hehe.. macam2~ kreatif betol.

    ReplyDelete
  9. wowww indah nya ciptaan tuhan !

    ReplyDelete
  10. @ScoTTisHioR :thanks bro....

    @JMR:u will be there bro...hik3

    @Bella :thanks bella for ur support

    @Fitrihadi.com;hik3,tak taula bahasa apa...waka waka pun best juga

    @Carl Samsudin:layak2..thanks inform bro

    @daydeck86:jom tarik

    @Kaseh NazLieza:apa salahnya kan?tak rugi pun

    @BeaN MorENo :sama2 bro...

    @MaryamJamilah:coz namanya yang unikla..

    @eykameow:setuju

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails