August 24, 2010

Ada Apa Dengan Nuffnang Footprints


Ada Apa Dengan
Nuffnang Footprints?

Cool....Eyriqazz Tumpang Lalu

Dushh, tengoklah Kerja
Darkbatman, Siap kasi Reward RM1 Juta untuk tangkap Eden...Hik3...

P/s : Nuffnang Footprints masih ada yang kosong. Jadi cepat-cepat hantar gambar, hasil seni atau apa-apa aje hasil kreatif anda untuk diabadikan di Nuffnang Footprints sebelum ianya penuh. Nanti bila anda singgah di Nuffnang, tentu teruja bila gambar anda ada di sana kan?

Pesanan ini dibawakan khas Oleh Staff Baru Nuffnang. Hik3...

P/s/s : Eyriqazz Ada Kembar? Dushh, siapa yang mahu menghangitkan dan gosipkan eden ni...Hik3...

23 comments:

  1. Eh eh, ada footprint dari saya! Hehe..

    ReplyDelete
  2. saya belum letak footprint saya!

    ReplyDelete
  3. xde..sebab xpernah jejak...
    nak anta pun, xcukup kreative...:(

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak hantar tu? Apa alamat nya bro?

    ReplyDelete
  5. kenapa footprint? kenapa bukan finggerprint ke,face print ke? tadi tgk dah 2 blog citer pasal benda ni? apa benda yek? cam tak paham je...

    ReplyDelete
  6. me sgt tertinggal keretapi..nuff footprints tu apa function nye? ngeh ngheh ngeh

    ReplyDelete
  7. err.. yg reward rm 1juta tu available lagik x? hiks..

    ReplyDelete
  8. sajerlah tu ..nak menjelouskan akak ek

    ReplyDelete
  9. footprint di sini dlu lar... toing toing toing

    ReplyDelete
  10. @atreyu strange:which one ya?tak perasan aritu...

    ReplyDelete
  11. @ken:hantarla ken,sure kreatifnya..jgn lupa ur barbie dolls too...hik3

    ReplyDelete
  12. @DaHLia:yeker tak kreatif..umm,tak percayalah dahlia..

    ReplyDelete
  13. @Mohd Shahrul Hafizi :bleh hantar y mail..ini alamatnya : Nuffnang Sdn Bhd, 12B-5 & 12B-6, Heritage House, 33 Jalan Yap Ah Shak, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia.

    ReplyDelete
  14. @Che Armster ;hik3,kena jeles ke bro?

    ReplyDelete
  15. @Syahida :foot lagi popular coz football sukan no. 1 di dunia..opps,relevanke ya?

    ReplyDelete
  16. @mama zharfan :nuffnang footprints tu macam tinggalkan jejak di ofis nuffnang la di board khas..so,adalah memori bila berkunjung di sana...

    ReplyDelete
  17. @ArELeEz:oh,yg tu kena tanya darkbatman..kalau available..kita kongsi 2 ya?

    ReplyDelete
  18. @Lizzie Yasmin:sini pun boleh aje..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails